Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nejak se mi nezda spinani sahar, teplota vyleze na takovych 110-115 a az ted to sepne a sleze to na asi normalnich 80-90C. Co muze byt spatne (termostat?) a jak je to asi nakladna polozka ? Taky se mi zda, ze kdyz je to tak vysoko tak to nejak nejede, ale to je mozna autosugesce :o

A dalsi, spatne mi to startuje v tehlech vedrech ... rano to je v pohode, ale jakmila na lva prazi slunicko tak se mu nechce a naskoci tak po 3-4 vterinach ... ? (svicky?) Za to, kdyz bylo -10 tak zadny problem ...

Toliko lame otazek, diky :)

[Editován dne 19/8/04 z3rg]

Odesláno

A nemáš tam vzduch? Teplota vody v motoru a teplota pro spínání ventilátoru jsou dvě různý čidla.Takže teplota vody před chladičem může být o dost jiná než v motoru a proto se nespínaj.

Odesláno

S tím špatným startem mám též problém. V zimě startuje dobře, ale teď v létě v těch vedrech naskočí až po těch 3-4 s a potom se ještě stejnou dobu trápí než se otáčky ustálí někde kolem 1100. Pak už to jde v poho, za chvíli klesnou na 850. P405 93\' XU10J2

Odesláno

Bu? bublina, nebo špatně otvírající termostat. Motor běží, voda je v něm přeřátá a termostat špatně otvírá. Takže okruh do chladiče není plně oterřený, tudíž na chladiči je teplota třeba 50 °C ale v motoru 110 °C. Já jsem odskoušel čidla (vařil v hrnci mamě na šporheltu a dal i nový termostat) Cena asi cca 300 Kč.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...