Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Na to lepidlo jsem koukal, už tu někdo přiložil obrázek, že to tím lepil, ale nevěděl jsem, jestli je fakt tak super. Tak to ho koupim, dnes jsem se díval v jednom obchodě a majií ho za 65,-Kč, fakt supr cena, jestli je tak kvalitní. Určitě klapku vyztužím, o tom jsem tu taky četl.

• O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

zlomená klapka klimatizéra (reguluje prívod studeného alebo teplého vzduchu) na tej strane, kde to nekúri, je tu o tom písané strašne veľa, známa slabina p407

Odesláno

vybrať palubku, vymeniť klapku, najlepšie v servise

dočasne sa to dá vyriešiť, aby fúkalo teplý vzduch, pootočením klapky (po vybratí serva)

Odesláno

A nemanas nejaky postup ako sa to vybera ta palubovka??mam tata automechanika on bi to spravil.myslys servo co je primotori.vies ja co sa tyka tychto veci som tatar :-) a ta klapka je iba jedna a newies kde sa nachdza presne??

Odesláno

no postup mám ale vybrať palubku je jedna vec a vymeniť klapku druhá

pri jednozóne je len jedna klapka (na miešanie teplého a studeného vzduchu)

inak prečítaj si toto vlákno, ako pozerám, na túto tému je to 25 strán... :o

Odesláno

ty jo,cos měl za slovenštiny?To je šílený.

Klapka je hluboko v palubovce,proto ji musíš rozebrat.Servo ne u motoru,musím se trochu nadechnout abych to vydržel,ale vzadu dole až někde za rádiem.Nebo z boku od pedálů,či od ruční přihrádky před spolujezdcem.Ufff.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...