Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zamrzla nemrzka ... a foto preco :)

Recommended Posts

Odesláno

zamrzla nam v UK nemrzka ... v 6 hodinovej kolone k pristavu sice rozmrzla ale v belgicku sme uz zas pouzivali flasu s vodou no tam bolo este aspon pocut motorcek ako sa snazi pretlacit ten lad. tak a teraz mame zamrznutu nemrzku, lebo nemame ani garaz de by to rozmrzlo a neviem najst ani ten motorcek zeby som sa nan pozrel, ma niekto nejake foto alebo obrazok kde je umiestneny?

no a foto je z nemecka, cerpacka AVIA pri Regensburgu, zozadu bola nasa BLACK BULLET biela cela, myslim cela cela :(

priemerna teplota cestou asi tak -5 no a v 130ke to narobi svoje ...

20122009l.jpg

[upravil dne 21.12.2009 poldo306]

[upravil dne 21.12.2009 poldo306]

Odesláno

Nám v depu dávaj nemrznoucí a cca po 1 hodině venku už ostřikovače nejdou použít. Kompletně zamrzlé. Takže v těchto mrazech se ani nedivím.

Odesláno

na tom aute tej soli moc neni, to tu na slovensku su auta nalozene v soli :D

priemerna teplota tento tyzden bola odhadom -12°C (-8 až -16°C), nemrznúca do -20°C mi zamrzla pri jazde na tryske ostrykovaca, pomohlo iba doliatie -40°C kapaliny ...

Odesláno

Oni se prodávaj nějaký spešl nemrzky snad do -60° To se hodí křeba když se jede podálnici - nenamrzá to na skle. Pak se ještě vyráběj vyhřejvaný nadržky. To je taky vychytávka :)

Odesláno

hm.. me zamrzla nemrznouci, kdyz jsme jeli s kamaradama v sobotu do Norimberka :) od prahy az na rozvadov jsem videl kulovy a stavelo se na kazdy benzince, aby se umylo okno.

Na Rozvadove dosli nervy, sehnala se konev s varici vodou a polili se trysky :) ...od ty doby to zas fungovalo...

Mimochodem, palubni teplomer ukazoval po cas jizdy nejvyssi teplotu cca -11, nejnizsi cca -18

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Druhý problém je teplota trisiek za jazdy ktorá je vždy nižšia ako okolná teplota.

Tak to by si vymyslel perpetuum mobile. Dúfam, že si uvedomuješ, že si napísal blbosť. :roll

Odesláno

Ked som pozeral na jeden dokument o autách tak tam to dosť presne popísaly ako pri rozstreknutí na sklo pri jednotlivých teplotách a rýchlostiach správa.je pravda že aj nemrzka na -20 zamrza pri 60Km rýchlosti preto ze naporový vietor skôr vitiahne daný lieh a iné chemikálie kdežto vodu až potom a preto namrzne.

Odesláno

Máš pravdu předsedo ;)

Líh se vypařuje rychlejc, tak na skle zůstane jen voda, která začne přimrzat. Můžu dosvědčit - minulej tejden mi to mapovalo na čelním skle. Chvíli trvalo než se sklo rozehřálo a pak to bylo OK :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...