Pavel2 Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 Ahoj, je takto napnutý malý drážkovaný řemen u 2.0HDi motoru? V manuálu od peguotu jsem viděl, že při napínání mají být rysky napínáku a držáku vedle sebe, ale tady je ryska napínáku mezi - nebude řemen přepnutý...? Začíná mě to nějak cvrlikat a řemenice Díky za info.. [upravil dne 7.12.2009 Pavel2] Citovat
lukáš.t Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 jestli neodchází řemenice klikového hřídele když to cvrdliká? Citovat
Free-style Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 pokud vim tak by tam mel byt tzv samonapinak coz by pak znamenalo,ze at to das jakekoliv polohy melo by ti to remen napnout na nastavenou silu napinaku.. pokud ti to cvaka, mozna nesedi remen dobre v drazkach Citovat
marsalek Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Ahoj Pavle2, ano ty aretacni otvory by mely licovat. Takze mas remen nejspis nepatrne vytahany anebo tam dal nekdo pri vymene delsi remen a uz se to nedalo vice napnout. Pokud by remen neklouzal, tak bych to nelicovani neresil. Cvrlikani muze byt opravdu od odchazejici remenice. Kaja Citovat
marisw Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Tento remen je napinany samonapinacou kladkou... co tam chces napinat.....ked to mas takto pretiahnute , tak je remen suci na vymenu. spolu so sponovacou kladkou ... mas tam motor RHY, co tam chces rucne sponovat??? ja mam ten isty motor v 307 a jetam samosponovacia kladka [upravil dne 8/12/09 marisw] Citovat
marsalek Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Ahoj marisw, mel jsem za to, ze i u tohoto motoru je jeste jedna kladka, excentricky ulozena, kterou lze za pomoci 1/4 palcoveho ctyrhranu remen napnout. Necham se ale poucit, jestli je to tam jinak :-) Kaja Citovat
HonzaZ Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Ano, je tam druhá kladka, kterou se nastavuje základní napnutí. Jak píše Kaja. Jinak to cvrdlikání by mohlo být znakem odcházející odpružené řemenice. Někdy se z ní uvolní třecí vložka ve formě tenkého plíšku a ten někde chytá. [upravil dne 8/12/09 HonzaZ] Citovat
fe-re Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 mam podobny problem ale mam za to ze mne to cvrdlikanie lezie od serva, kazdopadne je pripravena vymena servopumpy a samonapinacej kladky.. Citovat
marsalek Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Ahoj marisw, diky za obrazek. Uz je to jasne. Kaja Citovat
Pavel2 Odesláno 8. prosinec 2009 Autor Odesláno 8. prosinec 2009 Ahoj, díky za vaše reakce. ano mám motor RHY, v tom manuálu co mám je pouze \"výměna řemene\" a dva obrázky s přeškrtnutým obrázkem, kde jsou zářezy A a B z obrázku 13.5.(mariswův příspěvek), vedle sebe , a obrázek stejný jako obrázek 13.5, označený jako OK ještě s tím, že se těmi dirkami provléká taková kovová tyčka..... Rozvod ploch drážk. řemene odpovídá obrázku 13.10(od marisw). Ještě jsem to kontroloval za chodu, a je vidět, že ta napínací kladka i s tím držákem kmitá, takže je s největší určitostí samonapínací. Jinak kmitá i ta řemenice a to cvrlikání pochází s největší pravděpodobností od ní. Ona už klepe delší dobu, s zimou se to zhoršilo až to začalo takhle cvrlikat. a cvrliká to stejně jako fe-remu, ale od serva to určitě není. Jak začali ty letos ty první (skoro)mrazy,cca tak měsíc a pul nazpět, tak se mi od kladky serva šli zvuky jako by něco brousila. Jakmile se oteplilo, tak to přestalo, mezitím mi se na to koukal mechanik (nerozebíral rozvody) a ten na tom nic nenašel, akorát to namazal, a teď neslyším, od thoo serva \"broušní\" žádné...zde mě právě napadlo, jestli ten řemen není přepjatý... Taky jsme si všiml, že klepání řemenice se zvýšilo při plném rejdu - ale zdá se mi, že je to tím, že při plném rejdu také naplno začne pracovat servo a to asi ten rozvod drážkovaného řemene více zatíží a tím zatíží i řemenici. Asi bych s tím už něměl moc jezdit, co... Moc díky Pavel Citovat
Pavel2 Odesláno 8. prosinec 2009 Autor Odesláno 8. prosinec 2009 jo, řemen tam je rok a řemenice asi od počátku věku motoru.. Citovat
MHS Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 presne to same dela i me na 307 mičce Citovat
HonzaZ Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Tak jsem kouk na servisní návod a tam je to tak, že nastavení excentrickou řemenicí se dělá při výměně řemene. Platí, že jakmile dosáhne zářez A k zářezu B podle marisw obr. vlevo nahoře tak se musí řemen vyměnit. To platí i pro 307 2.0HDI. Citovat
serzo33 Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Vidim že niesom sám,mne tiez nieco cvrlika odkedy sa ochladilo vonku a je vlhko.,Ale ja mam podozrenie na spoj vyfuku,zvuk ide niekde odtadial,so spoja hned za motorom v prvom spoji,ako keby kmitali tie dve časti o seba v tom spoji.Remenica ma najazdene zhruba 70000km,remen aj napinacia kladka je nova,a ta spodna spanovacia bola OK,skusal volu aj tocit bez remena.(škoda že som vyhodil tu napinaciu,mohol som hodil foto,ona bola max. opotrebovana,strhana po bokoch,po celom obvode vyzerala ako keby bolo niečo na nej namotane ale nebolo .No dobre ze nebola kockata 8O),take nieco som este nevidel) Citovat
Pavel2 Odesláno 12. prosinec 2009 Autor Odesláno 12. prosinec 2009 tak jsem vyměnil řemenici a řemen, klepání a cvrlikání přestalo Co ale nepřestalo je vibrování motoru a celého auta - nevím jestli se od té vymleté řeměnice ne rozbila ještě napínací kladka - to jsem koukal, že jak začala řemenice cvrlikat, tak začala kmitat i ta napínací kladka, předtím se mi nezdálo že by kmitala, a s výměnou řemenice kmitat asi nepřestala......měl jsem za to , že se to vrátí (proto je napínací, tj. průžná)...?? samotná kladka na tom excentru vypadá OK... nevíte někdo..? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.