Ku8icek Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Ahoj, předtím než vyrazím do servisu se chci optat, zda někdo z Vás nemá/neměl stejný problém. Mám klíček s DO zamykání vozu (asi jako každý), bohužel mi to ale začalo zlobit. DO vůbec nefunguje, z ničeho nic přestalo jít. Vyměnil jsem baterii, ale tou to nebylo! Už se mi to jednou stalo, že jsem chtěl auto odemknout a ono nic, tak jsem to odemkl klíčem a duhý den šlo zase odemknout i zamknout. Nicméně teď už se to \"vysralo\" asi úplně... Nemáte někdo tip co by s tím mohlo být? Nedá se překontrolovat zda funguje přijímač toho signálu z klíčku?Jestli nemá třeba špatné dráty, bo tak??? Moc Všem děkuji Citovat
AnotherOne Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Máš aj druhý kľúč? Ako funguje ten? Citovat
Ku8icek Odesláno 3. prosinec 2009 Autor Odesláno 3. prosinec 2009 Původně zaslal: AnotherOne Máš aj druhý kľúč? Ako funguje ten? Mám jen jeden s DO a druhý normálně klasika (nevystřelovací a bez tlačítek) takže bohužel nemám možnost ozkoušet... Každopádně ten klíč s tlačítky je pěkně lajdácky udělanej... je skoro promačkanej... Citovat
AnotherOne Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Skôr sa mi zdá, že je problém s kľúčom ako s autom. Na tvojom mieste by som kúpil ešte jeden kľúč s elektronikou a dal nakódovať v servise a prehodil planžetu zo starého. Neskúšal si premerať batériu v kľúči, či ti ju nevibíja, niekto tu má podobný problém. Citovat
Ku8icek Odesláno 3. prosinec 2009 Autor Odesláno 3. prosinec 2009 Původně zaslal: AnotherOne Skôr sa mi zdá, že je problém s kľúčom ako s autom. Na tvojom mieste by som kúpil ešte jeden kľúč s elektronikou a dal nakódovať v servise a prehodil planžetu zo starého. Neskúšal si premerať batériu v kľúči, či ti ju nevibíja, niekto tu má podobný problém. Na kolik to vyjde? A jak se to dela podle VIN? Nemam asi nikde ten kod. Je to pritahnute z Belgie... Citovat
AnotherOne Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Tu na fóre bolo niekoľko odkazov na predaj kľúčov, ja sám som dva kúpil, alebo origo v Peugeote. Keď nemáš kód nevadí, podľa VIN si ho zistia. Pozerám do servisbox, tem je cena 20€ ale to sa mi nejak nezdá tak málo. Tak to bol kľúč bez DO, s DO je cena 126€ Ja som tu na fóre kúpil dva za 500Sk. [upravil dne 3.12.2009 AnotherOne] Citovat
Ku8icek Odesláno 3. prosinec 2009 Autor Odesláno 3. prosinec 2009 Původně zaslal: AnotherOne Tu na fóre bolo niekoľko odkazov na predaj kľúčov, ja sám som dva kúpil, alebo origo v Peugeote. Keď nemáš kód nevadí, podľa VIN si ho zistia. Pozerám do servisbox, tem je cena 20€ ale to sa mi nejak nezdá tak málo. Tak to bol kľúč bez DO, s DO je cena 126€ Ja som tu na fóre kúpil dva za 500Sk. [upravil dne 3.12.2009 AnotherOne] Děkuji... zkouším hledat nějakého prodejce... ale zatím marně! mám problémy, když má někdo téma ve slovenčtině... neměl bys prosím přímo odkaz?? Citovat
Ku8icek Odesláno 3. prosinec 2009 Autor Odesláno 3. prosinec 2009 Původně zaslal: AnotherOne Děkuji mnohokrát Citovat
slavino1 Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 mne to robi tiež .robim to tak ,že odpojim baterku na 5 min potom dialkove funguje 1 mesiac .pozor na odpajanie baterky čakat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.