zajac Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Ahoj,mam maly problem,repasoval jsem predni brzdice(komplet) a po namontovani mi auto nejak nechce brzdit. Pruzi mi pedal a nezaflekuju to.Uz jsem to nekolikrat odvzdusnoval a stale nic..Zadek ale brzdi slusne..predek neeee..poradte mi nekdo prosim..Mam peugeot 309 1.4. Opraveny hrubky v nadpisu a v textu. Ferry mi ve smyslu \"komu čemu - mně\" je s měkkým i [upravil dne 1/12/09 Ferry] Citovat
riderRLM Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 skus prefuknut,tie trubicky ktore vedu k prednym brzdam kompresom napr... Citovat
AnotherOne Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Hýbu sa ľahko strmene vo vodítkach? Menil si aj doštičky? Chvíľu trvá kým si doštičky sadnú, ale pružiť by to nemalo. Citovat
zajac Odesláno 1. prosinec 2009 Autor Odesláno 1. prosinec 2009 Vsechno se hybe jak ma,destičky jsou uz zajete kotouče take...Zkousel jsem to odvzdusnovat vse nekolikrat,a stale nic moc.Pedal do pulky moc nereaguje,ale od polovyny to brzdí slusne...ale stale ten pedal pruzi.Dostanu ho az na zem kdyz chci zaflekovat. Citovat
Free-style Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 kolik si na tech kotoucich a deskach uz najel? Kdyz jsem vymenil desky a kotouce, delalo mi to to same. Po ujeti zhruba 300-400 km si vse sedlo a ted je vse OK. Zalezi v jakem provozu jezdis... Citovat
zajac Odesláno 2. prosinec 2009 Autor Odesláno 2. prosinec 2009 Na kotoucich a Deskach je najeto pres 1000km,a mastne to neni...Zkosel jsem znavaodvzdusnovat a nic moc....Auto brzdi az kdyz je pedal seslapli do polovyny....tak newim kde je problem....Do polovyny je dira a v pulce teprv zascina pekne brzdit.. Citovat
marko306 Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 taká kontrolná otázka, v akom poradí si odvzdušňoval brzdy(kolesá)? Citovat
zajac Odesláno 2. prosinec 2009 Autor Odesláno 2. prosinec 2009 prave zadni,leve zadni,prave predni,leve predni. Citovat
309GT Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 Mělo by to být křížem:myslim A neprofukuje ti hlavní válec?Jestli je starý jako to auto,tak je možné že ano,dá se koupit opravdná sada v auto kelly Citovat
marko306 Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 no mal by si začínať od kolesa ktoré je najbližšie k nádržke s kvapalinou a končiť najvdialenejším kolesom. Neviem ako ty, ale ja mám nádržku na vodičovej strane takže ja odvzdušňujem v poradí: Ľavé predné, pravé predné, ľavé zadné, pravé zadné. Ja odvzdušňujem takto vždy a ešte šťaznosť nebola Podľa toho čo píšeš, že ti pruží pedál, tak je tam vzduch ktorý je na rozdiel od kvapaliny stlačiteľný Brzdová kvapalina ti z nádržky neubúda? [upravil dne 2/12/09 marko306] Citovat
zajac Odesláno 2. prosinec 2009 Autor Odesláno 2. prosinec 2009 Tak jsem to cele zkousel ted znovu odvzdusnit,pprofouknout trubky.No a stale nic je to porad stejne.A jestli tam je vzduch treba za pistkem tak newim jak ho tam odtud vyhnat...Si asi hodim lano:aut Citovat
ozzy56 Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 když to odvzdušnuješ,musel by jít vzduch...,když jde jen kapalina, bude vadný hl. válec Citovat
zajac Odesláno 2. prosinec 2009 Autor Odesláno 2. prosinec 2009 Nemuze byt problem treba na posilovaci???Valec je ok.pedal jde z lehka,ale uz pruzi min,pote co jsem jeste vyhanel vzduch z pistku... Citovat
ozzy56 Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 když odvzdušnuješ všechna kola--jde z hadičky vzduch?, Citovat
zajac Odesláno 2. prosinec 2009 Autor Odesláno 2. prosinec 2009 Jde jen kapalina,a obcas se objeví mikro bublina...jinak vzduch nejde....Ale kdyz odvzdusnuju predek tak my jde do hadicky cista kapalina,a kolem odvzdusnovaku je slyset vzduch...krasne zasici.. Citovat
ozzy56 Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 kolem odvzdušnováku zasyčí -tomu nerozumím,případný vzduch má jít do hadičky... [upravil dne 2/12/09 ozzy56] Citovat
Free-style Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 kdyz otevres haupnu tak na pravo by meli byt dva jakoby valecky do kterych vedou trubicky z posilovace brzd. Zkus kouknout jestli tam neni neco spatne...me jeden odesel a brzdila mi jen pulka auta Citovat
zajac Odesláno 2. prosinec 2009 Autor Odesláno 2. prosinec 2009 ano kolem odvzdusnovaku zasici.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.