Luboš406k Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Může mi někdo poradit? Mám nastavenou teplotu na 23 stupňů a chvíli fouká docela studenej a pak zase skoro horkej vzduch. Dnes mi měnili BSI a před tím mi to nedělalo. Když se ohřál vzduch na zvolenou teplotu, tak to foukalo jen vlažný, ale teď jsou velký teplotní rozdíly. Díky za radu. Citovat
P607Olda Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Reklamovat, to jo, ale jestli s tím něco budou umět udělat... Teď mi měnili BSI na 406 r.v. 2003. Slušně mi vysvětlili. že lze parametrizovat stovky parametrů, takže pokud něco není OK, tak mám přijet na dokončení. Takže u Tebe je otázka, jestli nejsou špatně nastaveny parametry regulační smyčky (velké zesílení, regulace kmitá). Je tedy taky možný \"vaklavý kontakt\", ale to se u těchto aut (406, celkem nová) prakticky nevyskytuje. Citovat
Luboš406k Odesláno 29. listopad 2009 Autor Odesláno 29. listopad 2009 V pátek jsem to byl reklamovat, něco nastavovali v BSI na klimě a prý je to v pořádku, ale bohužel není. Chová se to asi tak: Bez klimatizace- ráno vyjíždím a v autě je 6 stupňů- topení mám nastavené na 25 a po ujetí asi 1-2 km to začíná topit a asi po 1 minutě začne jít úplně studený vzduch. Když nastavím teplotu až na 28 stupňů tak to pořád netopí, až když to dám na 30 tak to začne topit. Při delší jízdě a nastavené teplotě 24 to topí tak, že jde úplně horkej vzduch asi 3 minuty a najednou zase jde úplně studenej a tak se to pořád střídá. Tak v pondělí jedu opět na reklamaci. Pak dám vědět co to bylo. Citovat
JardaMoj Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Jednou jsem sednul do auta a mel jsem uplne ten samy problem jako ty. jenze ja at sem nastavil 20 nebo 30 stupnu, porad foukal tak ledovej vzduch ze sem se musel nabalit jak kdybych byl venku. Pritom s autem sem jel asi hodinu, takze zahraty normalne bylo.. fakt jsem to nechapal. pak jsem prijel domu, zkusil jsem to znovu nastartovat a vyvalil se na me normalne teplej vzduch.. .Od ty doby vsechno v pohode. :potlesk Citovat
Luboš406k Odesláno 29. listopad 2009 Autor Odesláno 29. listopad 2009 Původně zaslal: P607Olda Reklamovat, to jo, ale jestli s tím něco budou umět udělat... Teď mi měnili BSI na 406 r.v. 2003. Slušně mi vysvětlili. že lze parametrizovat stovky parametrů, takže pokud něco není OK, tak mám přijet na dokončení. Takže u Tebe je otázka, jestli nejsou špatně nastaveny parametry regulační smyčky (velké zesílení, regulace kmitá). Je tedy taky možný \"vaklavý kontakt\", ale to se u těchto aut (406, celkem nová) prakticky nevyskytuje. Co Ti to dělalo, že Ti měníli BSI? Citovat
P607Olda Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 To bylo koupené z Německa, přes překupníka, pana Tůmu z Písku (před kterým tímto varuji). Na autě bylo mnoho věcí \"pošahaných\", jednou z nich bylo, že občas zhasla světla. Servis se snažil připojit se na BSI, ale nekomunikovalo to, tak se měnila BSI. Hra ještě není dohrána. Citovat
Luboš406k Odesláno 30. listopad 2009 Autor Odesláno 30. listopad 2009 Tak jsem byl dnes na reklamaci. Znovu přenastavil klimu a ještě nějaký termostaty topení a zatím to vypadá dobře. Teď to topí jak má. Tak sláva. Říkal mi , že teď je to nastavený úplně jinak než to bylo na původní BSI. Hlavně že to funguje. Tak díky za rady. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.