Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak jinak ,,jakej a za kolik peněz ,aby fungoval a uměl komunikovat s pažout bsi :roll je tu už pár témat ohledně diag ,ale nějak jsem se tam nedočetl konce kraja :fnuk

Odesláno

Peugeot Planet 2000 a Lexia je origos diagnostika pre Pazot (a citron) ktora dokaze vsetko. Ale aj tolko stoji.

Ak ti postaci citanie cidiel a mazanie chyb tak kabel Elm 327 a program napriklad Scan Master. Radovo okolo par sto CZK. :papa

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Peugeot Planet 2000 a Lexia je origos diagnostika pre Pazot (a citron) ktora dokaze vsetko. Ale aj tolko stoji.

Ak ti postaci citanie cidiel a mazanie chyb tak kabel Elm 327 a program napriklad Scan Master. Radovo okolo par sto CZK. :papa

a dokáže aj spárovat rádio, aktivovat osvětlení dveří ? ;)

Guest Blackstar407
Odesláno

Mne dnes dosla z ebay diagnostika ELM327 aj s cd vsetko som nainstaloval aj ovladace priradil COM porty spustil scan tool a vipisuje stale interface not found babrem sa sti uz odrana ele pocitac stale nevidi ten modul uz stracam trpezlivost..

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Aby našel modul, nemusí mít auto. Ty ovladače je tam potřeba doházet ručně, udělat z USB -> COM port.

ajaj,zase koukám jinam,

jasně-komp nevidí ten modul

Guest Blackstar407
Odesláno

no precital som si pozorne vsetky prispevky elm327 pise sa tam priradit rovnaky komunikacni port LPT USB COM v programe aj v sprave pocitaca v portoch dokonca ked pripojim to zariadenie ten com port mi tam pribudne nastavil som rovnaky port aj tu aj v programe stim ze som skusal od 1 do 8 priradovat v sprave pc aj programe aj prenosove rychlosti som skusal a vyskusal som aj tri programi ale ziadna zmena tipujem to na zariadenie ELM bude mat nejaku chybu.

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: MiliVFR

Zdravím , prosím o názor na tenhle kabel popř. zkušenost s jinými typy kabelů ,,dík (spárovaní rádia,instalace doplňků osvětlení,atd.)

http://www.sejvi.cz/?29,diagnostick%FD-kabel-kkl-usb-obd2-kompatibiln%ED-s-vag-com

Zdravím.

Chlapi, dokážu s tímhle kabelem smazat chybovou hlášku u 406 HDI ?????? Moc tomu nerozumím, tak se ptám. Tento kabel budu mít, tak abych věděl jestli ho použiju na svoje auto. Zas mě svítí diagnostika:fnuk:fnuk:grr

Odesláno

Co je hore ten super kabel za 550Kc tak to je na 198% Taiwan alebo China, velmi dobre poznam tie CD so softwarom ktore je tam na obrazku:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...