mk405 Odesláno 25. srpen 2004 Autor Odesláno 25. srpen 2004 předpokládal jsem že Pioneer asi neskousneš, ale abych pravdu řekl na autohifi byli dvě skupiny jedni zásadne pro Em-phaseru (nanašel jsem jediný špatný názor) a druzí co slyšeli nový Pio (254, 304 předchudci 255) a chválili ho. scválně ti sem dám paramery obou co na ně řekneš (beru že parametry nejsou vše, ale taky rozdíl 2000,-) Pioneer TS-W255F: Vyztužený IMPP™ kužel o průměru 25cm s prokládanými vlákny KEVLAR Vysoký okraj z dvojitou vrstvou Hliníkové vřeteno kmitací cívky se štěrbinou Dlouhá kmitací cívka Conexový tlumič s tlumícím prstencem Prodloužené pólové nástavce s větracím kanálem Jmenovitý vstupní výkon: 250W, max. 650W 20 - 2500Hz, 92dB (1W/1m) 2-vrstvá kmitací cívka z měděného kulatého vodiče cena: 2500,-Kč Em-phaseru EI 10 S3 200W RMS citlivost 87,4dB 25 - 200Hz cena: 4200,-Kč a ted mi řekni proč Em-phaser? Citovat
Mila Odesláno 26. srpen 2004 Odesláno 26. srpen 2004 no udavane udaje nejsou vse, ale uz jenom podle citlivosti Em-phaser. Rozsah od 20 do 2500Hz je pro basak zbytecny , stejne ho oriznes na vyhybce zesilovace, teda doufam ze to udelas . Ale kazdy vyrobce muze udavat tento udaj rozsahu s jinym spadem musel by jsi videt skutecny graf prubehu frekvence potom by jsi treba zjistil ze Pioneer ma pri - 3 db rozsah jenom 60-1000 Hz a ten Em-phaser skutecne 20-200 Hz. Ale to je pak na velke badani a to asi nema cenu, hlavne ze se poslechove libi tobe, stejne te nemine TUS Citovat
destiny Odesláno 26. srpen 2004 Odesláno 26. srpen 2004 Já bych mohl teď navázat na tuto diskuzi dnešní příhodou ráno u auta. V neděli budeme s Mílou instalovat zbytek muziky do mého auta, tak jsem udělal nákup: zesík Audison 5.600 subwoofer Hertz HX 300 kabely, pojisty Na noc jsem to z auta vyndal, kvuli zlodějům a ráno jsem k tomu ještě přidal dvě krabice od předních a zadnícch repro Hertz a krabici od /////Aplinky. S tímhle nákladem krabic od kompletní muziky vypochoduju z baráku a odbočím za roh, kde parkovalo moje auto. A co vidím: přímo u mého auta skupinka asi 5ti cik... rómů, kteří se chystali sekat trávu. Bylo hned jasné, že jdu s tímhle k autu (bylo tam totiž jediné), tak nešlo dělat jako že nic. A hned to začalo \"to sou ňáký supr repráky có?\" \"Hmmm a rádio ////Alpine\" \"A to učitě je drahý cóóó?\" Takže jsem zvědavý, jestli budu zásobovat róóómskou komunitu v místě bydliště kvalitní muzikou do jejich Škodovek a Žigulů nebo ne? Citovat
vojty Odesláno 26. srpen 2004 Odesláno 26. srpen 2004 Boli to asi dobre repraky a zosik, bude ich skoda... Citovat
John Odesláno 26. srpen 2004 Odesláno 26. srpen 2004 To mk405 : tak už mi dneska repračky dorazily a už jsem si je tam napontoval a jsem s nima nadmiru spokojený. Uz to hraje o neco lip. :D Hold jak malo stačí k radosti- Citovat
mk405 Odesláno 26. srpen 2004 Autor Odesláno 26. srpen 2004 John: jsem si říkal nepíše tak už asi montuje, takže si asi vzájemně popřejem dobrý poslech helixu:D Mila: s tou citlivostí to je vtip? myslel jsem že čím víc tím líp (Em phaser-87,4dB, Pioneer 92dB), potom by mě zajímalo co takový hertz air 2500 (94dB). Co se cikorek týká začínám přemýšlet o nějakém přehozu a alarmu. jinak mě docela dostalo: nedávno koukám kdo je zrovna přihlášen do P.C. a koukám: \"cikorka\" tam vidím, polilo mě horko a už jsem zjištoval kdo to a odkud, a naštěstí jen nový člen který se tak jmenoval. [Editován dne 26/8/04 mk405] Citovat
mk405 Odesláno 27. srpen 2004 Autor Odesláno 27. srpen 2004 Mila: takže ještě pořát by jsi byl pro Em-phaser? Citovat
mk405 Odesláno 2. září 2004 Autor Odesláno 2. září 2004 tak jsem včera zkoušel co ten SW umí, no musím říc že dle názorů hodně lidí:\"free-air nic nezahraje a 25cm už teprve ne\" nabyl dojmu že jsou to jen ořezávátka takže jsem včera měřil kolik to žere štávy a musím konstatovat: normální provoz na cca50% (to se dá v autě vydržet), při zkoušení skoro plnej a musím říc že se klepalo celý auto, zadní sklo viditelně poskakovalo, rachotil chrom rámeček skla a střecha měla tendenci se vyboulit, ale SW se tvařil jako pohoda. Jsem rád že jsem to změřil a neprasklo sklo. Takže mám dostatečnou tuc rezervu až začnu být chuchej. ale asi budu muset vyměnit auto. P.S. zajímalo by mě jak to odtlumit:D:D:D [Editován dne 2/9/04 mk405] Citovat
mk405 Odesláno 22. září 2004 Autor Odesláno 22. září 2004 pokud by někoho zajímaly rozměry nového plata z MDF na 405, mohu třeba mailem zaslat obrázek. mk:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.