Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi prosím vás, jaký je nejvhodnější program k diagnostickému kabelu ELM 327 ??????? Potřebuju aby si rozuměl s mým autem. Dnes mě došel poštou ale bez instalačního CD. Takže nevím co ani kde mám stáhnout z netu. Jestli máte někdo odkaz na vhodný program, tak mě ho sem prosím písněte. Díky moc.

Odesláno

Dík moc. Tam toho teda je:myslim:myslim Potřebuju poradit který je dobrý ať je nemusím všechny zkoušet. Já jsem to dnes rozjel s DIGI MOTO V Jede to dobře, o autě to píše všechno (různé grafy atd) ale je to v angličtině, takže stejně nevím co to píše. Potřebuju něco v češtině. Poraďte prosííííííím.:D

Neříkejte že nikdo nemá doma kabel ELM 327:papa

[upravil dne 17.2.2010 pavel104]

Guest Blackstar407
Odesláno

ja vlastnim ELM 327 a pouzivam program ScanMaster v cestine daj si do google Scanmaster cz download a hladaj treba sa stim pobavit inac moja skusenost zo 406 HDI 80kw zatim sa mi podarilo pripojit vsetky takisto aj benzin 1.8 85kw a 2.0 99kw problem je len z 1.8 81kw s riadiacov jednotkov Sagem tie nechcu komunikovat vobec.

Odesláno

ahojte trosku som nepochhopil tuto temu,ale este raz sa spytam,ten uplne prvy link co tam je na ten kabel dokaze vycitat chyby a zmazat?? lebo tento kabel sa mi pohadzuje doma nebolo by zle :)

Odesláno
Původně zaslal: martis

ahojte trosku som nepochhopil tuto temu,ale este raz sa spytam,ten uplne prvy link co tam je na ten kabel dokaze vycitat chyby a zmazat?? lebo tento kabel sa mi pohadzuje doma nebolo by zle :)

Ano, a potřebuješ k tomu počítač s programem, nejlépe SCANMASTER

Odesláno

to vazne vycitam chyby? :) kkl kablom mam sice novy model tak stiahnem ten program a to idem skusit :) som stiahol scan master eml plna verzia moze byt toto?

[upravil dne 19/2/10 martis]

Odesláno

Pokud to máš VAG-com, tak s tím na Peugeotu neuděláš nic. Ale zkus. Některé verze Peu zvládají.Musíš mít ELM 327.

[upravil dne 19/2/10 kobr]

Guest Blackstar407
Odesláno

S kkl kablom ti to nepojde ja vlastnim KKL a KKL can bus a nefungoval zo ziadnym programom Vag Com ani ProSCAN,Digimoto,Scanmaster,na peugeoty je to nepouzitelne.Zozen si ELM ale ako som hovoril pokial mas riadiacu jednotku Sagem tak si stim vela neuzijes

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...