Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

50ky skůtry jdou taky předělat na 70ky. Pak to taky znatelně líp jede - litina má lepší tah, krouťák a hliník,nicasil má výšší výkon a otáčky. Nevýhoda je, že to není určeno na běžné komunikace, ale policajt na cestě nepozná 50 od 70ky. :D

Mám ji já a do kopce 70 a rovinka 100 - vážím asi 75kg

Zástupci této kategorie:

http://www.motoinzerce.cz/motorky/gilera/344262-runner-50-sp.html

http://www.motoinzerce.cz/motorky/piaggio/356677-nrg-50-power.html

nebo peugeot, ale u něj pozor na přední vydlici. Má jen jednu a rády u ní vznikají vůle a jízdní vlastnosti jsou díky tomu prý horší... :roll

http://www.motoinzerce.cz/motorky/peugeot/356831-speedfight-ii-50.html

http://www.motoinzerce.cz/motorky/peugeot/346189-speedfight-ii-50.html

Odesláno

Děda vážící cca 120 kg má Yamahu 50 dřív na ježdění do práce a teď po vesnici a do města (je to taky docela kopec) a taky ho to uveze. No a na výlety má taky skůtr, ale Suzuki Burgman 400 - to je jiný kafe :D

A ještě :xvul 18 - 20 km do práce je skoro až dost na prohřátí 2.0 a celýho auta + dobití baterky.

Odesláno

Fakt nechapu, proc jit do lepsi ciny, kdyz sem ty treba ukazal Apriliu Sr 50 za cca 26 tisi Czk ?

Ale je to tvoje rozhodnuti, casem sam pochopis, co je to cinsky skuter zac...

Odesláno

Já mám padesátku Suzuki a mám tam origo chip a jezdí se mnou 80km/h ( do 80 je tachometr) a běžně na něm jezdíme ve dvou i s přítelem ( 100kg) a nemáme žádný problém, akorát do kopce je kapku línější.

Taky nedoporučuju čínu. Já do koupi své Zuzky vrazila hromadu peněz při koupi, chtěla jsem nový stroj a vyplatilo se. Jednou jsem to položila a jediné co se opravovalo, tak rozbité zpětné zrcátko a křivý ( ne ulomený!) plastík.

Toť mé zkušenosti.

Projeď se a sám uvidíš, ten rozdíl je fakt hodně znát...ty číny jsou takovy kostitřasy, fakt nebrat.

Odesláno

Koukal jsem v Brně na tohle:

Piaggio NRG 50 mc2

25.000,- Kč

Objem: 50 ccm

Vyrobeno: 1998

Najeto: 18940 km

Výkon: 2 kW

STK: Ano

Původ: I

Popis:

Vodou chlazený, dvoutakt, 2x klíče, kotoučová brzda, nové válečky, řemen, brz.desky, oleje a svíčka. Záruka 0,5 roku na motor

Kurňa proč za něj chtějí tolik, když na medvědových odkazech za novější chtějí míň:bojim

http://www.cars.cz/xchanger/autobazar/inzerce/motocykl/Piaggio/PUREJET-NRG-50-Skutr-125811556548585785.html

popř.

http://www.motoinzerce.cz/motorky/piaggio/356677-nrg-50-power.html

Odesláno

ještě dotaz. v kolik hodin budeš jezdit a kde? (po městě) runner má open filtr vzduchu a to bude dělat větší hluk než s klasickým filtrem.

Jinak se mi asi zamlouvá NRG Power

Odesláno

No hlavně po městě, takže moc řevu nepotřebuji. Asi to budu muset objet.Zatím mám pořadí:

MC3 DD - nevím jak uřvaný je ten \"polini výfuk\", spotřeba vyšší, držák na kufr, mám žlutého pažouta a Fiátka

NRG 50 PureJet - žádné úpravy=žádné problémy, ale třeba bez výkonu :-(, spotřeba dobrá, dokoupit kufr..

NRG 50 Power - bude to asi dost vylítany-podle polepů, závodní duch ....

RUNNER - nevyhovuje mi ten tunel, hafo úprav, blablabla

MC2 - je mi sympatický, seděl jsem na něm, jen mi zase připadá s ostatními drahý,spotřeba cca 4l

Odesláno

Kdyz uz 50 tku, tak upravenou ...

Ja bych bral toho runnera, kdyz budes jezdit po meste, tak sice 110 km/h nepujdes :D Ale vykon pri predbiehani a podobne, sa zide..

Takisto v spotrebe, kdyz pojedes v meste treba 60 km/h, muze to byt uz skoro maximalka skutru. Mene ty bude zrat ten, co pojede v pohode 90 a ty s nim pojedes len tou 60 tkou.

Ale je to na tebe.. Ked 50 tku tak aspom nejaku taku co nieco potiahne...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jedu si příští týden pro tu MC3:

http://www.motoinzerce.cz/motorky/piaggio/323616-nrg-50-mc3-dd.html

Trochu jsme snížili cenu. ten výfuk je \"street\" \"nosmoking\" - je spíš doporučovaný k \"normálním \"50\", k \"70\" doporučují laděné výfuky - ale snad to vadit nebude.

Dává se do \"70\" více oleje do benálu, nebo stačí to, co je tam přidáváno automaticky?

Jsou nějaké skryté \"špeky\"? Ny co bych se měl hlavně kouknout?

Díky.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Ahoj všichni,tak jsem se rozhodl že si taky pořídím skútra 50ccm - manželka je těhotná ,časem zůstane doma a tak se mi do práce nevyplatí jezdit autem(tak jsme jezdili spolu).Byl jsem se dnes podívat co se prodává a možností je hodně - Kentoya,Kymco Aprillia,Yamaha,Yuki no je toho hodně.Rozpočet je kolem 30.000,-Kč.Do práce to mám asi 10 Km.Prodejce mi doporučoval Kymco(Yamaha tam nebyla)říkal že se prodávají dobře.Kolega z práce prodává Yamahu Neo\'s r.v.2007 má najeto 2.100 Km znám ho jak jezdí-pravidelně servisovaná v Yamaze,můžu mu věřit.Dnes jsem byl u něj a trochu jsem se projel-super svezení.Cena Yamahy je 27.000,-Kč-možná ještě něco sleví:bacha

Chci se zeptat na váš názor jestli koupit Yamahu nebo něco jiného?:(

Děkuji za názory a postřehy:papa

[upravil dne 23/12/11 02:35 od Gabriel 307]

Odesláno

Urcite treba ist do znamych svetovych znaciek ...

Kymco sa moze dobre predavat, to je jasne, ale to nenaznacuje nic o kvalite ... U nas sa napriklad predava dobre aj YUKI ci ADAMOTO a pritom su to proste uplne vergle ... Mal som moznost jazdit napr na YUKI MATRIX 2 50 ccm, ale to sou proste hnusne ciny ... Odtahuji se spetne zrcatka, vsechno urobene s cinskych lacnych plastov, proste o nicom ... Ked je to nove, tak zvezenie je tiez pomerne dobre, ale po case ty to zacne liezť na nervy ...

Mas X moznosti, jakej skutr vybrat .. Yamaha, Suzuki, Aprilia, Piaggio, Honda, Gilera alebo napr kludne Peugeot ....

S vlastnej skusenosti sa mi zda ze talianske skutre su o nieco zivsie a sviznejsie, ale to samozrejme neni pravidlo, i honda ci suzuki ma spickove rychle skutre ...

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Urcite treba ist do znamych svetovych znaciek ...

Kymco sa moze dobre predavat, to je jasne, ale to nenaznacuje nic o kvalite ...

Taky se přikláním k Yamaze ale ještě není rozhodnuto na 100%:(
Odesláno

Kymco má moje máti už pár let, jezdí na něm hodně a neměla zatím jediný problém. V servisu byla jen na garančce. Ale přesto bych si vybral Yamahu, za těch podmínek, které máš.

Odesláno

No cena neni zla ... Je to 2007 a je to Yamaha, navyse od znameho ...

Dokonca by som povedal ze cena je velmi solidna ... Neviem, ale co som teraz zbezne pozrel tak v takom rocniku som za tie prachy nenasiel ...

Ja osobne by som si 50 tku uz nekupil :D Ale to je uz o inom ... :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...