KoudaK Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Jo a bylo na vánoční sraz v Praze v roce 2007.. :-) Citovat
Qcko Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Hold ste vsetci sikovni, mate to super, ak to chuti z polky dobre ako stvrtova torta, tak super (lebo ta bola akoze naozaj fakt moc dobra:papa)... [upravil dne 23/12/09 Qcko] Citovat
foxo Odesláno 23. prosinec 2009 Autor Odesláno 23. prosinec 2009 stvrto, co si ty vlastne kuchar, alebo si to robil so zeninima rukama? Citovat
stvrto.14 Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Původně zaslal: foxo stvrto, co si ty vlastne kuchar, alebo si to robil so zeninima rukama? ja som original stolar (drevkar) zena mala plne ruky nieceho insieho:D:D:D Citovat
foxo Odesláno 23. prosinec 2009 Autor Odesláno 23. prosinec 2009 ceho si myslel \"niecoho insieho\"?? A to stolar robi torty? Citovat
stvrto.14 Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Původně zaslal: foxo ceho si myslel \"niecoho insieho\"?? A to stolar robi torty? ked dostane bojovy ukol zorganizovat mini-zraz tak robi vselico:D Citovat
Medvěd Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Původně zaslal: stvrto.14 ked dostane bojovy ukol zorganizovat mini-zraz tak robi vselico:D Myslím, že ta pohádka byla trochu jinak To takhle jednou dostal stvto.14 NÁPAD uspořádat poblíž Senice minisraz. Potom tuto akci někteří vyhodnotili jako potenciálně zajímavou a setkání v Senici myšlenkově podpořili. Následně se kolem celého \"podujatí\" rozpoutalo velice živé vlákno, které vyvrcholilo koncem listopadu setkáním cca 70 lidiček. Nějak jsem si nevšiml, že by Tě kdokoli úkoloval - prostě sis něco vymyslel a kvalitně uspořádal - za to jak byl sraz připraven Ti každopádně patří velký dík. [upravil dne 24/12/2009 Medvěd] Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Taky umíme peu tortu , made by Ta jak bydlí s Pe.Trem [upravil dne 24/12/09 Pe.Tr] Citovat
stvrto.14 Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: stvrto.14 ked dostane bojovy ukol zorganizovat mini-zraz tak robi vselico:D Myslím, že ta pohádka byla trochu jinak To takhle jednou dostal stvto.14 NÁPAD uspořádat poblíž Senice minisraz. Potom tuto akci někteří vyhodnotili jako potenciálně zajímavou a setkání v Senici myšlenkově podpořili. Následně se kolem celého \"podujatí\" rozpoutalo velice živé vlákno, které vyvrcholilo koncem listopadu setkáním cca 70 lidiček. Nějak jsem si nevšiml, že by Tě kdokoli úkoloval - prostě sis něco vymyslel a kvalitně uspořádal - za to jak byl sraz připraven Ti každopádně patří velký dík. [upravil dne 24/12/2009 Medvěd] Pekna rozpravka. Dik:super Citovat
Qcko Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Ale myslim si, ze k tej organizacii ho dokopal pastorek:mrk ... kazdopadne to potom stvrto zvladol excelentne:super Citovat
KoudaK Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Původně zaslal: foxo ceho si myslel \"niecoho insieho\"?? A to stolar robi torty? No jistě.. Já su dřevomodelář a tak šablonu na ty perníčky jsem si vyříz na pásovce z preglejky.. (překližky) :super Citovat
foxo Odesláno 24. prosinec 2009 Autor Odesláno 24. prosinec 2009 Původně zaslal: Pe.Tr Taky umíme peu tortu , made by Ta jak bydlí s Pe.Trem [upravil dne 24/12/09 Pe.Tr] Petre, ten obraz na tej torte si tiskl na laserovej tiskarne? Je fakt presvedcivej, jako keby na tej torte bol potisknuty papir :super Citovat
foxo Odesláno 24. prosinec 2009 Autor Odesláno 24. prosinec 2009 to jako vyzne? take neco existuje? A ty farby su jedle...??? Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 no jistě http://www.obchudekusvicky.cz/katalog.php?typ=5121 poslal jsem jim logo klubu + text , umi to i podle fotek viz link Citovat
stvrto.14 Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: stvrto.14 ked dostane bojovy ukol zorganizovat mini-zraz tak robi vselico:D Myslím, že ta pohádka byla trochu jinak To takhle jednou dostal stvto.14 NÁPAD uspořádat poblíž Senice minisraz. Potom tuto akci někteří vyhodnotili jako potenciálně zajímavou a setkání v Senici myšlenkově podpořili. Následně se kolem celého \"podujatí\" rozpoutalo velice živé vlákno, které vyvrcholilo koncem listopadu setkáním cca 70 lidiček. Nějak jsem si nevšiml, že by Tě kdokoli úkoloval - prostě sis něco vymyslel a kvalitně uspořádal - za to jak byl sraz připraven Ti každopádně patří velký dík. [upravil dne 24/12/2009 Medvěd] Pekna rozpravka. Dik:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.