fousek Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 Kde najdu jednotku BSI ? Mám 406 1.8 16V rv.97 . upraven nevhodny nazev tematu, nebot nema s BSI nic spolecneho. Ferry [upravil dne 2/12/09 Ferry] Citovat
oko1980 Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 Tento model BSI nemá. BSI je až v modeli po feislifte Citovat
fousek Odesláno 2. prosinec 2009 Autor Odesláno 2. prosinec 2009 Jak je u tohoto modelu řešena první poloha přepínače stěračů ? Citovat
fousek Odesláno 2. prosinec 2009 Autor Odesláno 2. prosinec 2009 Problém je v tom ,že tam nemám ten senzor a mám takovej dojem že mi to předtím fungovalo , ale jenom jako s cyklovačem s jednou rychlostí. Citovat
Ferry Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 popis poradne problem, ktery mas, takhle mi neni jasny, na co se vubec ptas, a co je problemem. Senzor tam nemas od vyroby, nebo tam u zpetneho zrcatka je konektor a misto na senzor, ale senzor tam fyzicky neni. verze bez senzoru funguje tak, ze v prvni poloze stiraji sterace s prestavkou odhadem cca 5-7s, v druhe poloze stiraji nepretrzite pomalou rychlosti ve treti poloze stiraji nepretrzite rychle zmacknutim a uvolnenim packy do spodni polohy pod 0 setrou jednou vse obstarava modre casovaci rele, ktere je umisteno pod palubkou, schovane vzadu az nad panelem (bily deravy plast za pojistkovou skrinkou) ostatnich relatek Tohle rele se da bez problemu a uprav nahradit casovacim relatkem ze skodovky s nastavitelnym intervalem prodlevy v prvni poloze. [upravil dne 2/12/09 Ferry] Citovat
fousek Odesláno 2. prosinec 2009 Autor Odesláno 2. prosinec 2009 Já jsem teda ten druhý případ (relé) . Kde je přesně to relé? U toho děravého plastu za pojistkovou skříňkou mám asi jen 3 relé . Toto relé je ze spodu tohoto plastu , nebo kde? Jak se k němu dostanu? Citovat
Ferry Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 je az vzadu nad tim plastem, je tam blbej pristup, mozna snaz se k nemu dostanes z boku palubky po vyloupnuti zaslepky, ma jako jediny modrou barvu Citovat
fousek Odesláno 3. prosinec 2009 Autor Odesláno 3. prosinec 2009 Všem děkuji. Problém odstraněn:super ( studené spoje na desce relátka) . Toho kdo navrhl umístění relátka tak šikovně bych chtěl dostat do ruky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.