třídvířko Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 Čau.Mám pár věcí.Potřebuju přidělat hagusy na kombíka a chci se zeptat,jsou tam vyznačena někde místa,kam vyvrtat díry?Nebo je to celkem jedno a stačí prostě do nosníků?Tak dál,sehnal jsem centrál na DO,nemáte někdo nějakej nákres,schéma zabudování a zapojení?A ještě jedna věc,pasovala by mi tam palubovka z nového modelu,kdybych to chtěl předělat?Jedná se tedy o P 405 2.0D,51kW,r.v.1990.Nebo to mám rači dojezdit a neinvestovat?Děkuji za rady všem... Citovat
Dundee Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 Pokud sundáš tapec, tak by tam \"díry\" měly bejt předvyznačený, ale kdo ví, jak je to u starýho modelu:myslim Schéma bych snad někde vyhrabal, ale dneska to určitě nebude... Palubku z novýho modleu tam dáš, ale budeš muset předělat konektory a vyměnit tapecy předních dveří... (dost zbytečná práce) Citovat
třídvířko Odesláno 17. prosinec 2009 Autor Odesláno 17. prosinec 2009 tak palubku rušim:cool: Citovat
SaBoTeR Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 k tomu centralu, mas to origo peugeotacke alebo nieco ine? dorobit je to celkom jednoduche, pokial mas uz od vyroby central aspon na kluc ze verzia GL to nemusela mat.. ked tak skus SZ, niesom tu pravidelne, ked tak mam aj nejake schemy Citovat
oddie Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Pokud chceš dávat orig. hagusy, tak k nim potřebuješ také orig. držáky, co se šroubují zespod střechy pod tapecem. A ty když tam dáš, vyznačí ti tu polohu, v které vrtat díry. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.