Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Podle rčení dodavatele je to originální zboží. Ty ceny jsou jaksi poněkud nižší než obvykle. A to ceny veškerého zboží. Samozřejmě že nový, zabalený. Odkud je, mě jaksi nezajímá a doufám, že vydrží tolik, co je obvyklé.

[upravil dne 17/12/09 kobr]

Odesláno

Protože je chladič hliníkový, uvažuji nad tím, že ho nějakým prostředkem ochráním proti korozi, hlavně ta sůl mu dává zabrat. I kdyby to bylo pozink, stále ta sůl jej bude oplachovat a tím se bude zinek smývat.

Ta jsem jedno velké ucho a poslouchám Vaše rady:D

Odesláno

AK by si chcel nejako kvalitne ochranit hlinik a k tomu este taky narocny na tvary ako je chladic, tak by ta vysla samotna ochrana viac ako chladic si myslim....hold je to udel chladicov, je nevydrzia vecne...ale tak s novym mas na 10 rokov pokoj a kde vtedy bude to auto :)

Odesláno
Původně zaslal: vlado-.m

Vyymena na C xsara picaso /co je podobne/ v origo servise 500E. Naplnenie klimy sa blizi k tej cene....

musíte mít tiskárnu na prachy,že jste ochotni dát za výměnu chladiče klimy 500 E :myslim

Odesláno

Za výměnu kondenzátoru a naplnění klimy 25 000Kč? Když nejdražší kondenzátor stojí kolem 11000Kč a naplnění s kontrolou za 1800Kč? A ta práce Po mně chtějí za výměnu a naplnění s výměnou trubky do 3000Kč

Odesláno

neviem akym kurzom si prepocital 500E ale urcite nie aktualnym...., rad by som s tebou vyveksloval nejake prachy. :)500E je cena v citroservise za vymenu chladica a naplnenie klimy. To ze viem kolko niekto za to dal neznamena ze by som za to dal aj ja. Ta cena spominana v uvode je pekna. Ved len za naplnenie chcu o malo menej, dotycny fakt nema o com rozmyslat...

Odesláno
Původně zaslal: vlado-.m

neviem akym kurzom si prepocital 500E ale urcite nie aktualnym...., rad by som s tebou vyveksloval nejake prachy. :)500E je cena v citroservise za vymenu chladica a naplnenie klimy. To ze viem kolko niekto za to dal neznamena ze by som za to dal aj ja. Ta cena spominana v uvode je pekna. Ved len za naplnenie chcu o malo menej, dotycny fakt nema o com rozmyslat...

Pak píšeš o něčem jiném, uvádíš, že výměna chladiče 500 ojro a k tomu naplnění klimy za dalších 500 ojro. Tak kolik to je 500x25,5=12750 Kč. A to stejné ještě jednou, asi jsem natvrdlý... nebo je to někdo jiný?

[upravil dne 19/12/09 kobr]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...