Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau.Mám pár věcí.Potřebuju přidělat hagusy na kombíka a chci se zeptat,jsou tam vyznačena někde místa,kam vyvrtat díry?Nebo je to celkem jedno a stačí prostě do nosníků?Tak dál,sehnal jsem centrál na DO,nemáte někdo nějakej nákres,schéma zabudování a zapojení?A ještě jedna věc,pasovala by mi tam palubovka z nového modelu,kdybych to chtěl předělat?Jedná se tedy o P 405 2.0D,51kW,r.v.1990.Nebo to mám rači dojezdit a neinvestovat?Děkuji za rady všem...

Odesláno

Pokud sundáš tapec, tak by tam \"díry\" měly bejt předvyznačený, ale kdo ví, jak je to u starýho modelu:myslim

Schéma bych snad někde vyhrabal, ale dneska to určitě nebude...

Palubku z novýho modleu tam dáš, ale budeš muset předělat konektory a vyměnit tapecy předních dveří... (dost zbytečná práce)

• O 3 týdny později...
Odesláno

k tomu centralu, mas to origo peugeotacke alebo nieco ine? dorobit je to celkom jednoduche, pokial mas uz od vyroby central aspon na kluc :myslim ze verzia GL to nemusela mat.. ked tak skus SZ, niesom tu pravidelne, ked tak mam aj nejake schemy

Odesláno

Pokud chceš dávat orig. hagusy, tak k nim potřebuješ také orig. držáky, co se šroubují zespod střechy pod tapecem. A ty když tam dáš, vyznačí ti tu polohu, v které vrtat díry.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...