Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak sa pokúste aspoň dočasne pootočiť tú zlomenú klapku, nech fúka teplý. Mne sa to podarilo bez väčších problémov a vydržal som s tým do výmeny:roll

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

alternativ: Ty jsi vyměnil pouze tu zlomenou?

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Sem se zalekl :D tak to potom jo. To se ti prodražilo co?

Odesláno

Ahojte :papa

Tak sa pridávam medzi tých čo im už autíčko nekúri :grr

Po tom čo som tu všeličo prečítal by som si chcel overiť sám čo je príčinou. Chcel by som dať dolu tu stredovú mriežku a pozrieť na to.

Vie mi niekto poradiť, či poslať nejaký manuál na demontáž? Nerád by som niečo odtrhol - či zlomil.

Mám 1,6hdi, 407sw a hlavne jednozónovú klimu r.v.2008

Vopred ĎAKUJEM :papa

Odesláno

neviem, čo chceš na tom pozerať a či vôbec niečo cez tú mriežku uvidíš:myslim

inak foto klapky je tu

je to dvojzóna, má namiesto jednej klapky dve

keď tak rozober tapec na boku, vyber servomotorček a cez dierku over, či je klapka zlomená, možno máš vadný len servomotorček (lepší prípad)

Odesláno

ja este stale mam v policke v garazi moju staru klapku, ktoru mi omylom vymenili v autorizaku namiesto nefunkcneho servomotorceka.

Takze ak si to niekto chce robit svojpomocne a nechce platit cca 70eur za novu a pride si po to do Miloslavova, tak mu ju kludne darujem.

Odesláno

No, cvrlo neporadil by si mi ako to rozobrať a z ktorej strany? Dal som dolu len jeden kryt a kolienko ofuku na nohy. Ďalej som nevedel ako a nechcel by som niečo odtrhnúť.:myslim

Mohol by mi niekto poradiť? Vopred Ďakujem.

Odesláno

nakoniec som zjednal slusnu cenu v autorizaku, nejdem sa s tym mordovat sam. dokonca je cena nizsia ako PD.

zajtra uz hadam budem kurit, na 08:00 mam pristavit auto. mal som este jednu moznost, riesit to v sobotu za 180,-€ s materialom u mechanika, ktory to robi dom. ale mam ich seknute tak, ze fukaju iba studeny vzduch a pre 20,-€ sa mi nechce do soboty cakat a za dalsie to budem mat urobene v autorizaku (aj ked viem, ze nie vzdy je to vyhra) ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...