Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

osvětlení kufru peugeot 306 1,4 combi 1997

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

mám takový dotaz:

stal jsem se čerstvým majitelem 306 (viz. předmět) a potřeboval bych poradit. Je vzadu v kufru světlo(na osvětlení vnitřku kufru)? A pokud ano prosím kde, mě tam nic nesvítí (žárovka, pojistka?)

Díky za pomoc

Odesláno

Jednak zkus hledání, to se tu probírá furt.

Buď to to lampičku má a nebo ne. Pokud ano, nefunguje díky kuličkovému vypínači ve dveřích - aneb hledáním najdeš téma, kde je i fotka toho spínače.

Pokud ji to nemá, jde o to, jestli je tam kabeláž.

Odesláno

v breaku je svetielko kufru na pravej strane hneď za sedačkami pod platom.

Ak nie je vypálená žiarovka ani poistka tak to môže byť už spomínaným guličkovím spínačom (je to taký podlhovastý bieli valček) ktorý sa nachádza na pravej strane v kufrovích dverách pod tapacírom.

Stačí ho, len rozhýbať a je to hotovo, ale môže to byť aj ukostrením toho spínaču ktoré je hneď pri ňom a potom najhoršie zapríčinenie nesvietenia svetla v kufri sú prelámané káble v prechodke kufrovích dverí.

Odesláno

omluvám se,

teď jsem zde na fóru našel i přesný obrázek toho spínače a kde jej najít. Dnes jsem byl pryč , ale zítra pokud nebude moc sněžit nebo hnusně, tak se na to hned vrhnu. Díky všem :papa

Odesláno

tak jsem to měl dnes rozebraný. Spínač nespínal :) - vyčištěn a ok, ale světlo dál nesvítí. Chybí mi tam to mínus ze spínače. Navíc jsem zjistil, že nesvítí brzdové světlo na skle. Jak sem se tu dočetl, pravděpodobně přechodka mezi dveřmi a autem - mrknu na to a asi jak jsem podobnou závadu opravoval na mé stařičké 205, natahnu nový dáty. Každopádně díky všem za pomoc :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...