Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidičky...už jsem vyřešil ty nejhlavnější zádrheli kromě zadní nápravy tak se pouštím do těch menších problému.. Za jízdy když pustím plyn a pak ho zase přidám tak než auto zabere tak to jakoby škubne přijde mi než se do sebe chytí ozub. kola ale nejsem mechanik tak nevím. také se to děje když jedu pomalu v koloně třeba na 2 a přidávám málo plynu tak to zase začne škubat...když ho přidám víc tak to přestane.. nevíte někdo čím to??:myslim

Odesláno

taky mi to dělá, ale po výměně palivového a vzduchového filtru, svíček, vyčištění klapky, výměny zapalovací cívky a nalití čističe vstřiků do nádrže už to neřešim a považuju to za vlastnost, ne za chybu. Je fakt že nejmín je to cítit okolo 1800 otáček a míň, takže by ještě mohlo pomoct nechat zkontrolovat a vyčistit vstřiky ultrazvukem....:myslim

Odesláno

... a nebude to spíš urvaný spodní - akcelerační silentblok motoru (popřípadě načaté i ty ostatní)? Tohle samé mi též dělalo, po výměně OK :myslim

Odesláno

Tohle je sice z jineho soudku, ale me to delalo take Daewoo Nubira a nebyl sem sam. Kdyz sem pouze lochtal plyn na udrzovani rychlosti cca 50km/h ,tak to byla slusna masaz. Nevyresil sem to, bral sem to jako vlastnost a hotovo :)

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...