Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ještě něco, nevíte kdo dělá repliky těsnění kolem dveří na 307 break?? Origo guma stojí pěknej balík. Prosím o radu, mám asi velkej zadek a dlouhý nohy a od nasedání a vysedání jsem si gumy vyšoupal, už mi fouká do káry. Dík;)

Odesláno

Škoda, žes to těsnění nesháněl dřív, měl jsem komplet z celýho auta a nikdo to nechtěl, tak šly do popelnice. Jinak je určo seženeš na vraku za nějakou symbolickou cenu, protože to opravdu nikdo neshání.

Odesláno

Zkuste na vrakáči v Rymicích u Holešova. Z Přerova je to kousek. Má to tam pan Horák. Kontakt najdete na netu a i tady se o něm psalo. Dělá náhr. díly na Peugeota. Je s ním dobrá domluva.

Odesláno

počujte chalani, ak náhodou budete niekto v česku sliediť po vrakoviskách, nemohli by ste sa skúsiť popýtať na nepoškodené ľavé zadné dvere na hatch. 2001-2002 (úplná bomba by bola ešte v mojej farbe - medená metalíza). Stačí mi len potom vedieť kde a za koľko cca. .....a pokiaľ možno nech je to bližšie k nám :):papa

Odesláno

Tak to neni tak hrozny, znamej me desil nejakymi peti tisici...

U me byla nacata uz kdyz jsem auto kupoval a jelikoz merim dva metry a predtim jsem mel Picasso, tak jsem o ni ze zacatku pri kazdem vystupovani zavadil.

[upravil dne 5/12/09 Tortugas]

• O 1 rok později...
Odesláno

Mne buchaju na 307 - r.v. 2003 predne dvere. Tak som do vnutra pirelky vtiahol gulaty profil z poreznej gumy o priemere 10 mm. Maju v Gumex.cz a v Gumex.sk.A bucha to skoro rovnako Avsak, ked som skontroloval zamkove zapadky na dverach a porovnal ich so zapadkami na dvojrocnych P207, ktore mame v robote, tak som zistil, ze tie moje su uz ako blato. Zjavne su v nich unavene strunky a vydrete osky, takze nemozu pri zatvarani vvtvarat dostatocny protitlak a pustia dvere az na doraz. Kupovat nove dverove zamky bude riadna pecka a rozoberat, tak to si netrufam. Cafff-te

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...