Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: pavlis.h

jo, asi pred mesicem jsem byl v servisu.Pri nastartovani se mi z radia ozyvalo pipani. Tak mi to odstranili

:myslim no divne ti to teda odstránili, takto by som to asi nexcel, každopádne sa ich spýtaj, či robili softvérový alebo mechanický zásah a budeš núdrejší

Odesláno

Měl jsem odpálenou RT3 a displej neukazoval ani logo, byl černej. RT3 se nechá nějak resetovat, nemám teď návod tak nevím kterým čudlem. A pak ještě zkus na pár minut odpojit baterku, prý se může chytit. Ta moje se nechytla.

Ale jinak pokud ti to dělali v servise, tak bych tam jel a ať se smekaj.

Já bych tam po zkušenostech sám nic neinstaloval. Viděl jsem na vlastní oči, že to může odejít i v rukách profíka, takže jedině když odpovědnost nese někdo jinej.

Hodně štěstí, je to drahej špás...

EDIT: změň název vlákna, takhle to spousta lidí ani neotevře

[upravil dne 14.12.2009 Sobull]

Odesláno

mno, myslím, že sa to resetuje podržaním, NIE STLÁČANÍM tlačítka DARK:myslim

Niekde som , čítal, že odpojenie baterky pri RT3 nepomáha a nie je to reset, overené to však nemám:papa

Skús to tým DARKom;)

Odesláno

Mě když to jeden odborník odpálil, tak to pak konzultoval s jiným odorníkem, který mi ji pak diagnostikoval a měnil a ten radil odpojit na delší dobu baterku, že to může pomoct.

Pravda je teda jedna, nepomohlo to:D

Odesláno

No este jedna vec. Vybrat radio otvorit a manualne vybrat CD, Poskladat a vyskusat. Vo vacsine pripadov to pomohlo. BEzne sa stavalo ze zostalo CD vo vnutry a takto sa to chovalo. Este som par krat nasiel v radiu karty, mince atd. Vyberat pri odpojenej baterii.

Odesláno
Původně zaslal: pavlis.h

sice nevim jak se radio vyndava, ale stejne diky za rady

na prednom panely sú dva malé otvory, potrebuješ na to torxné kľúče, veľkosť presne neviem, ak Ti do zajtra nikto neporadí, tak ti napíšem aj veľkosť.

A rádio ide von potom ľahko, toho sa báť nemusíš:papa

[upravil dne 15/12/09 patko79]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...