Honza z Nera Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 . . . . vzpomínáte?? . . . . Citovat
Honza z Nera Odesláno 19. prosinec 2009 Autor Odesláno 19. prosinec 2009 . . . taky dobrý . . . Citovat
Šalda Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 jjj, to je klasika, mám s ním doma asi 5 filmů:super Citovat
Medvěd Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Maléry pana účetního jsem viděl v mládí několikrát. Nedávno jsem je měl možnost vidět znovu (teď nevím jestli v TV nebo u někoho na DVD) a po chvíli jsem to vzdal. Mluvím o \"jedničce\", na dotáčky 2 - x jsem tak nějak neměl odvahu. Není to jenom o Fantozzim, ale třeba o Funesovi, Budu Spencerovi s Terence Hillem, Pierru Richardovi, Belmondovi - to vše byli v mládí moji oblíbenci, dnes mě ale nějak \"neberou\". Je to smutné, ale je to fakt Citovat
Šalda Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 tak všechny co jsi jmenoval jsem měl oblíbený v mládí a mám je rád stále, lepší než některý americký s....ky;) Asi to bude tím že ještě nejsu tak starej:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.