Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Edison, kobr: Váš čas je vzácný, neztrácejte ho odpovědmi na otázky, na které nechcete odpovídat. Dali jste si dost námahy, abyste někoho zdrbali. Už se cítíte líp?

[upravil dne 23.12.2009 P607Olda]

Jj, naprostý souhlas, už se opravdu cítím líp. Dát mu typ na odkaz, kde má všechno napsané a strčené až pod nos, to je ale síla. A vůbec, porušil pravidla fóra, vyloučit - okamžitě a bez milosti, ať tu jsou jen ti, kteří dávají chytré dotazy. Pak se může fórum zrušit.

[upravil dne 23/12/09 kobr]

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Edison: Tak ji navrhni:D:D

Původně zaslal: kobr

... ale tučně a velkým písmem a ještě doprostřed stránky oznámení pro lidi, kteří tu jsou poprvé a tam se dozvědí, jakým způsobem postupovat dále.

Takže bys tam tučně a velkým písmem napsal: \"Nejdříve hledejte v googlu\"? Toto plyne z Vašich předchozích doporučení.

Pane P607Olda, mluvíš nesmysly. Protože ta noticka, to upozornění, jak postupovat, je napsané tak malým písmenem, jako smlouva o půjčce v v nebankovní organizaci
Odesláno

Tyjo... ono to tam dokonce i je... ;-)

\"... 2. Než položíte dotaz, zkuste použít HLEDÁNÍ. Dobrým pomocníkem je i pan Google.\"

[upravil dne 23.12.2009 Edison]

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Opět se hluboce mýlíš. Viz Pravidla fora, bod 2. Bych tam doplnil \"... pužijte HLEDÁNÍ včetně internetových vyhledávačů...\"

Kdopak se mýlí, opět a hluboce?

Odesláno

Zde: \"Pane P607Olda, mluvíš nesmysly. Protože ta noticka, to upozornění, jak postupovat, je napsané tak malým písmenem, jako smlouva o půjčce v v nebankovní organizaci \"

Odesláno

Jaksi nechápu, co jsi myslel, protože já psal o tom, že upozornění, jak postupovat při psaní dotazu je psáno opracdu malým písmem, to znamená tohle upozornění umístit na střed stránky a tučně, nejlépe místo upozornění na novinky v e-shopu

Prosím, uváděj citaci. Jinak se mění smysl odpovědi.

[upravil dne 23/12/09 kobr]

Odesláno

Ano, navrhuji, jak jsem uvedl, že \"Důležité informace pro uživatele tohoto fóra\" by měly být zvýrazněny a umístěny na střed stránky a spolu s ním i \"pravidla\", které by měly být změněny na \"Pokládání dotazů\"

Odesláno
Původně zaslal: orbin.1988

a pojištovna když to fotila tak mi napsala zimní pneu že mám.

Pojišťovák by potřeboval školení. Anebo přimhouřil oko.

A tím to začlo...

[upravil dne 24.12.2009 P607Olda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...