kveton Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 čaute, včera mi auto začalo dělat to, že přijízdě jsem přepnul na dálkový světla a po chvilce se samy vyply zpět na potkávací, to samý to dělalo s mlhovkama!! Čím by to mohlo být? Vadnej MUXovej přepínač nebo co?? Díky ... Citovat
HonzaZ Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Takže to máš ještě k tomu stěrači? Tak na dia. MUXový spínač bych neřekl, je tam mžikové spínání, asi spíš BSI, nebo kontaktní problém na konektorech. Nezatekla ti náhodou voda do BSI? Citovat
kveton Odesláno 14. prosinec 2009 Autor Odesláno 14. prosinec 2009 Voda asi ne, ale BSI je nejspíš v háji ... Citovat
kobr Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 Rozdělej a vyčisti přepínač, napruž pružinky. Oprava i s kafem na 3 hodiny v klidu a pohodě a určitě budeš mít něco na svátky, to jako chechtáky Citovat
Edison Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 I mžikový spínač se může podělat... Citovat
kveton Odesláno 14. prosinec 2009 Autor Odesláno 14. prosinec 2009 Ještě jsem neřekl, že to když to samo přepne, tak pravidelně bliká kontrolka potkávaček na budíkách ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.