m.felix Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Zdravím, mám takový dotaz: stal jsem se čerstvým majitelem 306 (viz. předmět) a potřeboval bych poradit. Je vzadu v kufru světlo(na osvětlení vnitřku kufru)? A pokud ano prosím kde, mě tam nic nesvítí (žárovka, pojistka?) Díky za pomoc Citovat
Marcel505 Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Jednak zkus hledání, to se tu probírá furt. Buď to to lampičku má a nebo ne. Pokud ano, nefunguje díky kuličkovému vypínači ve dveřích - aneb hledáním najdeš téma, kde je i fotka toho spínače. Pokud ji to nemá, jde o to, jestli je tam kabeláž. Citovat
P607Olda Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Na 306 hatchbacku je na levé stěně kufru. Mně zlobilo uzemnění toho spínače, který je umístěný pod tapecem ve dveřích. [upravil dne 12.12.2009 P607Olda] Citovat
marko306 Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 v breaku je svetielko kufru na pravej strane hneď za sedačkami pod platom. Ak nie je vypálená žiarovka ani poistka tak to môže byť už spomínaným guličkovím spínačom (je to taký podlhovastý bieli valček) ktorý sa nachádza na pravej strane v kufrovích dverách pod tapacírom. Stačí ho, len rozhýbať a je to hotovo, ale môže to byť aj ukostrením toho spínaču ktoré je hneď pri ňom a potom najhoršie zapríčinenie nesvietenia svetla v kufri sú prelámané káble v prechodke kufrovích dverí. Citovat
m.felix Odesláno 12. prosinec 2009 Autor Odesláno 12. prosinec 2009 omluvám se, teď jsem zde na fóru našel i přesný obrázek toho spínače a kde jej najít. Dnes jsem byl pryč , ale zítra pokud nebude moc sněžit nebo hnusně, tak se na to hned vrhnu. Díky všem Citovat
m.felix Odesláno 13. prosinec 2009 Autor Odesláno 13. prosinec 2009 tak jsem to měl dnes rozebraný. Spínač nespínal - vyčištěn a ok, ale světlo dál nesvítí. Chybí mi tam to mínus ze spínače. Navíc jsem zjistil, že nesvítí brzdové světlo na skle. Jak sem se tu dočetl, pravděpodobně přechodka mezi dveřmi a autem - mrknu na to a asi jak jsem podobnou závadu opravoval na mé stařičké 205, natahnu nový dáty. Každopádně díky všem za pomoc Citovat
Qcko Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Je to krasne ked si vie clovek vsetko sam najst a aj si odpovedat:super ... vela stastia s prechodkou:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.