Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím peugeotaci,

Všechny Vás tu zdravím, byl bych radši kdybych začal veselejším příspěvkem, ale bohužel, :fnuk

koupil jsem nedávno P406 HDI 2.0 80kW, rv 00,

vsecko bylo ok, ale nyni mi pri jizde najednou zacla svitit kontrolka motoru a auto najednou jede celkem spatne, musim vic slapat na plyn a nad cca 2400 otacek (cca) se skoro neda vytocit, auto necuka, jede, ale jede spatne.

poradite mi prosim co zkouknout ?

nebo rovnou je potreba skocit nekam na diag. ?

me posledni auto byla Š120, na kery sem udelal co bylo potreba sám...

že by DRV regulator ? spíš si řikám zda by to poznala i diagnostika.. nebo ta pozna az nasledky toho ze je regulator spatny ? nebo co jineho by to mohlo delat, pripadne jak potvrdit nefunkcnost drv... treba ho odpojit a zkusit jak to jede s odpojenym ventilem.. nevim

dekuju za pomoc

[upravil dne 29/11/09 p406hh]

Odesláno
Původně zaslal: zzipCZ

jo na diag.bych zajel určitě;) jo ten DRV to muže být a když ho odpojíš tak to ani nenastartuješ

tak to bych si nepomoh , tak timhle nevyzkousim nic,

muzete mi doporucit nejakej servis nebo nekoho sikovnyho - Praha, Praha a okoli, abych nenechal za diagnostiku 800 ? :( ikdyz je to primitivni procedura :(

tez jeste jsem tu pocetl ze nektere maji sitko nektere ne.. ma smysl vyndavat a cistit .. ?

[upravil dne 29/11/09 p406hh]

Odesláno

tak dneska jedem za pp205, uvidime, nikde nic nesycelo aspon co sem slysel... ( kdyby to bylo v memm pripade praskle, tak bych cekal ze mi bude nekde sycet tlak ze sani, no uvidime, zatim dekuji za rady, a odpoledne dam vedet

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...