Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

jeeeeee, to je krasny, to bych bral, jestli to jde, tak objednavam jeden, maximalka 231 :-)

já se poptám brusiče... myslím že to půjde, jen s dopravou by mohl být problém. Návrh odešlu mejlem, on to urobí a pak buď poštou nebo tam dojedu a pošlu to sám. Je to ale až za Vsetínem, pojedu tam kolem Vánoc fotit pro eshop.

Kdyžtak, chtěl bys jenom to logo, nebo třeba i nick, info o autě, nebo něco jiného? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: corsair.cz

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Na tu hlavu v tom logu má někdo myslím autorský právo;)

tak pokud jsem si to nechal udělat pro sebe tak snad žádný problém, horší by to bylo kdybych to chtěl dealovat....;)

No ono to skoro tak vypadá
Odesláno

praktik: nie, pretoze pouzijes produkt, ktory ti poskytol priamo majitel znacky (obrazku, textu...), nevyrobil si si ho sam.... ale pokial je to pre vlastnu potrebu tak si myslim ze je to v poriadku....

...kazdopadne ten pohar je pekne spraveny...:super

Odesláno

Hmm nebudu polemizovat nad duševním vlastnictvím, to je jasný, někdo to nakreslil, je to jeho výtvor a má na to copyright. Když si to ale dám sám na půllitr tak v tom nevidím problém, horší by bylo, kdybych si chtěl s těma půllitrama otevřít obchod, to bych jasně musel dotyčnýmu něco odvádět, protože používám jeho nápad, i když zapasovanej do mý kresby.;)

Myslím, že když si necháš nakopírovat něco na triko nebo na polštář (tím myslím něčí obrázek, třeba z Trnek brnek), tak jsi na tom úplně stejně, ale protože to máš doma na posteli tak to nikdo neřeší.. Já mám jeden půllitr na bytě, jeden doma a třetí vezu na chalupu. Jsou tři, každej je jinej a těžkou hlavu z toho kvůli autorovi loga nemám, protože sám jsem si s tím vyhrál celkem dost a jeho práci nezneužívám. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: corsair.cz

Původně zaslal: Scratch

jeeeeee, to je krasny, to bych bral, jestli to jde, tak objednavam jeden, maximalka 231 :-)

já se poptám brusiče... myslím že to půjde, jen s dopravou by mohl být problém. Návrh odešlu mejlem, on to urobí a pak buď poštou nebo tam dojedu a pošlu to sám. Je to ale až za Vsetínem, pojedu tam kolem Vánoc fotit pro eshop.

Kdyžtak, chtěl bys jenom to logo, nebo třeba i nick, info o autě, nebo něco jiného? :myslim

no to je fakt skoda, vcera jsem byl ve Vsetine :-)

Klido muze pripsat nick, udaje o aute nejsou potreba, staci maximalka.

Zaplatim mu klidne na ucet predem a muze to poslat postou. V tom bych problem nevidel - tedy pokud bude ochotny s tim zajit na postu :D

Kurna, manzelka seneodhlasila, tady scratch :-)

[upravil dne 8/12/09 Miss Scratch]

Odesláno

2 Scratch: A počkáš s tím až po Vánoce? To bych ho mohl přivést do Brna, pokud by to pro tebe byla výhra. Jinak to logo upravím, pošlu ti to na mejl a řekni, jestli si to takhle představuješ. Teď ale mám rozdělanej jeden projekt tak až koncem týdne, možná až v neděli.

Odesláno

v pohode, to nespecha, do brna se dostanu nevim kdy :(, moc po republice nejezdim

• O 3 týdny později...
Odesláno

libi se mi ten vporavo nahore :-)

dekuju moc, opravdu to nespecha, az bude cas, tak bude cas :-)

ale uz se tesim, vypada to moc krasne :-)

Odesláno

joj a ještě dva dotazy:

1) Budeš chtít rysku s mírou? -mně to udělal bez rysky, prý to není potřeba, je pravda že když jsem byl na vodě tak jsem s tím problémy neměl, ale jak chceš.

2) chceš jenom to logo a nick, nebo chceš třeba to dno půllitru zmatnit?

Chval až to budeš mít v ruce :)

Odesláno

v podstate je mi to jedno, klidne bez rysky :-), hospodsky si to prinejhorsim zmeri, ale je to na bazi duvery :-)

dno klidne zmatnit :-)

Odesláno

ten se mi tam uz bohuzel nevejde :-)

a hlavne by byl asi tezky na vykresleni :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...