Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

předpokládal jsem že Pioneer asi neskousneš, ale abych pravdu řekl na autohifi byli dvě skupiny jedni zásadne pro Em-phaseru (nanašel jsem jediný špatný názor) a druzí co slyšeli nový Pio (254, 304 předchudci 255) a chválili ho.

scválně ti sem dám paramery obou co na ně řekneš (beru že parametry nejsou vše, ale taky rozdíl 2000,-)

Pioneer TS-W255F:

Vyztužený IMPP™ kužel o průměru 25cm s prokládanými vlákny KEVLAR

Vysoký okraj z dvojitou vrstvou

Hliníkové vřeteno kmitací cívky se štěrbinou

Dlouhá kmitací cívka

Conexový tlumič s tlumícím prstencem

Prodloužené pólové nástavce s větracím kanálem

Jmenovitý vstupní výkon: 250W, max. 650W

20 - 2500Hz, 92dB (1W/1m)

2-vrstvá kmitací cívka z měděného kulatého vodiče

cena: 2500,-Kč

Em-phaseru EI 10 S3

200W RMS

citlivost 87,4dB

25 - 200Hz

cena: 4200,-Kč

a ted mi řekni proč Em-phaser?

Odesláno

no udavane udaje nejsou vse, ale uz jenom podle citlivosti Em-phaser.

Rozsah od 20 do 2500Hz je pro basak zbytecny , stejne ho oriznes na vyhybce zesilovace, teda doufam ze to udelas .

Ale kazdy vyrobce muze udavat tento udaj rozsahu s jinym spadem musel by jsi videt skutecny graf prubehu frekvence potom by jsi treba zjistil ze Pioneer ma pri - 3 db rozsah jenom 60-1000 Hz a ten Em-phaser skutecne 20-200 Hz.

Ale to je pak na velke badani a to asi nema cenu, hlavne ze se poslechove libi tobe, stejne te nemine TUS :D

Odesláno

Já bych mohl teď navázat na tuto diskuzi dnešní příhodou ráno u auta. V neděli budeme s Mílou instalovat zbytek muziky do mého auta, tak jsem udělal nákup:

zesík Audison 5.600

subwoofer Hertz HX 300

kabely, pojisty

Na noc jsem to z auta vyndal, kvuli zlodějům a ráno jsem k tomu ještě přidal dvě krabice od předních a zadnícch repro Hertz a krabici od /////Aplinky. S tímhle nákladem krabic od kompletní muziky vypochoduju z baráku a odbočím za roh, kde parkovalo moje auto. A co vidím: přímo u mého auta skupinka asi 5ti cik... rómů, kteří se chystali sekat trávu. Bylo hned jasné, že jdu s tímhle k autu (bylo tam totiž jediné), tak nešlo dělat jako že nic. A hned to začalo \"to sou ňáký supr repráky có?\" \"Hmmm a rádio ////Alpine\" \"A to učitě je drahý cóóó?\"

Takže jsem zvědavý, jestli budu zásobovat róóómskou komunitu v místě bydliště kvalitní muzikou do jejich Škodovek a Žigulů nebo ne?

:(

Odesláno

To mk405 : tak už mi dneska repračky dorazily a už jsem si je tam napontoval a jsem s nima nadmiru spokojený. Uz to hraje o neco lip. :D:D

Hold jak malo stačí k radosti-

Odesláno

John: jsem si říkal nepíše tak už asi montuje, takže si asi vzájemně popřejem dobrý poslech helixu:D

Mila: s tou citlivostí to je vtip? myslel jsem že čím víc tím líp (Em phaser-87,4dB, Pioneer 92dB), potom by mě zajímalo co takový hertz air 2500 (94dB).

Co se cikorek týká začínám přemýšlet o nějakém přehozu a alarmu. jinak mě docela dostalo: nedávno koukám kdo je zrovna přihlášen do P.C. a koukám: \"cikorka\" tam vidím, polilo mě horko a už jsem zjištoval kdo to a odkud, a naštěstí jen nový člen který se tak jmenoval.:D

[Editován dne 26/8/04 mk405]

Odesláno

tak jsem včera zkoušel co ten SW umí, no musím říc že dle názorů hodně lidí:\"free-air nic nezahraje a 25cm už teprve ne\" nabyl dojmu že jsou to jen ořezávátka takže jsem včera měřil kolik to žere štávy a musím konstatovat:

normální provoz na cca50% (to se dá v autě vydržet), při zkoušení skoro plnej a musím říc že se klepalo celý auto, zadní sklo viditelně poskakovalo, rachotil chrom rámeček skla a střecha měla tendenci se vyboulit, ale SW se tvařil jako pohoda. Jsem rád že jsem to změřil a neprasklo sklo. Takže mám dostatečnou tuc rezervu až začnu být chuchej.:D ale asi budu muset vyměnit auto.:D

P.S. zajímalo by mě jak to odtlumit:D:D:D

[Editován dne 2/9/04 mk405]

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...