P607Olda Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Jistě, hlavně měj sebou ten návod a nastuduj si, co a PROČ budete seřizovat. Citovat
brslen Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 A ten na koho si tady daval to cislo uz to zna?Ze bych teda radsi zajel tam,nez neco studovat,a ani nevim vlastne co Citovat
pagot Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 ja jsem zatim napsal do opavy \"peugeot hruska\" aby me potvrdili ze geometrii na p607 udelaji dobre ,dale aby meli skladem cepy. tyce atd. ,kdyby neco melo vuly nejidealnejsi by bylo se nekam obednat alespon dve auta pro pripadne porovnani s naslednym odvozem do bohnic :D jestli ma nekdo uz plan dejte vedet ... , Citovat
shwaara Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Já mám v plánu zkusit Hodonín. Měli by tam mít vybavení na geometrii 607 vč. speciálních závaží. A je to pro mě trochu líp situované než Opava. Citovat
shwaara Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Ale předtím ještě nechám zkontrolovat, v jaké stavu jsou stabilizační tyčky. Citovat
pagot Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 me zatim nic nemlati ,ale byl bych rad kdyby meli kosti, cepy nejake skladem , jinak ja mam do hodonina take lepsi cestu nez do opavy vymena cepu, kosti by nemela bejt draha ani v autorizaku , takze bych byl rad za geometrii+udrzbu podvozku na jednom miste Citovat
shwaara Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 co jsou to kosti? Mně taky nic nemlátí. Na kolik cca vyjdou ty kosti + čepy? Ale možná to budu mít jinak, mám jen 1 stabilizační tyčku a bežný jsou prý 2 Citovat
pagot Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 kosti = tyce stabilizeru \"drzak stabilizeru\" jedna stoji kolem 1000,- na predni naprave jsou 2 na zadni nevim .. , cep 600-1200 co jsem zjistil v peugeotu jinak v hodonine rikali ze to ve dvou vyskach nedelaji ,pouze v jedne ,zmeri a nastelujou ... ,volal jsem tam ted ... mozna ze to ale ten clobrda nevedel presne ... [upravil dne 1.4.10 pagot] jinak cenu rikal 1200,- za geometrii [upravil dne 1.4.10 pagot] Citovat
shwaara Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 ahaaa... divné. Že bych si to splet se Znojmem? To asi nee... Já slyšel, že tam mají i ty special závaží. Tak to je divné, nutno ověřit skutečný stav, jak se věci mají. Mě tak napadá, co může dělat průměrný majitel 607, který nezná fórum, čili ani neví, že geo u 607 je nějaký problém.... No přední + zadní tyčky jsou 6.000, čepy další 4000, ono se to vyšplhá snadno Citovat
P607Olda Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Průměrnému majiteli nezbývá, než nadávat, jak různí nastavovači neodborně ku..í geometrii. Citovat
Saviero Odesláno 26. duben 2010 Autor Odesláno 26. duben 2010 ahoj, uz jste nasli nekoho, kdo umi udelat geometrii??? Citovat
Saviero Odesláno 23. červen 2010 Autor Odesláno 23. červen 2010 Nechal jsem si udelat geo u Domanskeho ve Zdibech za 1200,-, bohuzel to tam delaji jako vsude jinde. Tak jsem tam jel znovu a výslovně si vyzadal geometrii dle nam znameho postupu ve vsech vyskach. Pry to sice jeste nikdy nedelaly ale vercajk (stahovaky atd.) tam nekde zapraseny maji a ze se do toho pusti. Tak jsem to risknul a docela se jim to povedlo. Je to sice trochu drazsi nez v Opave,ale ta cesta do Opavy... Byl jsem tedy moc spokojen, ale po par dnech jsem pocitil, ze to neni stale jeste ono a to stale a porad ta prokleta prava strana. (Pripominam, ze mam uplne nove tlumice.) A asi jsem nasel muj problem a to unavena prava pruzina...pri jizde to moc nepoznam, ale kdyz sjizdim z obrubniku nejprve na silnici spadne leva strana (ok) a posleze prava (ta mi vzdi prisla malinko mekci) ale prisuzoval jsem to prilisnemu soustredeni na prave tuto napravu. Tak jsem udelal jednoduchy test, zhoupl jsem auto na leve a prave strane nad zadnimi napravami a opravdu mi prijde, ze ta prava je takova mekci. Ted dotaz: snazim se sehnat pruziny,ale u Peugeota jsou hrozne drahe a druhovyrobu jsem na 607 nenasel. Nasel jsem pro 607 pouze sportovni http://tuning-individual.cz/eshop/sportovni-pruziny-vmaxx-pro-peugeot-607-p-21894.html mam ale strach co to snizeni o 35 mm udela s geometrii zadku ... Co myslite? Citovat
shwaara Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 Nee, do neorigo bych u 607 (která celá stojí na tom, že je maximálně pohodlná) určitě nešel. Citovat
Saviero Odesláno 23. červen 2010 Autor Odesláno 23. červen 2010 a je to jen o pohodli, nebo muzu cekat i problemy s geo.? Citovat
tessicz Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 Kolik za tu geometrii v tech zdibech chteli? me rekli v Federal Cars 4000 Kč což je docela šilené. Citovat
Saviero Odesláno 24. červen 2010 Autor Odesláno 24. červen 2010 ono je to malinko komplikovanejsi, ja to mel asi za 2500, ale jen diky tomu, ze tu prvni geo zmrsili. Obecne mluvil neco kolem 3500 Citovat
shwaara Odesláno 24. červen 2010 Odesláno 24. červen 2010 Mně při servisu říkali, že geo by u nich vyšla na 2000-2500Kč. Ptal jsem se, jestli to je cena na modely s ESP (myslím, že olda říkal, že v tom je rozdíl?) a oni, že to je přece fuk. Citovat
P607Olda Odesláno 24. červen 2010 Odesláno 24. červen 2010 Je to fuk, cena je včetně ESP, a když ESP nemáš, tvoje chyba:aut - tak mi vysvětlili \"cenovou politiku\" u koncesionáře, (už nevím u kterého). Citovat
brslen Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Jeste takovy dotaz....na kterou stranu vam to uskakuje?Mi jen na pravou,i kdyz vjedu levym kolem do diry tak se to cpe porad do prava.Nemuze to byt jen tlumic? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.