Eťa Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Poradí mi někdo: jedna tryska levá z pohledu řidiče ostřikovače funguje druhá ne. Nikde kapalina neutíká. Dají se nebo mohou se tyto trysky pročistit - jestli ano poraďte čím. [upravil dne 28/11/09 Eťa] Citovat
Gibon83 Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 no na starej skodovke som ich cistil ihlou a octovou vodou... octovovou vodou som preplachoval aj hadicky... Citovat
Ticcino Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 No, já bych se na čištěný vykašlal, poněvadž to stejně vyčistit moc nejde. Tyhle trysky rozprašují a nestříkají jako u Fága. Sada nových trysek vyjde asi na 150Kč v originále. Jinak ty originály se vyrábějí v ČR. Nevím ale kde. Výrobní cena je cca 3Kč Při nejhorším můžeš zkusit trysku vycvaknout z kapoty a profouknout z obou stran stlačeným vzduchem. Ale ona ti při tom vycvakávání stejně asi rupne, takže nové trysky to jistí. Citovat
OloZX6R Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Nic nerupne, zespoda mají takový měkký nožičky, který stačí protáhnout dírou a je venku, jinak čištění v poho vzduchem a budou zase šlapat. Citovat
yaris1 Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Potvrzuji - vyčistit jdou ( taky jsem to dělal vzduchem) a šlapou jako nové. Citovat
OloZX6R Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Pokud mu rupne tak je nešikovnej,,kdyžtak mám doma 2 kusy navíc tak když někomu rupne, určo se domluvíme:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.