Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

potreboval bych poradit, schanim MP3ojku, mam par pozadavku, vetsi kapacitu, dlouha vydrz a ukladani i nomusic dat a cena do 2000,-. Co rikate na tuto

[upravil dne 28/11/09 oni]

Odesláno

Nevyznam se a jen nahodou sem narazil na zajimave parametry vuci cene..

http://www.electro24.cz/detail-60090-20-gb-mp3-prehravac-evic-musicbox-commodore

Taky neco shanim do auta.. nemam USB autoradio ale porad nachazim na 12V pouze FM transmitery.. potreboval bych neco co ma display s nazvy slozek a souboru.. line-out (sluchatka) .. USB vstup a zaroven zapojeni do 12V zasuvky..

[upravil dne 28/11/09 AKCZ]

Odesláno

Já mám tento http://interlink.tsbohemia.cz/?cls=stoitem&stiid=75805 hraje to dobře,ale výdrž 8 hodin to nemá ani náhodou,což mě docela se.. Předtím jsem měl jiný emgeton,ale na AAA baterku a to bylo teda mnohem lepší.Bohužel teď už je je docela problém sehnat přehrávač,který nemá vestavěnou baterku.Na baterku vydržel 12 i víc hodin,když se vybila batery dal jsem druhou a jelo se dál.Teď to vydrží slabých 6 hodin a to ještě musí být dobré počasí :) A pak to pár hodin nabíjet.Prostě už se ohlížím po něčem na tužkovou baterku,protože s těma vestavěnýma to stojí za velké kulové.

Odesláno

sansa je vyborna znacka, to je pravda, ale je mimo moji cenovou relaci, emgeton jsem mel pred tim a uplna spokojenost. Jinak ani nemusim mit barevnej display, staci opravdu obyc!

Odesláno

to ano, ale mam nokii se symbianem, takze prehravace jsou do nich luxusni (myslim software), ale normalne mi baterka vydrzi 2 dny, coze u takovych founu normal a pak kdyz poslouchas mp3, tak za 6 hodin mas po celym telefonu a preci telefoun potrebujes, takze chci neco zvlast!

Odesláno

tak to potom jo, já preferuju sonyericsson a při pouštění mp3 do sluchátek mě vydrží baterka tak 3 dny při poslouchání cca 4 hodiny za den, a nebo při pouštění mp3 přes bloototh na repro tak vydrží 1,5 dne při poslouchání cca 3 hodin za den.

Odesláno

to dobrmik: to myslis music edition? jako ja jsem to zkousel jednou a to jsem jeste surfoval pres wi-fi, do toho icq.

to salda: tak to uz bych to taky neresil a mel jen foun.

Odesláno

jako mel jsem jeden cas S-E a bracha ma taky, ale ja jim nejak neprisel na chut, nevim proc. pri tom sou to hodne kvalitni telefony! ono priznam, ze nokie uz taky neni to co byla!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...