alternativ Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 alihen: pokud Ti fouka jen teply vzduch, tak se to da vydrzet, dokud nebude lepsi pocasi, ale pokud Ti fouka chladny, tak s tim asi nebudes dlouho otalet :-) Citovat
Parc Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 tak sa hlasim do klubu... prava strana auta pripomina sibir ... holt kolegovci musia nosit do auta deku kym nebude cas nechat to vymenit Citovat
cvrlo Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 tak sa pokúste aspoň dočasne pootočiť tú zlomenú klapku, nech fúka teplý. Mne sa to podarilo bez väčších problémov a vydržal som s tým do výmeny:roll Citovat
alternativ Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Kluci, kdyby jste chteli, tak jeste jednu klapku spolujezdce doma mam, novou! Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 alternativ: Ty jsi vyměnil pouze tu zlomenou? Citovat
alternativ Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Nee, ja koupil novy set, ale pri vymene se podarilo jednu novou taky zlomit, tak jsem musel koupit dalsi novy set. Proto mi jedna prebyva. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Sem se zalekl tak to potom jo. To se ti prodražilo co? Citovat
alternativ Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 No jo, bohuzel. Navic praskla tak blbe, ze oprava by stala za prd. takze me to suma sumarum vyslo na cca 2400Kc, montaz a demontaz jsem delal s brachou. Citovat
cvrlo Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 pri montáži som tiež novú zlomil ale dalo sa to opraviť, hodina roboty navyše:aut Citovat
Palldo77 Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Ahojte Tak sa pridávam medzi tých čo im už autíčko nekúri Po tom čo som tu všeličo prečítal by som si chcel overiť sám čo je príčinou. Chcel by som dať dolu tu stredovú mriežku a pozrieť na to. Vie mi niekto poradiť, či poslať nejaký manuál na demontáž? Nerád by som niečo odtrhol - či zlomil. Mám 1,6hdi, 407sw a hlavne jednozónovú klimu r.v.2008 Vopred ĎAKUJEM Citovat
cvrlo Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 neviem, čo chceš na tom pozerať a či vôbec niečo cez tú mriežku uvidíš inak foto klapky je tu je to dvojzóna, má namiesto jednej klapky dve keď tak rozober tapec na boku, vyber servomotorček a cez dierku over, či je klapka zlomená, možno máš vadný len servomotorček (lepší prípad) Citovat
hipisko Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 ja este stale mam v policke v garazi moju staru klapku, ktoru mi omylom vymenili v autorizaku namiesto nefunkcneho servomotorceka. Takze ak si to niekto chce robit svojpomocne a nechce platit cca 70eur za novu a pride si po to do Miloslavova, tak mu ju kludne darujem. Citovat
Palldo77 Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Ď... za radu cvrlo. Pojdem to pozreť a dám vedieť. Citovat
Palldo77 Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 No, cvrlo neporadil by si mi ako to rozobrať a z ktorej strany? Dal som dolu len jeden kryt a kolienko ofuku na nohy. Ďalej som nevedel ako a nechcel by som niečo odtrhnúť. Mohol by mi niekto poradiť? Vopred Ďakujem. Citovat
cvrlo Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 skúsim ti niečo poslať na mail, uvidíš tam tie motorky, rozobratie je jednoduché, nemusíš sa báť Citovat
alihen Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 nakoniec som zjednal slusnu cenu v autorizaku, nejdem sa s tym mordovat sam. dokonca je cena nizsia ako PD. zajtra uz hadam budem kurit, na 08:00 mam pristavit auto. mal som este jednu moznost, riesit to v sobotu za 180,-€ s materialom u mechanika, ktory to robi dom. ale mam ich seknute tak, ze fukaju iba studeny vzduch a pre 20,-€ sa mi nechce do soboty cakat a za dalsie to budem mat urobene v autorizaku (aj ked viem, ze nie vzdy je to vyhra) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.