Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska jsem se byl podívat na Peugeot 106 1.0 r.v.1997, očistím od sněhu,nasednu,vymáčnu spojku a nastartuji. Naskočíl, otevřu kapotu a dívám se na motor, kdy se zničeho nic motor začne jakoby dusit a zhasl. Tak zkouším znovu nastartovat a nic.Benzinu je asi 3/4 nádrže.Bohužel motor nenaskočí. Točí, ale nenaskočí a ani ,,neslíbí\". Vždy, když přestanu startovat, tak nekolikát zapípá jako je to např. když je klíč v zapalování. Pochybuji, že by toto mělo tento systém. Já se domnívám, že to bude benzinem, jelikož auto dlouho stálo a tankované bylo ještě na ,,letní\" benzin = voda. Ale co to pípání?? Dříve motor chytl hned, ale to byla teplota okolo 16 st.C.

Odesláno

Myslíš jako, jestli ,,nasává\"? Jinak klavesnici to nemá. Normálně jsem to tenkrát, když bylo teplo v pohodě nastartoval, ale včera jen to chytlo a po cca 20 s to zhaslo. Začalo se to dusit a než jsem stačil přidat plyn, tak to zhaslo a už to nešlo nastartovat. Jinak baterie je dobrá. Motor točí, ale nechytne. Já si myslím, zda-li to není tím. že je tam ,,letní\" benzin.

Odesláno

Rád bych touto cestou poděkoval :potleskHonzovi406 a :potleskMartinovi806 z pomoc a radu. Peugeot 1.0 je pro syna. Je pravda, že je na ní nějaká prace, ale co by rodič pro své dítě neudělal.

Guest servisman
Odesláno

vem pěkně sis to uháněl ,doufám že bude spokojen ,ale je na ní plno práce kdopak bude makat na ní ?

Odesláno
Původně zaslal: honza406

vem pěkně sis to uháněl ,doufám že bude spokojen ,ale je na ní plno práce kdopak bude makat na ní ?

A co bych dělal ve volném času, když na pivo nechodím a nekuřím:D

Guest servisman
Odesláno

nevím jak odstrasnil,ale druhý den jsme přišli k autu a vpohodě nastartovali i OK406 se divil ,že to natočil.

Guest servisman
Odesláno

taky jsem se divil že natočil protože bylo -14 ,moc jsem si od toho nesliboval ale šlo to pokud něco najdu ohledně pípání dám vědět

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...