Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, předtím než vyrazím do servisu se chci optat, zda někdo z Vás nemá/neměl stejný problém.

Mám klíček s DO zamykání vozu (asi jako každý), bohužel mi to ale začalo zlobit. DO vůbec nefunguje, z ničeho nic přestalo jít. Vyměnil jsem baterii, ale tou to nebylo! Už se mi to jednou stalo, že jsem chtěl auto odemknout a ono nic, tak jsem to odemkl klíčem a duhý den šlo zase odemknout i zamknout. Nicméně teď už se to \"vysralo\" asi úplně... Nemáte někdo tip co by s tím mohlo být? Nedá se překontrolovat zda funguje přijímač toho signálu z klíčku?Jestli nemá třeba špatné dráty, bo tak???:bojim

Moc Všem děkuji

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Máš aj druhý kľúč? Ako funguje ten?

Mám jen jeden s DO a druhý normálně klasika (nevystřelovací a bez tlačítek) takže bohužel nemám možnost ozkoušet...

Každopádně ten klíč s tlačítky je pěkně lajdácky udělanej... je skoro promačkanej... :blicismajlik

Odesláno

Skôr sa mi zdá, že je problém s kľúčom ako s autom. Na tvojom mieste by som kúpil ešte jeden kľúč s elektronikou a dal nakódovať v servise a prehodil planžetu zo starého. Neskúšal si premerať batériu v kľúči, či ti ju nevibíja, niekto tu má podobný problém.

Odesláno

Skôr sa mi zdá, že je problém s kľúčom ako s autom. Na tvojom mieste by som kúpil ešte jeden kľúč s elektronikou a dal nakódovať v servise a prehodil planžetu zo starého. Neskúšal si premerať batériu v kľúči, či ti ju nevibíja, niekto tu má podobný problém.

Na kolik to vyjde? A jak se to dela podle VIN? Nemam asi nikde ten kod. Je to pritahnute z Belgie...

Odesláno

Tu na fóre bolo niekoľko odkazov na predaj kľúčov, ja sám som dva kúpil, alebo origo v Peugeote. Keď nemáš kód nevadí, podľa VIN si ho zistia. Pozerám do servisbox, tem je cena 20€ ale to sa mi nejak nezdá tak málo.:myslim

Tak to bol kľúč bez DO, s DO je cena 126€

Ja som tu na fóre kúpil dva za 500Sk.

[upravil dne 3.12.2009 AnotherOne]

Odesláno

Tu na fóre bolo niekoľko odkazov na predaj kľúčov, ja sám som dva kúpil, alebo origo v Peugeote. Keď nemáš kód nevadí, podľa VIN si ho zistia. Pozerám do servisbox, tem je cena 20€ ale to sa mi nejak nezdá tak málo.:myslim

Tak to bol kľúč bez DO, s DO je cena 126€

Ja som tu na fóre kúpil dva za 500Sk.

[upravil dne 3.12.2009 AnotherOne]

Děkuji... zkouším hledat nějakého prodejce... ale zatím marně! :myslim mám problémy, když má někdo téma ve slovenčtině... neměl bys prosím přímo odkaz??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...