Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mně zatím ve všech autech zpočátku praskaly žárovky, vyměnil jsem cca 3 sady během 2 měsíců a pak to VŽDY po cca 2 měsících přestalo. O1, Sonata, 607. Zajímavé :)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak kluci:) Sice to čtu do konce až teď, ale už jsem si jeden zrobil, sice jsem si to krapet upravil po svojem, ale spis jen provedeni nez konecny vysledek... Dneska jsem udělal první a zítra koupím matroš ještě na 3 nebo pět světel a du na to:-D A všici to budem doma mit na Piškotech:) A musím říct, když jsem šel zkusit jestli to de, tak žárovka nic, říkám si jak to, rači skouknu žádovu, ať zbytečně neplašíma víte co? vytáhle jsem jen ten plechovej konec, cely sklozustalo v parabole... Já mám svou 306 moc rád, ale na Fáčku za 15 let co bylo doma se měnili snad do prstů na jedné ruce...

Odesláno

tak ja se pripojim k vetsine odpovedi. menim zarovku tak jednou do 3 mesicu. Mel sem tam typy od tech benzinkovych modrych az po philipsky za 1100. Vysledek stejny. Takze kupuju obyc sadu za 200Kc a neresim :)

Odesláno
Původně zaslal: PEUGEOTIK307

Najjednoduchší tip je: Neštartovať s rozsvietenými svetlami!!!

[upravil dne 16.3.2010 PEUGEOTIK307]

no nevim ja sem si nechal delat denni sviceni asi teprav pred mesicem a predtim ty zarovky rupaly furt. Mysliim si ze to nema az takovy vliv.Ona cela ta el. je v tech 307ckach (nevim jak u ostatnich fr.) podivna. Co potkavam 307cky tak tomu vecne nesviti bud predni ci zadni, jak obrysova tak brzdova. A neni to jen sem tam nejakej kus. Potkavam to az dosti casto

Odesláno

My jsme tady několik 306 a 406 a rupe nám to všem stejně, a to je porad, nevim jak casto, ale tak prubezne furt, jako az to v tom aute vydrzi 3 mesice tak tady Pezotu vyvesim prapor... A nestartuju s rozlejma svetlama...

Odesláno

No Pri štarte potrebuje batéria dodať dostatočnú energiu do štertéra (vysoký prúd) a nastáva pokles napätia na batérii. Následne začne alternátor dodávať energiu a tam je skok napätia. Takže ak je regulátor nesprávne navrhnutý môžu prebehnúť špičky napätia až na žiarovky a tie potom odídu.:xvul

Odesláno

Moja skusenost: pred necelymi 2 rokmi som menil oba predne svetlomety a musim zatukat ...od vtedy som nemenil ani jednu ziarovku. Predtym som menil kazdu chvilu...ze by to bolo svetlami?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nazdar všichni ,jak pisete o odporovem dratu tak bych rekl ze je jedno jestli tam je nebo neni .Mam je tam ,ale zarovky menim tak co 2- 3 měsice .berte v uvahu ,že životnost žárovky normální svítivost je 200 hodin .Proto kupuju powerlive zarovky asi za 25 kč a neřeším to vydrží úplně stejně jako osram .

Odesláno

když to mam pak takovej divnej pocit že to auto strádá, když mu koupim žarovičky za 400,- tak mě to hřeje u srdíčka a mam pocit že se cití pažout dobře.:-):-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...