Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

přemýšlím nad těmahle dvěma možnostma co koupit do auta...značku sem si vybral Pioneer (radio JVC KD-S891R..45Wx4)

http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/pioneer-ts-170ci

http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/pioneer-ts-1702i

a ještě jedna otázka..kdybych vzal ty komponenty tak nevíte jestli bych ty výškáče dal do palubovky? (P405-kdo má ten ví kam)

Odesláno

Pic já bych volil komponentní. Z prostého důvodu kuli vejškám dáš to do dveří tam máš většinou nohu a vejšky se mohou ztratit. Kup k tomu vejškáče a umísto někam do sloupku bude to lepší. :) bude z toho lepší zvuk

Odesláno

rozhodně z těhle 2 bych šel do komponentů, výšky mají být v úrovni uší a tudíž je lepší je mít zvlášť v palubce, koaxialní ti budou hrát max. středotóny jelikož si je budeš zakrývat nohou. Jen ale nevím rozměr výškových repro do 405, to ti bude muset poradit někdo jinej

Odesláno

no takže je to jasné...dík za rady...jdu do těch komponentu....jen bych potřeboval vědět jaké rozměry těch výškáčů musí být aby se vlezly do tý palubky...no přinejhorším bych to poměřil..u těch Pioneeru píšou že mají 30mm...to by tak možná i odpovídalo ale nejsem si tím 100% jist...a ještě u těch středobasových...těch 5 mm snad nevadí že mají víc ne? 405 ma origo 165mm..tak podle mě těch 5mm nehraje zvlášť velkou roli

Odesláno

f3Rd@: no já ještě nejsem plně rozhodnut a mám taky na to ještě asi 2 týdny.....ale hlavně mi jde o to abych ty výškáče narval místo origo do palubky...jinak nevím kam bych to dal..a mám rád čisté linie a né aby mi to někde trčelo na dveřích či sloupech

Odesláno

Nevíš s jakým poklesem je kmitočtový rozsah udáván. U Pioneerů tipuju -10dB, u Helixů -6dB (v dobré ozvučnici myslím, že i -3dB by bylo reálných). Dále nikde není zmíněno, v jakém tolerančním pásmu se kmitočtová charakteristika nachází. Neboj, vysvětlím na sraze. ;)

Nehledě na to, že řídit se dle parametrů uvedených u produktu je nesmysl. Pro to, abych mohl mít komplexní představu o zvuku daných reproduktorů potřebuju KOMPLETNÍ TS parametry, normalizovanou kmitočtovou charakteristiku, podrobnosti o měření a samozřejmě reproduktor nafocený ze strany membrány, ze strany koše a pohled na magnet, tloušťku a fotku pólových nástavců (a jejich materiál)...a dalších x věcí (a to už radši nemluvím o tom, že mnohem víc, než na samotných reproduktorech záleží na zesilovači, který tyto reproduktory bude \"pohánět). ;)

Do té doby, dokud to někdo nezměří, nebo neposlechne se jedná jen o typickou debatu u piva, která nemá žádnou vypovídající hodnotu. :aut

[upravil dne 1/12/09 peugeot09]

[upravil dne 1/12/09 peugeot09]

Odesláno

jenže ty nic od takovýhle repro nemáš a tudíž by sis ani nemohl nic koupit, musel by sis je všechny poslechnout na stejným rádiu a na stejným místě v autě abys mohl říct jaký jsou jsou lepší, žádný grafy a podobný věci jsem neviděl uvedený, tudíž ti nezbývá nic jinýho než se orientovat podle toho co u daných repro je uvedený.

Vždycky sem kupoval Pioneery a sem s nima max. spokojen

Odesláno

Bylo mě jasný že něco nabídneš:D

Dej fotky, pěkně ať je všechno vidět, a nějakej graf kmitočkové křivky by se taky hodil a možná koupím:D:aut

Jinak za mě KingSpade jdi do těch Pioneerů nebudeš litovat:super

A to je moje poslední slovo v tomhle příspěvku.

čau

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...