Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

filtr pevných palivových částic

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám na Vás opět jednu otázku?! Zjistil jsem, že když mám v nádrži míň jak 1/4 nafty, stává se mi, že auto \"začne lapat po vzduchu\" a pak se mi vypne motor. Když mam palivo nad tou 1/4 tak je všechno v pořádku. Pak musím čekat cca 10 minut, než můžu nastartovat. Je možný že to je ten palivovej filtr?díky za info.

Odesláno

nadpis takový, podle toho co si myslím já že by to mohlo být..jestli je to špatně tak se omlouvam!

TO OZZY56:

jj pak už ho nastartuju, ale svítí kontrolka,ale jede to normálně. když chci nastartovat hned potom, tak auto jen \"škitá\"..

Odesláno

jinak co se týče filtru palivových částic, tak mi kámoš řikal, že by to mohlo být ono: prej když tam je nafty dostatek, bere si to naftu normálně, ale když jí je tam málo, tak to bere ze spoda nádrže a sebou i usazeniny a podobný sajrajty, tak proto.aspoň to řikal jako jeho názor:)

ale opakuju, teď už si hlídam stav nádrže abych neměl míň jak 1/4 a jezdim bez problemu.ale chci to dát do kupy!

Odesláno
Původně zaslal: j.visky

nadpis takový, podle toho co si myslím já že by to mohlo být..jestli je to špatně tak se omlouvam!

TO OZZY56:

jj pak už ho nastartuju, ale svítí kontrolka,ale jede to normálně. když chci nastartovat hned potom, tak auto jen \"škitá\"..

Tak to som prehliadol, že tam máš palivové častice, automaticky som myslel, že ide o FAP. :D

Jednoducho to sitko v nádrži, ktoré nazývaš filter palivových častíc, vyber a vyčisti.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...