Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam mensi problem.

nejde otevrit kufr ani tlacitkem, ci ovladacem. pojistky v pohode. a jednotka v kufru co je pro BSI ci tak nejak je menena pred mesicem za \"smesnych\" 17t.

nevite nekdo co s tim? pripadne jak to otevrit ci co jeste zkontrolovat?

nez s tim pojedu do servisu???

dik

Odesláno

HonzaZ: levny - no to nevim asi ano, ale radeji bych nasel nekoho jineho, jelikoz to je vzdy o drzku, tim ze jezdim do Autorizovanyho za neautorizovany cenny... :D

pokud mas Dia tak bych k tobe zkusil zajet... posli mi kdyztak pres SZ kontakt a ja se ti ozvu

• O 2 roky později...
Odesláno

Ahoj mam problem neda sa mi otvorit kufor tlacitkom ale dialkovym to ide neviem ci som to nezrusil niekde na diagnostike ale predtym to fungovalo neviete mi poradit kde na diag. sa to da zapnut?

Odesláno

Tak nejako....keď som napr. vystúpil z auta, auto si nevšimlo že som otvoril a zatvoril šoférové dvere, čiže kufor sa nedal 0-ou otvoriť, iba diaľkovým, keď vystúpil niekto cez iné dvere, všetko fachalo v pohode.....najprv som si tiež myslel, že mi blbne 0-a

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim Vás ,par dni vlastim 407-ku sedan a nejde mi otvorit kufor..Ani dialkovym ani ručne.Viete mi niekto poradit ako sa da este inak otvorit? nap.ako u inych aut z vnutra.. Neviem ci som niečo zle na DO stlacil alebo sa niečo pokazilo,hm Všetko fungovalo normalne a ked napadol prvy sneh asi 10cm lezalo na kufri jeden den odvtedy nejde otvorit.Myslel som si že primrzol ale sneh je preč a stale je zamknuty..Dakujem za každu radu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...