Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

guma 195/50/15 je velice oblibena na 306, Felicie, ZX, a dalsich takovyhle autech. Trochu tvrdsi to bude, ale nic prehnaneho.Zase o to ti to bude lip sedet v zacackach a pokud mas seriove tlumice, ty si s tim hrave poradej.

Urcite je tu o tom dost temat. Zkus hledani

Odesláno

Predpokladam ze do toho chces ist pretoze su lacnejsie ako 55, robi to vela ludi a jazdia s tym v pohode, nieje v tom velky rozdiel, na druhu stranu predpisany rozmer to nieje(306 ma oficialne 195/55/R15 a 185/65/R14) takze mozno budes mat problemy so zelenymi skriatkami.

Z optickeho hladiska maju uzsi profil co vyzera na elektrone lepsie, ale na 306 potom vyzeraju blatniky take nevyplnene, celkovo je koleso trochu mensie(samozrejme nie ovela)

Odesláno
Původně zaslal: 21Grams

Predpokladam ze do toho chces ist pretoze su lacnejsie ako 55, robi to vela ludi a jazdia s tym v pohode, nieje v tom velky rozdiel, na druhu stranu predpisany rozmer to nieje(306 ma oficialne 195/55/R15 a 185/65/R14) takze mozno budes mat problemy so zelenymi skriatkami.

Z optickeho hladiska maju uzsi profil co vyzera na elektrone lepsie, ale na 306 potom vyzeraju blatniky take nevyplnene, celkovo je koleso trochu mensie(samozrejme nie ovela)

trefil si to uplně přesně chci do toho jít kvůli výrazně nižší ceně. Letní pneu mám v rozměru 195/55/15 a to i ukážu na technické ale teď na zimu už opravdu musím přezout a rozdíl i 500 Kč na gumu není věc nezanedbatelná

Odesláno

Mám tenhle rozměr na 306, a spokojenost, lepe to drží na silnici a i to lépe vypadá. Ale zase je znát, že je auto línější. Což u tebe asi nehrozí.

Odesláno

Tyhle gumy jsem taky míval na 306,napsali mi je i do techničáku podle typovýho listu.Malinko kecal tacháč,ukazovalo víc,než jsem ve skutečnosti jel,ale vykoupila to cena gum,ten rozdíl byl fakt dost velkej.

post-0-14109611244826_thumb.jpg

Odesláno

Mám je na autě 2 roky - pěkně to sedí, ale cítíš opravdu každou nerovnost, tlumiče, čepy dostávaj velkou čočku...vzhledově jsou do blatníků opravdu malý, nemyslím, že by to byla výhra. Jezdím je jen proto, že jsem je koupil dohromady s ALU. Ač za vyšší cenu, na příští léto koupím určitě 195/55.

Otázkou zůstává, na kolik se vyplatí ušetřit pár stovek na gumě a oddělat díly náprav o poznání dříve...

:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...