longstarr Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Mám dotaz ohledně vzduchové klapky sytiče.....V zimě mi to nestartovalo,tak jsem si objednal a vyměnil vakuové membrány na sytiči,protože byly ztyřelé.Seřídil jsem klapku podle návodu,kde psali,že má být vzduchová klapka při pokojové teplotě otevřená na nějakých 6 mm.Namontoval jsem to zpátky do auta a na druhý den(nechal jsem to ztemperovat) šel startovat.Vzduchová klapka se přivřela z těch 6 mm jen na 4,což mi připadá málo.Tak jsem zkusil nastartovat a nic,tak jsem logicky klapku přivřel na cca 1,5 mm a pak naskočil okamžitě.Nevíte, jsetli je v návodu těch 6 mm dobře a na kolik má být ta klapka otevřená,když venku při startování bylo tak kolem - 13°C Citovat
Roky Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Kde jsi objednaval ty membrany a na kolik vysly:myslim. Citovat
longstarr Odesláno 18. prosinec 2009 Autor Odesláno 18. prosinec 2009 Tady ,jsou to poláci,ale nikde v ČR jsem to nenašel.Akorát jsem udělal jednu blbost,že jsem se díval jenom na ty membrány a obě + krytka s tím seřizovacím šroubkem stály kolem 170 zl + 30 zl poštovné.Až jsem se díval později,tak za stejnou cenu tam měli celý servisní balíček včetně těch mých membrán,tak si tu stránku radši pořádně projdi:super [upravil dne 18.12.2009 longstarr] [upravil dne 18.12.2009 longstarr] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.