Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Já novou taky nekupoval. Podle mě to nemá smysl z prostého důvodu nicky nebude tak pevná jako ta moje po opravě - napřed jsem jí svařil. Pak provrtal středem, pak vlepil trn skrz, pak zalil komplet epoxydem pak obalil plecham a lehce přelaminoval. Tohle nezdolá nikdo :papa Možná to zní pracně, ale trvalo to cca hodinu, náklady co dům dal.

tak to ja som si toľko roboty nedal (boli sme znechutení výsledkom nášho \"snaženia\":(), stačil plech, skrutky a lepidlo ale pevné to vyzeralo dostatočne, moc ľahko sa to síce netočilo (vlastne ani neviem ,ako ľahko to má chodiť) ale servo má dostatočnú silu, aby s tým pohlo..:super

Odesláno

Pánové řeším problém, zse topení :( .. ono to topí, ale nikdy obě zóny současně.. buď fouká teplý vzduch mě anebo spolujezdci nikdy né zároveň... netuší někdo co s tím zas je?

Odesláno

My jsme taky jednu zlomenou zpevnili plechovym L profilem a sroubky,ale pevne se mi to nezdalo a navic to bylo ulomene i s prvnim zebrem. V krutu je ta klapka namahana dost, jelikoz ma po obvodu pristriknutou gumu a ta pri pohybu klapky klade dost odpor.

Jinak k tomu odpilovani... dorazy klapky jsem samozrejme nechal, ale tu vrchni cast nemam v planu nahrazovat.

Dneska by mela prijit nova klapka a zitra probehne montaz a kompletace. Snad nezapomeneme pripojit nejaky konektor, bych to auto asi pak zapalil :)

Odesláno
Pánové řeším problém, zse topení :( .. ono to topí, ale nikdy obě zóny současně.. buď fouká teplý vzduch mě anebo spolujezdci nikdy né zároveň... netuší někdo co s tím zas je?

a po zložení ti to šlapalo správne?:myslim:myslim

Odesláno

No, řekl bych že to dělá od té doby... ale není mi jasné co by se dalo složit špatně tak, že by se to chovalo tak moc divně.. když jednou funguje jedna a pak zase druhá, tak fungují obě, jen né zároveň :(

Odesláno

problém by mohol byť v tom, že si zle založil tie malé klapky schované v tele klimatizéra pred veľkými klapkami

sú tam dve ramienka od malých klapiek (musia chodiť úplne ľahko) a potom ešte jedno, ktoré sa pohybuje v akejsi \"koľajničke\" v klapke (vidí sa mi, že v tej hornej, nie som si istý:myslim), je v strede.

skús zistiť, či ti to robí len lokálne (fúkanie na nohy) alebo celá strana

Odesláno

tak je to vyřešené :D já vůl jsem opačně připojil kablíky do serv na spolujezdcově straně.. musím ale říct že to jsou zvláštní serva. vede do nich 6 drátů :myslim a když se drát přehodí mezi servy tak se serva nehnou... nedostávají informaci kde mají aktuálně být, divné... bude to nějaké sofistikované... měli jsme totiž problém to servo nasadit zpět( výtáhli jsme jedno a sledovali jak se chová pi změně nastavení) protože se natočilo do polohy do které nešlo dát klapku..ale po 15 minutách blbnutí jsme to servo přetočili tak aby šlo nasadit... to mě dostává k otázce, nedají se ty serva přes dia nějak kalibrovat ??? a co mě celkem pobavilo bylo zjištění že na ovládání teploty 2 zón se používá jeden teploměr :D :D

Odesláno

s tým servom sme sa pasovali aj my:D

ale s teplomerom si ma zaskočil:myslim

nie sú k nemu dva rozličné prívody?:myslim

či nemeria teplotu v určitých intervaloch raz na jednej a raz na druhej strane:roll

(možno trepem hlúposti, vôbec netuším, kde sa nachádza..:aut)

Odesláno

no je to takový rotující plastík... připojený do díry v dekorační liště nad kastlíkem spolujezdce... a takový vynález je na palubce jen jeden, ergo by tam měl být jen jeden teploměr :myslim divné no

Odesláno

Nevím jak je to tady, ale když měl otec R safrane, tak tam byly čidla různě po interieru. Co si matně pamatuji, tak myslím ve stropě pod stropnicí v každém rohu jedno.

Odesláno
tak jsem se podíval do SB a zjistil jsem že to je snímač vlhkosti :-/ ... kde je snímač teploty v tom případě nevím

:P:super:papa

neviem, či netrepem, ale zdá sa mi, že vzduch je nasávaný k čidlu (alebo teplomeru...) a následne vyhodnocovaný:myslim

ale či ozaj, ...:myslim:myslim

hádam tu bude mať niekto presné informácie.

Odesláno
tak jsem se podíval do SB a zjistil jsem že to je snímač vlhkosti :-/ ... kde je snímač teploty v tom případě nevím

Adam je to aj v manuáli na obsluhu, je to čidlo teploty aj vlhkosti.

post-27076-14109622517086_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...