pipistrel Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 vsimol som si asi trikrat ze pri otvarani dveri zvnutra sa mi rozblikaju smerovky ako ked otvaram zamknute auto dialkovym. nema niekto taku podobnu skusenost? Citovat
Ferry Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 bezpecnostni funkce, maji to i nektere autoalarmy k dodatecne montazi, je to vystrazne znameni pro auta Citovat
pipistrel Odesláno 30. listopad 2009 Autor Odesláno 30. listopad 2009 len nerobi to stale a alarm nemam Citovat
Bartom Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Ahoj mám podobný problém, jen čas od času se to rozbliká. Měl jsem zkušenost s 407, kde jakmile nastartoval zamknul všechny dveře z kabiny řidiče, zhasnul motor a otevřel dveře tak se směrovky rozblikaly. U mé 207SW se mi to stalo jen asi 2x nebo 3x, ale nevím proč. Citovat
Mishanthrope Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Taky mi to dělá, ale jen když lezu ven hned po vypnutí motoru a vytažení klíčku. Zprvu jsem si myslel, že se jedná o závadu, ale asi to má být výstraha pro ostatní, že někdo vystupuje z auta a chystá se . Citovat
pipistrel Odesláno 5. duben 2010 Autor Odesláno 5. duben 2010 Původně zaslal: Mishanthrope Taky mi to dělá, ale jen když lezu ven hned po vypnutí motoru a vytažení klíčku. Zprvu jsem si myslel, že se jedná o závadu, ale asi to má být výstraha pro ostatní, že někdo vystupuje z auta a chystá se . :Dmozne to je. mne to praveze robi aj hned po vytiahnuti klucika a niekedy aj po urcitej dobe Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.