Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chlapi nasiel som na nete komplet elektricku schemu 307-cky motor DW10TD motora tak sa pytam ci je schema totozna so 406-tkou novy model motor DW10. ide mi hlavne o zapojenie bezpecnostneho spinaca na brzdovom pedale k tempomatu dik

Odesláno

Jestli chces , mel bych mit el. schema primo na tve atuo. Je tam jak je zapojeny snimac polohy brzdoveho pedalu.

Jen mi napis kolik mas kw. Pokud chces schema jak je to propojeny s RJ a RJ napajení

[upravil dne 29/11/09 Fr3sh]

Odesláno

Nevím co je bezpečnostní spínač na brzdovém pedálu k tempomatu. Znám jenom spínač, kterým se deaktivuje tempomat při sešlápnutí brzdového pedálu. Pokud chceš konkrétní schema pro tvoje auto, tak dej VIN.

Odesláno
Původně zaslal: Fr3sh

Jestli chces , mel bych mit el. schema primo na tve atuo. Je tam jak je zapojeny snimac polohy brzdoveho pedalu.

Jen mi napis kolik mas kw. Pokud chces schema jak je to propojeny s RJ a RJ napajení

[upravil dne 29/11/09 Fr3sh]

super schema by bodla lebo ju nahanam uz dost dlhy cas a v peugeote su troska uzkoprsí....mám 2,0 Hdi 80 kW s multiplexom...mail stanislavm@ndnet.sk...dik

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Nevím co je bezpečnostní spínač na brzdovém pedálu k tempomatu. Znám jenom spínač, kterým se deaktivuje tempomat při sešlápnutí brzdového pedálu. Pokud chceš konkrétní schema pro tvoje auto, tak dej VIN.

jasne je to spinac ktory deaktivuje tempomat niekde sa to vola bezpecnostny spinac a niekde brzdovy spinac k tempomatu....tak by som bol rad keby si ju poslal...nech uz dokoncim dorobenie mojho tempomatu...VIN je VF38ERHZF81619869 dik...email:stanislavm@ndnet.sk

[upravil dne 30/11/09 stanlyman]

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: orbin.1988

Celou elektriku. Jaká pojistka je pro co

pokud prolezeš forum je tu někde odkaz na stažení jak na to 306 a tam máš vše .
Odesláno
Původně zaslal: honza406

Původně zaslal: orbin.1988

Celou elektriku. Jaká pojistka je pro co

pokud prolezeš forum je tu někde odkaz na stažení jak na to 306 a tam máš vše .

jj díky

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...