Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

V zime mi odesel zamek u prednich dveri porad se zamykal a odmykal bez prestavky ale ted (mam central na dalku) se pres ovladac odemknou vsechny dvere krome ridice ale pres klicek ve dverich ridice se odemkne normalne vsechno. Je to jen nekde ve vedeni? (kontakty u motorku jsem vycistil vystrikal), neni tam nekde jeste nejaka spojka? Je divny ze obracene to jde ale pres dalku ne, ne ze bych byl tak pohodlnej ale kdyz uz to tam je mohlo by to fungovat...

DIK

:papa

Odesláno

Já myslím, že kdyby odešel motorek, tak nezamkneš dálkou nic. Řídicí jednotka by poznala podle snímače u těch dveří, že se z nějakého důvodu nezamkly nebo neodemkly a vrátila by všechny ostatní zámky do původního stavu. Že klíčkem zamkneš normálně všechno, je normál. Uvidíš až rozděláš ty dveře. Chybu bych hledal v motorku. Vypadá, že funguje, ale nehýbe s čudlem. Tolik ode mě.

Odesláno

Já měl před 2 měsícema přesně ten samej problém. Auto se mi podařilo dálkou zamknout tak na po 10. Vyměnil jsem motorek u řidiče a je všechno ok.

Odesláno

Tak já mám problém ůplně jiný. Když mám zaplou vysílačku, tak se mě auto samo zamiká. Jedu a zničeho nic se mě zamkne. Když jezdím bez vysílačky, tak se to nestane. Jo a dálkáč nemám. Nechápu

Odesláno

cizí částice sám jsem si to taky myslel ale v servisu se tvářili jak kdyby lehce omlácené lopatky na vstupu sání byly normál tak jsen nechtěl prudit. Ale co to mohlo být písek přes nedoléhající filtr sání?

NOrmální auto by i v normálním provozu bez filtru tohle nemělo udělat nebo ano?

Odesláno

cizí částice sám jsem si to taky myslel ale v servisu se tvářili jak kdyby lehce omlácené lopatky na vstupu sání byly normál tak jsen nechtěl prudit. Ale co to mohlo být písek přes nedoléhající filtr sání?

NOrmální auto by i v normálním provozu bez filtru tohle nemělo udělat nebo ano?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...