Lada78 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Jo jo, rampouchum na nohach zdar. Uz jsem si je pojmenoval Ervin a Agnes:D Citovat
4maa Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 ako tak číta,,,tak sa to tu nejako začalo serkat to kurenie,,nastastie ja uz mam opravu za sebou a veselo kurim Podel sa so vsetkymi o skusenosti...daj fotky...resp. daj info kde si to dal za tie peniaze opravit... Mne vypadla prava strana - dvojzonova autom.klima Diky! Citovat
adam.bogocz Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 pánové, ježtě mám otázečku... myslíte že tam mohlo rupnout ještě něco? měl jsem vždycky takový dojem, že z té prostřední(na výšku) komory(vlevo od volantu) co mi má foukat na ruce, nikdy nefoukal vzduch.... u spolujezdce ano... ale zase naopak z té tenké části co je pevně nastavená na dveře mi při rozmrazovnání oken teplý vzduch foukal .... nějaký názor? Citovat
tunerrw Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Tak se taky přidávám-ráno jsem vyjel do města a v pořádku a cesta z města do práce a strana spolujezdce v háji Kdyby byl někdo v okolí KV, popřípadě Plzně, kdo by měl náhradní klapku, tak se ozvěte-díky. Popř. poradit někoho v okolí těchto měst na opravu. Citovat
rodito Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Klapka je do 2000 Kč to není tak strašné, ale ta práce:( Citovat
Mike407 Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Adame, to je dobrý dotaz. Už jsem to tu také někde psal, že mám pocit, že na pravé straně mi to fouká méně. Topí to i chladí, to ano, ale prostě to méně fouká, takže i ta účinnost je tam nižší. Zatím se tu téměř vždy řešily ty dvě hlavní klapky, které tak rády praskají, ale také by mě zajímalo jak to vypadá uvnitř. Kdyby tak byl nějaký řez (nebo alespoň schéma), aby bylo vidět, jak to tam vlastně funguje, a která klapka slouží k čemu... Citovat
adam.bogocz Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 No taky mě to štve.. přemýšlel jsem jestli nějaké teplotní čidlo nemůže být v mé zóně fuč... ... fakt nevím... každopádně to tam nefoukalo, i když to celkem dobře jinde topilo Citovat
Mike407 Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Co jsem tak prohlížel fotky, na které sem dal odkaz Judes, tak to vypadá, že ty se ty nešťastné dvě klapky starají pouze o směšování vzduchu. Tzn. nemají vliv na to, jestli ho dam jde víc nebo míň, ale prostě se překlápí a tím zakrývají přívodní kanály s teplým a studeným vzduchem... Prostě podobný princip jako vodovodní baterie. Takže když prasknou, zůstanou viset v krajní poloze, takže jeden kanál (nejčastěji zřejmě ten s teplým vzduchem) zůstane uzavřený. A to bude bohužel asi i tvůj případ, když ti to vůbec netopí. Potom tam jsou ale i další klapky, které ovlivňují rozvod vzduchu, ale o jejich funkci bohužel nevím nic. A zrovna tam by mohl být problém, když jedna strana fouká víc a druhá míň... Citovat
Lada78 Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Opravna sada klapek vyjde v origo servise na 1800kc. Prace na cca.6 hodin pri cene 630kc/hodinu, to to jsem se dozvedel v pezo v Karlovych Varech. Pry to na 90% jsou klapky a je to jejich velka slabina. Opravna sada je jiz konstrukcne posilena o zebrovani. Ted je otazka jestli servis vymeni komplet, nebo si pripravi zakazku na priste. Citovat
adam.bogocz Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Mike407: Přesně... jak bude palubka venku, tak zkusím omrknout ty klapky co řídí rozvod vzduchu po autě... třeba to bude zas něco urvaného Citovat
tunerrw Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Lada78: Díky moc za info za info! Takže zkrátka je to těch 5600,- , jak už to tu někdo psal. No nepotěšili jste mě Citovat
Lada78 Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Zalezi ted na tobe jestli si pojmenujes ledovce na nohou jako jsem to udelal ja, nebo to das za ty kacky do servisu. Kdyz jsem videl ty fotky, malem me jeblo. Je to docela podobny rozborce raketoplanu Buran Citovat
tunerrw Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Lada78: No tak já mám to \"štěstí\", pokud se to dá vůbec takhle říct, že strana řidiče je v pořádku, takže stranu spolujezdce nastavim na fuk na prostředek a zavřu výdechy a budu topit alespoň půlkou auta. Nechám to udělat až pak někdy v březnu-když sem viděl ty fotky, tak do tohohle se sám pouštět nebudu Citovat
alternativ Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Pani moderatori, nebylo by vhodne tema sloucit s puvodnim tematem se stejnym nazvem? Citovat
adam.bogocz Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 alternativ: 1. nemyslím si, že toto fórum tuto funkci podporuje.. a kdyby tak 2. na hlášení věcí moderátorovi by se mělo používat tlačítko \"Hlásit\" aby tyto zprávy nebyly ve vlákně a došly těm kterým jsou adresované Citovat
buburak Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Foto tu. už sa tu toho popisalo vela,,,klapky na klime decka choroba 407-čiek,,,ja som si to dal robit tu nas v DS, v origo servise,a spokojnost,,opravna sada 73 e -20% za stare auto:) a 7 hodin prace po 16 e,+ novy kabinovy filter za 32 e,,, ,,nebolo az take hrozne a hlavne to spravili dobre,,,,ja osobne by som sa do toho nepustal:myslim,,hlavne že manželka je spokojná Citovat
adam.bogocz Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 co by jste doporučili na namazání toho kluzu klapky? někdo psal že by to mělo byt vysoce teplotě odolné mazivo.... nějaký tip? Citovat
alternativ Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 alternativ: 1. nemyslím si, že toto fórum tuto funkci podporuje.. a kdyby tak 2. na hlášení věcí moderátorovi by se mělo používat tlačítko \"Hlásit\" aby tyto zprávy nebyly ve vlákně a došly těm kterým jsou adresované 1. Temata sloucit jde 2. \"Hlasit\" pouzivam, ale ne vzdy jsou tyto zpravy MODy cteny Konec Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.