f3Rd@ Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 Ahoj, chci se zeptat kde je umistneny zesilovac v 406 coupe? Nasel jsem neco pod sedackou, ale taky neco u cd changeru... tak nevim. Citovat
rgf Odesláno 4. září 2010 Odesláno 4. září 2010 to byme take zajimalo muze nekdo poradit???dik all Citovat
rgf Odesláno 4. září 2010 Odesláno 4. září 2010 to byme take zajimalo muze nekdo poradit???dik all Citovat
Benžík Odesláno 4. září 2010 Odesláno 4. září 2010 Myslim, že jsem viděl umístění na nějakym obrázku, měl by být zespodu zadního plata vpravo. Citovat
rootsky Odesláno 4. září 2010 Odesláno 4. září 2010 Za levým tapucírunkem v kufru poblíž CD měniče, za levým zadním blatníkem Pod sedačkou řidiče je řj sedaček, pod středovým tunelem (u pály ručky) je jednotka airbag... [upravil dne 4/9/10 rootsky] Citovat
Dave_k Odesláno 4. září 2010 Odesláno 4. září 2010 Původně zaslal: rootsky Za levým tapucírunkem v kufru poblíž CD měniče, za levým zadním blatníkem Pod sedačkou řidiče je řj sedaček, pod středovým tunelem (u pály ručky) je jednotka airbag... [upravil dne 4/9/10 rootsky] Přesně tak. Je vidět při otevření tapecu k CD měniči (vzadu nahoře). Ten pod platem jsem taky viděl a myslím, že to je dodělávka. Citovat
Benžík Odesláno 4. září 2010 Odesláno 4. září 2010 Je mozny, ze ten pod platem je dodelavka. Na levym zadnim podbehem pod tapecem v breaku ma jbl z coupe. Citovat
rootsky Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Jestli ti stačí fotka zesilovače, tak ten tu někde mám, ale montáž ( jak \"sedí\" v autě) jsem nefotil... Citovat
rgf Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 tak to tam mam...ale chybi my tam menic cd,jen tam je nejakej svazek dratu z mensi zehlyckou to je k cd menici? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.