Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

popis poradne problem, ktery mas, takhle mi neni jasny, na co se vubec ptas, a co je problemem. Senzor tam nemas od vyroby, nebo tam u zpetneho zrcatka je konektor a misto na senzor, ale senzor tam fyzicky neni.

verze bez senzoru funguje tak, ze v prvni poloze stiraji sterace s prestavkou odhadem cca 5-7s, v druhe poloze stiraji nepretrzite pomalou rychlosti ve treti poloze stiraji nepretrzite rychle

zmacknutim a uvolnenim packy do spodni polohy pod 0 setrou jednou

vse obstarava modre casovaci rele, ktere je umisteno pod palubkou, schovane vzadu az nad panelem (bily deravy plast za pojistkovou skrinkou) ostatnich relatek

Tohle rele se da bez problemu a uprav nahradit casovacim relatkem ze skodovky s nastavitelnym intervalem prodlevy v prvni poloze.

[upravil dne 2/12/09 Ferry]

Odesláno

Já jsem teda ten druhý případ (relé) . Kde je přesně to relé? U toho děravého plastu za pojistkovou skříňkou mám asi jen 3 relé:myslim . Toto relé je ze spodu tohoto plastu , nebo kde? Jak se k němu dostanu?

Odesláno

je az vzadu nad tim plastem, je tam blbej pristup, mozna snaz se k nemu dostanes z boku palubky po vyloupnuti zaslepky, ma jako jediny modrou barvu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...