Guest j.visky Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Ahoj, mám na Vás opět jednu otázku?! Zjistil jsem, že když mám v nádrži míň jak 1/4 nafty, stává se mi, že auto \"začne lapat po vzduchu\" a pak se mi vypne motor. Když mam palivo nad tou 1/4 tak je všechno v pořádku. Pak musím čekat cca 10 minut, než můžu nastartovat. Je možný že to je ten palivovej filtr?díky za info. Citovat
AnotherOne Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 A prečo si dal takýto nadpis? S tým to nesúvisí. Citovat
ozzy56 Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 popiš tu poruchu lépe--po deseti minutách po chcípnutí motoru znovu nastartuješ?? Citovat
Guest j.visky Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 nadpis takový, podle toho co si myslím já že by to mohlo být..jestli je to špatně tak se omlouvam! TO OZZY56: jj pak už ho nastartuju, ale svítí kontrolka,ale jede to normálně. když chci nastartovat hned potom, tak auto jen \"škitá\".. Citovat
Guest j.visky Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 jinak co se týče filtru palivových částic, tak mi kámoš řikal, že by to mohlo být ono: prej když tam je nafty dostatek, bere si to naftu normálně, ale když jí je tam málo, tak to bere ze spoda nádrže a sebou i usazeniny a podobný sajrajty, tak proto.aspoň to řikal jako jeho názor:) ale opakuju, teď už si hlídam stav nádrže abych neměl míň jak 1/4 a jezdim bez problemu.ale chci to dát do kupy! Citovat
ozzy56 Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 zkusil bych diagnostiku--mohla by to být odcházející pumpa v nádrži když se to zase stane,poslouchej,zda po zapnutí klíčku jede pumpa v nádrži Citovat
Michael coupé Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 vyměn filtr na palivo,bude zanesenej nebo tím by jsem teda začal já. Citovat
AnotherOne Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Původně zaslal: j.visky nadpis takový, podle toho co si myslím já že by to mohlo být..jestli je to špatně tak se omlouvam! TO OZZY56: jj pak už ho nastartuju, ale svítí kontrolka,ale jede to normálně. když chci nastartovat hned potom, tak auto jen \"škitá\".. Tak to som prehliadol, že tam máš palivové častice, automaticky som myslel, že ide o FAP. Jednoducho to sitko v nádrži, ktoré nazývaš filter palivových častíc, vyber a vyčisti. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.