Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud se vám srázek na Džbáně líbil, navrhuji jeho pravidelné opakování vždy poslední čtvrtek v měsíci ve stejný čas na stejném místě, tzn. že následující by vycházel na 30.9. Ale nikoho nenutím.

Odesláno

Méďo, se mnou mužeš počitat.Sraz se mi líbil byla tam dobrá atmosfera a hlavně supr lidi se kterýma se vždycky rád uvidím.

Už se těším na další mini srazek na dzbáně.

[upravil dne 18/9/2006 John]

Odesláno

No, já se hlásím každopádně... mohla by z toho být fajn \"tradice\"... Akorát mě mrzelo, že mě holky odtáhly tak brzo... kdyby alespoň... ale ono ani.... :D :D :D

Příště snad přijedu s krasavcem a né s rozpadlinou...:papa

Odesláno

Já jsem taky pro, píši si do kalendáře.

Srázek byl super! Jen mě trochu mrzelo, že ty z Vás, kteří se už znali ani moc neměli zájem se seznamovat s námi, nově příchozími. :(

Odesláno
Napsán autorem Operator

Srázek byl super! Jen mě trochu mrzelo, že ty z Vás, kteří se už znali ani moc neměli zájem se seznamovat s námi, nově příchozími. :(

O.K. to mohl být možná Tvůj pocit, ale v podstatě šlo o to, že to byl dlouhý stůl a posedali jsme si zrovna takhle, a tak se vpodstatě zákonitě vytvořili dvě skupinky těch, co se slyšeli. V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ ale nešlo o nějakou nevraživost vůči nově příchozím, zkusím ale zapřemýšlet, jak to napříště zlepšit.

Odesláno
Napsán autorem Operator

hele, ja si tam s vami povidaql, a o tebe tam byl taky zajem, tak si nestezuj :D:D

ja nevim ak mi bude vychazet skola, kdyz to pujde, tak asi prijedu, kdyz ne, tak ne, no, co nadelam

Odesláno

Možná by stálo za to, kdyby si příště každý přnesl nějakou visačku s ID. Aspoň by člověk věděl co kde s kym probíral přes net a pak by se lépe navazovala konzervace.

Škoda, že jsem přijel dost pozdě a chvíli poté se to začalo rozpadat. Aspoň jsem se vyspinkal před celovíkendovou prací...:mad:

Odesláno

To Driver : slejzame se vždy na 18hod +/- prostě jak to kdo stačí dorazit ono hold v Praze jsou dost častý zácpy v tuhle dobu.

Jinak souhlasim s Medou žádná nevraživost hold prostě stůl byl dlouhý tak se vytvořily dvě debaticí skupiny.Ono by asi vypadalo blbě kdyby jsme na sebe křičely z jednoho konce stolu na druhý.

Odesláno
Napsán autorem destiny

Sám přeci ART říkal, že by mu upadla ruky, kdyby si měl s každým potřást, ne?:cool:

jj, musel by mít ruku jako Saxána... :D :D

Já myslím, že byla pohoda... A jako je to se ženskejma, myslím, že každé opakování to bude jen a jen lepší :D :D :D

Odesláno

SORRY, SORRY, SORRY

Neuvědomil jsem si, že 30. 9. URČITĚ nemůžu na minisrázek, neb se touto dobou budu hnát na svatbu mých kamarádů v dalekém Rumunsku. Takže vznikají dvě varianty:

a) srázek 30. 9. bude bez mé maličkosti a zajistí ho někdo jiný

b) můžeme změnit datum na 23.9. v 18. hodin opět na Džbáne v ověřené restauraci Šárka

Která varianta má přednost???????:bojim:bojim:bojim:bojim

Odesláno
Napsán autorem John

Ja jsem pro variantu čislo 2. :D

Bez tebe by to nebylo ono.:D:D

uvydíme co na to ostatní.

Přesně tak a musíme se domluvit na tom kšeftu... víš.. jak... nemám čím přilepit ty plasty... a Medvědí hovno dle Oddieho dobře drží... Vezmu ssebou pytlík :D

Odesláno

Počítejte se mnou. Pokuď nedorazím se svým (jestli ňáký seženu), tak naší malou 605, nebo konkurenční RenaultKarosaSocka. :D

Pro účastníky prvního minisrazu: Ta samá restaurace jak sme byli?

[Editován dne 31/8/04 Murdoc]

Odesláno

To Mudroc: Ta restaurace, kde jsme na 1. srazu měli být, přímo u parkoviště, to je stejné. Jinak sraz je tedy ve čtvrtek 23.9. v 18. hodin, restaurace Šárka v campu, budeme mít stůl (asi uvnitř:D:D:D) rezervovaný na P-club.

[Editován dne 8/31/Tue, 31 Aug 2004 21:31:09 +0000Tue, 31 Aug 2004 21:31:09 +0000Tue, 31 Aug 2004 21:31:09 +0000Tue, 31 Aug 2004 21:31:09 +0000 Medvěd]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...