corsair.cz Odesláno 7. prosinec 2009 Autor Odesláno 7. prosinec 2009 Původně zaslal: Scratch jeeeeee, to je krasny, to bych bral, jestli to jde, tak objednavam jeden, maximalka 231 :-) já se poptám brusiče... myslím že to půjde, jen s dopravou by mohl být problém. Návrh odešlu mejlem, on to urobí a pak buď poštou nebo tam dojedu a pošlu to sám. Je to ale až za Vsetínem, pojedu tam kolem Vánoc fotit pro eshop. Kdyžtak, chtěl bys jenom to logo, nebo třeba i nick, info o autě, nebo něco jiného? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 Původně zaslal: corsair.cz Původně zaslal: Radek Hurvajz Na tu hlavu v tom logu má někdo myslím autorský právo;) tak pokud jsem si to nechal udělat pro sebe tak snad žádný problém, horší by to bylo kdybych to chtěl dealovat.... No ono to skoro tak vypadá Citovat
Jackman Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 tak to je fakt luxus....moc pěkný.... Citovat
praktik Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz Na tu hlavu v tom logu má někdo myslím autorský právo;) tak ked si ju dam na moje auto porušim autorske pravo??:myslim Citovat
Qcko Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 praktik: nie, pretoze pouzijes produkt, ktory ti poskytol priamo majitel znacky (obrazku, textu...), nevyrobil si si ho sam.... ale pokial je to pre vlastnu potrebu tak si myslim ze je to v poriadku.... ...kazdopadne ten pohar je pekne spraveny... Citovat
praktik Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 ale ja som myslel ked si na bok auta nastriekam velke logo:nevim:nevim:nevim Citovat
Qcko Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 Jaj, tak na to potrebujes povolenie autora.... ale zas by si bol pojazdna reklama:D Citovat
corsair.cz Odesláno 7. prosinec 2009 Autor Odesláno 7. prosinec 2009 Hmm nebudu polemizovat nad duševním vlastnictvím, to je jasný, někdo to nakreslil, je to jeho výtvor a má na to copyright. Když si to ale dám sám na půllitr tak v tom nevidím problém, horší by bylo, kdybych si chtěl s těma půllitrama otevřít obchod, to bych jasně musel dotyčnýmu něco odvádět, protože používám jeho nápad, i když zapasovanej do mý kresby. Myslím, že když si necháš nakopírovat něco na triko nebo na polštář (tím myslím něčí obrázek, třeba z Trnek brnek), tak jsi na tom úplně stejně, ale protože to máš doma na posteli tak to nikdo neřeší.. Já mám jeden půllitr na bytě, jeden doma a třetí vezu na chalupu. Jsou tři, každej je jinej a těžkou hlavu z toho kvůli autorovi loga nemám, protože sám jsem si s tím vyhrál celkem dost a jeho práci nezneužívám. Citovat
Miss Scratch Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Původně zaslal: corsair.cz Původně zaslal: Scratch jeeeeee, to je krasny, to bych bral, jestli to jde, tak objednavam jeden, maximalka 231 :-) já se poptám brusiče... myslím že to půjde, jen s dopravou by mohl být problém. Návrh odešlu mejlem, on to urobí a pak buď poštou nebo tam dojedu a pošlu to sám. Je to ale až za Vsetínem, pojedu tam kolem Vánoc fotit pro eshop. Kdyžtak, chtěl bys jenom to logo, nebo třeba i nick, info o autě, nebo něco jiného? no to je fakt skoda, vcera jsem byl ve Vsetine :-) Klido muze pripsat nick, udaje o aute nejsou potreba, staci maximalka. Zaplatim mu klidne na ucet predem a muze to poslat postou. V tom bych problem nevidel - tedy pokud bude ochotny s tim zajit na postu Kurna, manzelka seneodhlasila, tady scratch :-) [upravil dne 8/12/09 Miss Scratch] Citovat
corsair.cz Odesláno 8. prosinec 2009 Autor Odesláno 8. prosinec 2009 2 Scratch: A počkáš s tím až po Vánoce? To bych ho mohl přivést do Brna, pokud by to pro tebe byla výhra. Jinak to logo upravím, pošlu ti to na mejl a řekni, jestli si to takhle představuješ. Teď ale mám rozdělanej jeden projekt tak až koncem týdne, možná až v neděli. Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 v pohode, to nespecha, do brna se dostanu nevim kdy , moc po republice nejezdim Citovat
corsair.cz Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 2 Scratch: promin za zpozdeni, mel jsem toho v praci nad hlavu... takhle by vypadalo logo Citovat
corsair.cz Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 a vyber si nick, hodil jsem nějaký na papír... tu čáru pod tím ber jen jako schéma, zeptal bych se, jestli by tam nemohl vybrousit něco jako škrábanec =scratch Citovat
Guest Scratch Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 libi se mi ten vporavo nahore :-) dekuju moc, opravdu to nespecha, az bude cas, tak bude cas :-) ale uz se tesim, vypada to moc krasne :-) Citovat
corsair.cz Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 joj a ještě dva dotazy: 1) Budeš chtít rysku s mírou? -mně to udělal bez rysky, prý to není potřeba, je pravda že když jsem byl na vodě tak jsem s tím problémy neměl, ale jak chceš. 2) chceš jenom to logo a nick, nebo chceš třeba to dno půllitru zmatnit? Chval až to budeš mít v ruce Citovat
Guest Scratch Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 v podstate je mi to jedno, klidne bez rysky :-), hospodsky si to prinejhorsim zmeri, ale je to na bazi duvery :-) dno klidne zmatnit :-) Citovat
Guest Scratch Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 ten se mi tam uz bohuzel nevejde :-) a hlavne by byl asi tezky na vykresleni Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.