Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

ja jsem zatim napsal do opavy \"peugeot hruska\" aby me potvrdili ze geometrii na p607 udelaji dobre ,dale aby meli skladem cepy. tyce atd. ,kdyby neco melo vuly

nejidealnejsi by bylo se nekam obednat alespon dve auta pro pripadne porovnani s naslednym odvozem do bohnic :D:D

jestli ma nekdo uz plan dejte vedet ... ,

Odesláno

Já mám v plánu zkusit Hodonín. Měli by tam mít vybavení na geometrii 607 vč. speciálních závaží. A je to pro mě trochu líp situované než Opava.

Odesláno

me zatim nic nemlati ,ale byl bych rad kdyby meli kosti, cepy nejake skladem , jinak ja mam do hodonina take lepsi cestu nez do opavy

vymena cepu, kosti by nemela bejt draha ani v autorizaku , takze bych byl rad za geometrii+udrzbu podvozku na jednom miste

Odesláno

co jsou to kosti? Mně taky nic nemlátí. Na kolik cca vyjdou ty kosti + čepy? Ale možná to budu mít jinak, mám jen 1 stabilizační tyčku a bežný jsou prý 2 :)

Odesláno

kosti = tyce stabilizeru \"drzak stabilizeru\" jedna stoji kolem 1000,- na predni naprave jsou 2 na zadni nevim .. , cep 600-1200 co jsem zjistil v peugeotu

jinak v hodonine rikali ze to ve dvou vyskach nedelaji ,pouze v jedne ,zmeri a nastelujou ... ,volal jsem tam ted ... mozna ze to ale ten clobrda nevedel presne ...

[upravil dne 1.4.10 pagot]

jinak cenu rikal 1200,- za geometrii

[upravil dne 1.4.10 pagot]

Odesláno

ahaaa... divné. Že bych si to splet se Znojmem? To asi nee... Já slyšel, že tam mají i ty special závaží. Tak to je divné, nutno ověřit skutečný stav, jak se věci mají.

Mě tak napadá, co může dělat průměrný majitel 607, který nezná fórum, čili ani neví, že geo u 607 je nějaký problém....

No přední + zadní tyčky jsou 6.000, čepy další 4000, ono se to vyšplhá snadno :)

• O 4 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Nechal jsem si udelat geo u Domanskeho ve Zdibech za 1200,-, bohuzel to tam delaji jako vsude jinde. Tak jsem tam jel znovu a výslovně si vyzadal geometrii dle nam znameho postupu ve vsech vyskach. Pry to sice jeste nikdy nedelaly ale vercajk (stahovaky atd.) tam nekde zapraseny maji a ze se do toho pusti. Tak jsem to risknul a docela se jim to povedlo. Je to sice trochu drazsi nez v Opave,ale ta cesta do Opavy... Byl jsem tedy moc spokojen, ale po par dnech jsem pocitil, ze to neni stale jeste ono a to stale a porad ta prokleta prava strana. (Pripominam, ze mam uplne nove tlumice.) A asi jsem nasel muj problem a to unavena prava pruzina...pri jizde to moc nepoznam, ale kdyz sjizdim z obrubniku nejprve na silnici spadne leva strana (ok) a posleze prava (ta mi vzdi prisla malinko mekci) ale prisuzoval jsem to prilisnemu soustredeni na prave tuto napravu. Tak jsem udelal jednoduchy test, zhoupl jsem auto na leve a prave strane nad zadnimi napravami a opravdu mi prijde, ze ta prava je takova mekci.

Ted dotaz: snazim se sehnat pruziny,ale u Peugeota jsou hrozne drahe a druhovyrobu jsem na 607 nenasel. Nasel jsem pro 607 pouze sportovni http://tuning-individual.cz/eshop/sportovni-pruziny-vmaxx-pro-peugeot-607-p-21894.html

mam ale strach co to snizeni o 35 mm udela s geometrii zadku ...

Co myslite?

Odesláno

Mně při servisu říkali, že geo by u nich vyšla na 2000-2500Kč. Ptal jsem se, jestli to je cena na modely s ESP (myslím, že olda říkal, že v tom je rozdíl?) a oni, že to je přece fuk.

Odesláno

Jeste takovy dotaz....na kterou stranu vam to uskakuje?Mi jen na pravou,i kdyz vjedu levym kolem do diry tak se to cpe porad do prava.Nemuze to byt jen tlumic?:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...