Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ale len od r.v. 2002.. podla mna davali rovnake radia aj do starsich modelov nie? jaj mam konkretne 03/2001 autoradio je na CD a podpotuje cd menic.. to by snad slo.. či? :myslim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

No ak dakto nema alebo ma pokazeny CD menic OK.

Ale neviem si predstavit ze by som CD menic zamenil za toto...

No ale 100 ludi 100 chuti... :papa

Odesláno

No už jen proto že origo cd měnič neumí MP3 a tudiž máš 6 cd s třeba 15 písněma,ale na tohle dám kartu kde mam 6 složek po 99 písních,které za jízdy neskočí a ovládat to stále můžu origo páčkou pod volantem.A hlavně nemam měnič,tak že tohle je mnohem lepší řešení.A myslím že než vozit hromadu cd je lepší míd paměťovou kartu,flashku,nebo cokoli co jde propojit USB.Měnit to můžu za jízdy u řidiče,měnič bych měl v kufru.Prostě si myslím že je to celkem luxus věc i když cena neni malá.Jo a taky většinu muziky mam v MP3.:D

Odesláno

Kvalitu pocítíš a to tak, že značně. I v případě použití nejkvalitnějšího možného převodu do MP3 snížíš bitrate na polovinu, či třetinu. V praxi se to projeví zostřením výšek, menším prostorem a horšími (méně prokreslenými, zato uduněnými) basy. Zkuste si někdo převést CD do MP3 a následně vypálit. Pak porovnávejte. :)

Origo rádio (pokud se stále bavíme o 4050) strčí kvalitou zvuku běžné autorádio za dva, tři tisíce s přehledem do kapsy. ;)

[upravil dne 1/1/10 peugeot09]

Odesláno

a co keby tam nebol format MP3 ? stale to moze ostat v takom formate ako na cd a moze sa to vlozit na USB. je pravda ze jedna pesnicka ma 50MB ale s 16GB by to nebol problem.

a jedna vyhoda toho vsetkeho je ze CD sa v zime pri mraze nici ale USB nie.

[upravil dne 1/1/10 Tosho27]

Odesláno

CD se v zimě při mrazu ničí? Kdo tohle prosímtě říkal? :roll

Jaký jiný, kvalitativně srovnatelný a především bezztrátový formát máš na mysli? Napadá mě snad jedině FLAC, nebo OGG, na druhou stranu neznám rádio, které by tyhle formáty dokázalo přehrát... :myslim

[upravil dne 1/1/10 peugeot09]

Odesláno

no ono to je na obale cisteho cd ze co skodi disku. je tam priame slnecne ziarenie pisane perom a teplota -5 a menej.. ako mne zatia hraju cd aj ked mrzlo ale mozno an tom daco je.

na mysli som mal tento format:

WAV - je univerzálny zvukový formát, ktorý prečíta skoro každý prehrávač a počítač. Budeme samplovať s nastavenými parametrami 44 100 Hz, 16 bitovo. Stereo alebo mono podľa potreby. Je to aj formát zvukového CD. Ak je dobre nahratý, zahrá rovnako dobre aj na veľmi zlej zvukovej karte.

Odesláno

Před necelým rokem jsem řešil dilema. CD měnič nebo MP3. Poslechl jsem si MP3 a bylo rozhodnuto. Mám od února CD changer a vůbec nelituji. Na běžné ježdění mit 7 CDéček myslím bohatě stačí. Pokud chci změnu, tak mám ještě jeden zásobník a výměna je otázka minuty. Když tady čtu, jak si lidé chtějí vylepšit aparaturu (zesilovače, repro a subwoofery) a nakonec na tom přehrávají MP3, tak si myslím, že tím veškeré snažení degradují.

Odesláno

jeden z dovodov preco som chcel USB je aj to ze nemam NAPALOVACKU pretoze mam Mininotebook a tam mechanika nie je :D :D :D

na CD je vissia kvalita to je jasne ale na pocuvanie hudby pocas jazdy MP3 s kvalitou 320 kbps bohate staci. a komu nie WAV format to spravi. ;)

inak som volade cital ze ked nemam v aute ani menic tak toto zariadenie bude potrebovat povolenie diagnostikou.. je to pravda?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...