dolcett Odesláno 20. srpen 2004 Odesláno 20. srpen 2004 V zime mi odesel zamek u prednich dveri porad se zamykal a odmykal bez prestavky ale ted (mam central na dalku) se pres ovladac odemknou vsechny dvere krome ridice ale pres klicek ve dverich ridice se odemkne normalne vsechno. Je to jen nekde ve vedeni? (kontakty u motorku jsem vycistil vystrikal), neni tam nekde jeste nejaka spojka? Je divny ze obracene to jde ale pres dalku ne, ne ze bych byl tak pohodlnej ale kdyz uz to tam je mohlo by to fungovat... DIK Citovat
Luger Odesláno 20. srpen 2004 Odesláno 20. srpen 2004 A co motorek na straně řidiče.. Čidlo čudlíkozvednutí funguje, ale motorek asi odišiel... Citovat
dolcett Odesláno 20. srpen 2004 Autor Odesláno 20. srpen 2004 Jsem ja to ale pako... no vidis ja lezu po kabelech a ono zatim.... :-) THX vyzkousim Citovat
Petr605 Odesláno 20. srpen 2004 Odesláno 20. srpen 2004 Já myslím, že kdyby odešel motorek, tak nezamkneš dálkou nic. Řídicí jednotka by poznala podle snímače u těch dveří, že se z nějakého důvodu nezamkly nebo neodemkly a vrátila by všechny ostatní zámky do původního stavu. Že klíčkem zamkneš normálně všechno, je normál. Uvidíš až rozděláš ty dveře. Chybu bych hledal v motorku. Vypadá, že funguje, ale nehýbe s čudlem. Tolik ode mě. Citovat
dolcett Odesláno 22. srpen 2004 Autor Odesláno 22. srpen 2004 DEKUJU JAKMILE SE ZLEPSI POCASI PODIVAM SE NA TO... Citovat
sipka Odesláno 22. srpen 2004 Odesláno 22. srpen 2004 Já měl před 2 měsícema přesně ten samej problém. Auto se mi podařilo dálkou zamknout tak na po 10. Vyměnil jsem motorek u řidiče a je všechno ok. Citovat
Jaris Odesláno 22. srpen 2004 Odesláno 22. srpen 2004 Tak já mám problém ůplně jiný. Když mám zaplou vysílačku, tak se mě auto samo zamiká. Jedu a zničeho nic se mě zamkne. Když jezdím bez vysílačky, tak se to nestane. Jo a dálkáč nemám. Nechápu Citovat
Tzrb Odesláno 23. srpen 2004 Odesláno 23. srpen 2004 cizí částice sám jsem si to taky myslel ale v servisu se tvářili jak kdyby lehce omlácené lopatky na vstupu sání byly normál tak jsen nechtěl prudit. Ale co to mohlo být písek přes nedoléhající filtr sání? NOrmální auto by i v normálním provozu bez filtru tohle nemělo udělat nebo ano? Citovat
Tzrb Odesláno 23. srpen 2004 Odesláno 23. srpen 2004 cizí částice sám jsem si to taky myslel ale v servisu se tvářili jak kdyby lehce omlácené lopatky na vstupu sání byly normál tak jsen nechtěl prudit. Ale co to mohlo být písek přes nedoléhající filtr sání? NOrmální auto by i v normálním provozu bez filtru tohle nemělo udělat nebo ano? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.