Medvěd Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Jak už mnozí víte, i letos se chystá Vánoční sraz Peugeot-clubu. Tentokrát jsem vybral restauraci Cinda na pražském Smíchově (http://www.cinda-restaurace.cz/), a to na sobotu 12. 12. 2009 od cca 14 hodin do večera. Vstupné na akci je 150,- Kč/osoba (řádný člen má slevu 50,- Kč). V této ceně je večeře (výběr ze tří jídel - 200 g kuřecí steak, 200g vepřový steak, guláš - prosím o sdělení jaké jídlo si objednáváte, porce jídla navíc = +100,- Kč). Dále bude připraven ještě studený pult (sýry, salámy, šopský salát - to bude k dispozici volně). Každý účastník srazu (či pár) bude mít očíslovanou a orazítkovanou účtenku na kterou mu bude zaznamenávána konzumace - PŘED UKONČENÍM NÁVŠTĚVY JE NUTNO ÚČET ZAPLATIT A ODEVZDAT PŘÍMO DO MÉ RUKY, já pak musím všechny účty vrátit obsluze, aby měli kontrolu, že nikdo neodešel bez zaplacení. Ztráta účtenky je honorována pokutou ve výši 2000,- Kč Jako na každém vánočním srazu zde jde především o přátelské setkání příznivců klubu spojené s příjemným pokecem. Stalo se pravidlem, že účastníci s sebou nosí drobné dárky, které se pak z pod stromku nadělují systémem tomboly - každý si vybere daný počet lístků a čeká, co mu kdo připravil. Předpokládám, že bychom i letos vánoční nadílku mohli uspořádat - kdo se ujme vyhlašování? Neon slíbil zapůjčení stromku - najde se někdo, kdo ho i nazdobí? Bylo by dobré, aby dotyčný byl v restauraci o něco dříve, aby měl na nazdobení klid. Většinou se na vánočním sraze objevuje i něco domácího cukroví na ochutnávku - ani zde s tím, abychom si donesli vlastní cukroví, nemají problém (za sebe si myslím, že je to velice příjemný doplněk atmosféry). Restaurace Cinda leží na Císařské louce na Smíchově. Příjezd je možný POUZE z ulice Strakonické, a to od Barrandovského mostu (těsně před SHELLkou vpravo - NESMÍTE PUMPU SHELL MINOUT !!!) - pojedete-li od centra, neodbočíte !!!! Odbočíte-li správně u pumpy vpravo, přejedete přes malý můstek a pak pojedete cca 1 km po úzké silnici až minete žlutou startovní věž (Karavan camp) a dojedete až přímo k restauraci Cinda. Prosím všechny zájemce, aby se na hlavní straně přihlásili co nejdříve a nezapomněli sdělit mi, jaké si vybrali jídlo (nejlépe do poznámky). Příslušnou částku (150,- Kč /os nebo 100 Kč/řádný člen) je třeba poukázat nejpozději do 4.12. na účet 106206306/5500 s VS = ID a SS = 99 - děti nepotřebující jídlo neplatí. Děkuji za pozornost a těším se na hojnou účast - rezervace je na cca 50 lidiček. Přihlašovadlo ZDE: http://www.peugeot-club.com/index.php?co=novinky/clanek.php&id=402 [upravil dne 24/11/2009 Medvěd]
jakub106GTI Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 a kdy to vlastně je??? toho 12.12?? [upravil dne 24.11.2009 jakub106GTI]
Medvěd Odesláno 24. listopad 2009 Autor Odesláno 24. listopad 2009 Sorry - doplněno. Ano, je to 12. 12. odpoledne
Neon Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Jenom, kdyby se náhodou někdo z mimopražských nechtěl harcovat zpět například do Brna a do podobných dalekých končin, tak u Neonů na Jahodě je možnost noclehu do neděle, tak kdyby někdo potřeboval, není po domluvě (telefonické, e-mail...) u nás přespat - tak 6 lidí navíc náš byt pojme, tak si stačí vzít spacák a hotovo.
Medvěd Odesláno 27. listopad 2009 Autor Odesláno 27. listopad 2009 To je ještě kus cesty, ale ani k Neonovi to není úplně za bukem (holt Praha - všude daleko ).:)
janča205 Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Neone uvidíme jak se domluvíme,ale tvá nabídka je vskutku lákavá
Aluška Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 My máme noclech v Říčanech a v neděli budeme dále prozkoumávat krásy našeho hlavního města
dzana.m Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Neon našli by se u tebe dve místa přijelibysme dva ale není to ještě jistý behem tejdne dám vedet předem moc dík
Neon Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Jančo, jasný, promyslete a dejte ECHO. Džáno, není problém, jenom dej vědět, jestli yo, nebo ne a počítej, že nebudeme kalit a dělat bugr, bo vedle bude spát Kryšťa. Jinak k nám je to z CINDY nějakých 20minut - 90% cesty po spojce, takže rychlíci to dají za 10minut s pár bodíky za fotky ze stacionárních radarů ...
Guest Scratch Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 musis pred nima brzdit radare, to je ten pedal uprostred sorry, teda Neone [upravil dne 3/12/2009 Scratch]
Netopýrka Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 Zdravím všechny a moc mě mrzí, že letošní vánoční sraz poprvé vynechám. Těšila jsem se, že se zase s velkou částí členů na vánoce uvidím, ale vzhledem k tomu, že jsem před 5 dny odešla z ordinace mojí MUDr. s diagnózou zápal plic, mám teď na nějakou dobu o zábavu postaráno. Proto Vám všem přeju, ať si nejen sraz, ale celý Advent užijete!
Fakir Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 Tak to je mrzuté. Tak se hlavně brzo uzdrav, ať tě uvidíme na dalším srazu (a to říká ten, kterej zpravidla srazy nestíhá ).
dzana.m Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 taky se moc omlouvám ale nedorazým nepustej me sprace jeden človíček onemocnel tak ted se nechytám a makám jak blazen a tímto se opravdu všem omlouvám za planej poplach zvlašt neonoj jinak díky za nabýdku moc me to mrzý skoušl jsem to nejak prohodit ale nevychazýto :bojim:bojim
Neon Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Džáno - v pohodě, tak příště ... Netope, ty se koukej uzdravit!
Guest Scratch Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 ja se neomlouvam a dorazim, teda doufam, protoze mi vynechava hlas a zacinam komunikovat chro chro, tak doufam, ze to je jen nachlazeni a ne prase zabijak jo a prijedeme o neco pozdeji, tak prosim Fakira o podrzeni fleka at mame kam hodit sicnu no, tak stav se zhorsuje tak, ze nemuzu skoro mluvit, takze uvidime uvidime.... [upravil dne 9/12/2009 Scratch] [upravil dne 10/12/2009 Scratch]
Mik.e Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 tak si to tam zítra všichni užijte, původně sem se chtěl taky zůčastnit, ale volá práce, a za odměnu i v neděli
Recommended Posts