Vvitty Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Pastorek: on zrejme narazi na to, ze kdyz tu chtel inzerovat veci nikoli jako soukroma osoba, ale jako prodejce, pozadovali jsme po nem uhrazeni 500,- za inzerci... ale ani to platit nemusi, pokud bude chtit na forum jen tak prispivat Mato88: mimochodem, stale tu nejak postradam link na nejaky lepe fungujici SK klub, kde je vse zdarma... ??? Citovat
pastorek Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 Reagoval som hlavne na jeho príspevok z 13.12. 22:40. Možno je podráždený z poplatku za reklamu ale v tomto vlákne to nikde neuviedol iba sa nezmyselne rozčuľuje nad poplatkami o ktorých nič nevie. Citovat
Medvěd Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 Pastorku - ve druhé části mato88 příspěvku se o svém návrhu partnerství jasně zmiňuje tak isto ako som poziadal o partnerstvo napriklad,zaplat love a este daj zlavu clenom,to co je za blbost,clenom dam 10% zlavu na tovar a este mesacne platit,sa uz konecne zobudte,takto to nejde,nemoze niekto porovnavat nas obchod kde robime minimalny obrat napriklad s autokelly alebo pod.to su take veci co mi dost vadia [upravil dne 14/12/2009 Medvěd] Citovat
Kloub Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 pánové a můžu zaplatit členství jen kvůli slevám v autokelly??? docela by se mě hodily když v kelly furt nakupuju a když jsem student tak bych i nějakou tu kačku ušetřil:papa Citovat
Neon Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 Kloub: Je na tobě, proč platíš za členství. Někdo ho platí právě pro tyto slevy u partnerů a někdo pouze z podpory klubu a někdo pouze kvůli slevám na srazy ... Je to prostě jen a jen na tobě, proč se rozhodneš stát řádným členem. Citovat
shark734 Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 moj nazor je taky ze cisto slovensky klub je zbytocnost...priznam sa ze som necital cele toto vlakno. Ja toto forum berem ako cesko-slovenske. Hlavna vec co nas spaja je laska k peugeotom tak preco sa rozdelovat. A keby niesom student a zarabam tak si clenske kludne zaplatim a nie koli zlavam ale pretoze toto forum mi velakrat pomohlo a nikto nic odomna za rady nepytal. Citovat
Durko Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 ja osobne si myslím že niekto si mýli pojmy s dojmami. Citovat
praktik Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 mato88 si dalši chitrolin :D:D:Dmne každy ja nikomu :D:Da niesom pražak:D:D:D:D:D:D Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Původně zaslal: Pe.Tr za mne: - vznik .sk klubu mě přijde zbytečný, ale pokud ho někdo chce založit je to jen na něm/nich - určitě jsem maximálně proti aby takovyto klub využival našeho (všimněte si píšu našeho , ne českého) fora. - za chodem našeho klubu se skrývají takové výdaje, že ten kdo pravidelně nesleduje náš transparentní učet, jen těžko pochopí a to s klidem mohu řict že se nám podařilo všechny naklady minimalizovat a dal se o to snažíme. tim chci řict, že nejen poplaky za řádne členství je náš klub živ. Ještě podotknu že jsme jedno z mála for potažmo klubu , kteří nejsou přeplácáni ruznymi reklamnimi banery apod. - za chodem našeho klubu se skrývá neskutečné množství stráveného času nejen u počítače, ktere se doma horko tezko vysvetluje ale jsme srdcari znacky a stim jsme i do vedeni klubu šli .(mluvim i za adminy a moderátory). - momentálně probíhá komunikace s autokelly.sk , sice maji pouze 9 poboček na svk ale pro začatek by to mohlo byt dobre . ja osobně moc netušim ktera firma je v svk rozsirena nejvice.pokud mate nejake navrhy ohledne moznych partneru na svk tak kontaktu na mne je tu dost. je ovsem potreba si uvedomit ze slevy budou urceny pouze pro cleny klubu na svk , tzn pokud pujdu uslovit firmu o udeleni slev tak pri poctu 100 radnych slovaku(neberte me ted doslova pri tom poctu) na cele svk tak to te firme moc obrat nezvysi. AK treba podporuje ruzne kluby tak jim toto necini problem ale pocitejte ze zacatek bude tak o 10% slevy maximalne. u jinych fa na 5%. dale bude zalezet na mesicnich odberech. -Zilo k tobe jen to ze nechapu kam smeruje tvuj zamer ale osobne mi na tobe momentalne vadi 3 veci : -mega velky podpis ktery zneprehlednuje forum a navic odkazuje na jiny ,dovolim si ted rict \"konkurencni\" klub. -lanaris tady lidi do sveho jeste nespusteneho projektu zpusobem me dosti proti srsti -sem uz zapomnel ale v podstate me tak nejak tim vsim seres. toto je konečne neco co se da čist ps: upraven podpis Toto co bylo za magora? Sorry, trošku sa prehrabávám v starších vláknách, ale sedel sem si na rit z príspěvkú tejto gumy EDIT: sakra, dúfám, že to zmýlí co najvícej ludí, neuvedomil sem si v tej chvíli, že to skočí na vrch. Prepáčte [upravil dne 3/5/13 15:41 od Ivkopivko12tka] Citovat
odee Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Někdo se tu hrabe v hostrii:-D JInak souhlas s tim magorem:-D Citovat
punkac Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 teda ivkopivko, ty jsi ale vytáhl kostlivce ze skříně :D:D Zila to byl borec na konec. Myslím, že s klubem se rozloučil nadobro vláknem o tom jak bouchnul nějakou lišku, nebo něco podobnýho Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Myslím, že s klubem se rozloučil nadobro vláknem o tom jak bouchnul nějakou lišku, nebo něco podobnýho to mi musíš vysvětlit Citovat
punkac Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 nemusím, nic nemusím Pohledej, je to taky z let 2009, nevím jestli není smazaný, byly tam fotky tý lišky, co si pamatuju Citovat
punkac Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 hele rychlejší než flash ještě tam má nějaký pozdější vlákno o podložkách pro notebook, ale to není taková sranda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.