sampon Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Ještě něco, nevíte kdo dělá repliky těsnění kolem dveří na 307 break?? Origo guma stojí pěknej balík. Prosím o radu, mám asi velkej zadek a dlouhý nohy a od nasedání a vysedání jsem si gumy vyšoupal, už mi fouká do káry. Dík;) Citovat
OloZX6R Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Škoda, žes to těsnění nesháněl dřív, měl jsem komplet z celýho auta a nikdo to nechtěl, tak šly do popelnice. Jinak je určo seženeš na vraku za nějakou symbolickou cenu, protože to opravdu nikdo neshání. Citovat
Tortugas Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Me to ceka co nejdrive taky, u ridice mam tesneni skoro uplne roztrhany. Citovat
shark734 Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 ja mam tiez tesnenie u sofera nasracky, dokonca ked stojim z kopca a prsi tak mi voda natece dnu...vacsina natece na gumovy koberec ale neco aj mimo:(..to nove tesnenie by bodlo Citovat
twoolf Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 připojuju se. až někdo seženete, kde jde sehnat, dejte vědět. Sice to moje ještě není hin, ale už je pěkně slehlý... Citovat
Travizik Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 Zkuste na vrakáči v Rymicích u Holešova. Z Přerova je to kousek. Má to tam pan Horák. Kontakt najdete na netu a i tady se o něm psalo. Dělá náhr. díly na Peugeota. Je s ním dobrá domluva. Citovat
omegascream Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 počujte chalani, ak náhodou budete niekto v česku sliediť po vrakoviskách, nemohli by ste sa skúsiť popýtať na nepoškodené ľavé zadné dvere na hatch. 2001-2002 (úplná bomba by bola ešte v mojej farbe - medená metalíza). Stačí mi len potom vedieť kde a za koľko cca. .....a pokiaľ možno nech je to bližšie k nám Citovat
milan.denk Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 Jo těsnění je problem.I já ho mám na hadry.A co stím? Citovat
ozzy56 Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 zkuste se podívat na těsnění dveří např. Fabie--bude stejné,nebo hodně podobné... Citovat
ZdenekN Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 v peugeotu tesneni stoji kolem 1000kč sem se ted díval takže to prodavaji normalne Citovat
Tortugas Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 Tak to neni tak hrozny, znamej me desil nejakymi peti tisici... U me byla nacata uz kdyz jsem auto kupoval a jelikoz merim dva metry a predtim jsem mel Picasso, tak jsem o ni ze zacatku pri kazdem vystupovani zavadil. [upravil dne 5/12/09 Tortugas] Citovat
PEJO207 Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 Mne buchaju na 307 - r.v. 2003 predne dvere. Tak som do vnutra pirelky vtiahol gulaty profil z poreznej gumy o priemere 10 mm. Maju v Gumex.cz a v Gumex.sk.A bucha to skoro rovnako Avsak, ked som skontroloval zamkove zapadky na dverach a porovnal ich so zapadkami na dvojrocnych P207, ktore mame v robote, tak som zistil, ze tie moje su uz ako blato. Zjavne su v nich unavene strunky a vydrete osky, takze nemozu pri zatvarani vvtvarat dostatocny protitlak a pustia dvere az na doraz. Kupovat nove dverove zamky bude riadna pecka a rozoberat, tak to si netrufam. Cafff-te Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.