enikybeniky Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 Stropní světlo nereaguje na řidičovy dveře, na všechny ostatní ano, bude problém v tom spínači (černym čudlíku) u dveří? Rozebrat a zkontrolovat kontakty nebo to může být problém až po cestě ke světlu? Citovat
enikybeniky Odesláno 14. prosinec 2009 Autor Odesláno 14. prosinec 2009 Hm, zrovna teď v tý kose se v tom na parkánu hrabat... Zkusim se na to podívat, snad bude stačit to jenom někaj očistit, snad kontaktol.... Citovat
enikybeniky Odesláno 14. prosinec 2009 Autor Odesláno 14. prosinec 2009 Aha, já zkoušel jenom zatáhnout a zatlačit. Zkusím. Citovat
Ferry Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 taky by to mohla byt spatna usmernovaci dioda, je zabalena v takove penove lepici pasce pod plastem, ktery je na odkladani nohy vedle spojky, je to klasicka usmernovaci dioda Citovat
Guest servisman Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 jinak ohledně diody zde je článek Citovat
enikybeniky Odesláno 14. prosinec 2009 Autor Odesláno 14. prosinec 2009 A jak vypadá a kde ji případně koupím? No, snad je to jenom oxidace.... Citovat
Guest servisman Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 u mne to byla oxidace a nejednou až jsem to musel vyndat očistit pilníčkem a zatím funguje Citovat
Ferry Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 rikam, je to takove pouzdro obalene do penove izolacky a pripevnene pobliz konektoru pod tim plastem u pedalu spojky. Dioda je to obycejna usmernovaci, treba 1N4001 Citovat
Benžík Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 Jak se ten čudl vyndavá? U starších peugeotu stačilo vytočit šroubek a už to šlo vyndat. Ale u 406 nevim jak to dostat ven. Citovat
Ferry Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 jsou tam tri plastove zapadky, ktere jdou \"proti\" plechu sloupku, je potreba vsechny stlacit a cidlo vytahnout ven [upravil dne 14/12/09 Ferry] Citovat
enikybeniky Odesláno 15. prosinec 2009 Autor Odesláno 15. prosinec 2009 Tak u mě to bude v kontaktu, točení sice nepomohlo, ale zkusil jsem ještě víc potáhnout směrem k sobě a světlo se rozsvítilo. Po zavření a znovuotevření dveří už to reaguje, možná trošku pomaleji, ale reaguje, ale občas se stane, že to zase zůstane trošku viset a nerozsvítí se, takže nějaký to přočištění bude asi třeba. Nebo máznout? Citovat
Klempir.J Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 dotaz ke spínači stropního osvětlen u řidiče, také mi při otevření dveří nesvítí ostatní dvěř.spínače fungují, spínač sem demontoval a zjistil že mi tam vůbec nejde proud, tady sem se dočetl o nějaké diodě? Nesedí mi to ale zkusím to. Nemá to jen samostatnou pojistku? Děkuji Citovat
Martin.nz Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 V zimě mi ty dveřní spínače vždycky taky blbnou, přes rok je to v pohodě. Citovat
Klempir.J Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 no mě to nefachčí od nákupky auta, dávám to do kupy a teď přišla řada na tohle a zatím teda nevím co s tím.. Citovat
R1kimi Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 Takisto mi nefungovalo stropné svetlo po otvorení dverí vodiča. Problém bol v spomínanej usmerňovacej dióde. Po výmene všetko funguje ako má.... Citovat
Klempir.J Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 jasný děkuju a prosim tě ta dioda sem se tady dočetl že se nachází vedle spojkového pedálu pod tím plastem na odkládání nohy je to fakt? díík.. Citovat
R1kimi Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 Pod tým plastom na odkladanie nohy ako píšeš je zväzok na ktorom sa nachádzajú aj vodiče, ktoré hľadáš, ale pre prístup k danej dióde je potrebné dať dole ešte plast prahu, aby bolo možné nadvihnúť koberec a dostať sa k nej. Citovat
Klempir.J Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 zdravím takže bylo to jen pod tím plastem na odkládání nohy a dioda byla v poho ale kabyl byl oxidací odpojen, takže nový konektor a frčí to ježiš já sem štastnej díky Vám tady všem mi to auto snad bude i jezdit :-D no tak zatím mám vše jinak koukám že tu píšou spotřebu takže se přidám.-) jezdim te´d v zimě 5,7l/100km až 6l/100km peugeot 406 2,1TD r.97 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.