kobr Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Původně zaslal: P607Olda Edison, kobr: Váš čas je vzácný, neztrácejte ho odpovědmi na otázky, na které nechcete odpovídat. Dali jste si dost námahy, abyste někoho zdrbali. Už se cítíte líp? [upravil dne 23.12.2009 P607Olda] Jj, naprostý souhlas, už se opravdu cítím líp. Dát mu typ na odkaz, kde má všechno napsané a strčené až pod nos, to je ale síla. A vůbec, porušil pravidla fóra, vyloučit - okamžitě a bez milosti, ať tu jsou jen ti, kteří dávají chytré dotazy. Pak se může fórum zrušit. [upravil dne 23/12/09 kobr] Citovat
kobr Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Původně zaslal: P607Olda Edison: Tak ji navrhni:D:D Původně zaslal: kobr ... ale tučně a velkým písmem a ještě doprostřed stránky oznámení pro lidi, kteří tu jsou poprvé a tam se dozvědí, jakým způsobem postupovat dále. Takže bys tam tučně a velkým písmem napsal: \"Nejdříve hledejte v googlu\"? Toto plyne z Vašich předchozích doporučení. Pane P607Olda, mluvíš nesmysly. Protože ta noticka, to upozornění, jak postupovat, je napsané tak malým písmenem, jako smlouva o půjčce v v nebankovní organizaci Citovat
Edison Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Opět se hluboce mýlíš. Viz Pravidla fora, bod 2. Bych tam doplnil \"... pužijte HLEDÁNÍ včetně internetových vyhledávačů...\" Citovat
Edison Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Tyjo... ono to tam dokonce i je... ;-) \"... 2. Než položíte dotaz, zkuste použít HLEDÁNÍ. Dobrým pomocníkem je i pan Google.\" [upravil dne 23.12.2009 Edison] Citovat
kobr Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Původně zaslal: Edison Opět se hluboce mýlíš. Viz Pravidla fora, bod 2. Bych tam doplnil \"... pužijte HLEDÁNÍ včetně internetových vyhledávačů...\" Kdopak se mýlí, opět a hluboce? Citovat
Edison Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Zde: \"Pane P607Olda, mluvíš nesmysly. Protože ta noticka, to upozornění, jak postupovat, je napsané tak malým písmenem, jako smlouva o půjčce v v nebankovní organizaci \" Citovat
kobr Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Jaksi nechápu, co jsi myslel, protože já psal o tom, že upozornění, jak postupovat při psaní dotazu je psáno opracdu malým písmem, to znamená tohle upozornění umístit na střed stránky a tučně, nejlépe místo upozornění na novinky v e-shopu Prosím, uváděj citaci. Jinak se mění smysl odpovědi. [upravil dne 23/12/09 kobr] Citovat
Edison Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Já jsem to myslel tak, že to není nějaká noticka srovnatelná s dodatky v nejrůznější VOPkách, ale hned druhé pravidlo. Citovat
kobr Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Ano, navrhuji, jak jsem uvedl, že \"Důležité informace pro uživatele tohoto fóra\" by měly být zvýrazněny a umístěny na střed stránky a spolu s ním i \"pravidla\", které by měly být změněny na \"Pokládání dotazů\" Citovat
Edison Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Tak to píšeš do nesprávné sekce... ;-))) Citovat
kobr Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Určitě píšu do špatné sekce, ale odpovídám panu P607Olda. Citovat
P607Olda Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Původně zaslal: orbin.1988 a pojištovna když to fotila tak mi napsala zimní pneu že mám. Pojišťovák by potřeboval školení. Anebo přimhouřil oko. A tím to začlo... [upravil dne 24.12.2009 P607Olda] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.