automale Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 taak dneska som bol s mojim pugom 1 krat na emisnej od kedy ho mam a tie hodnoty co to hadzalo boli strasne. pytam sa ze co a ako stym a ze by bolo treba GO motoru - na tachometri ma 243120 km olej to absolutne nezere, nejak viditelne to nedymi. Som nechcel verit. Ale som 5 majitel tak tie km su uz asi o dost ine a to som to kupoval od sukromnej osoby co to predtym kupila od sukromnej osoby. Chlapik este nieco hovoril ze keby ho este vytocil na max. 4 krat tak motor zomre. Neviem ci si zomna robili prdel alebo co. Predchadzajuci majitel mi tvrdil ze emisnu a STK to spravilo /uz su tomu 2 roky dozadu/ bez podlacania. Je mozne ze by sa ten motor tak znicil za cca 15 000km? U mna mal servis kedy bolo treba takze oleje filtre menene boli, nafta bola myslim tiez ok ziadne tesco a podobne. Mam si setrit na nove auto? Davat to dokopy asi zmysel nema ze? Citovat
P607Olda Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 Treba sa zorientovať ako získať emisie iným spôsobom (slivovica?). U starších dieslov je nebezpečné, takto ich vytáčať. Pri meraní musí byť splnená hranica a to 4-krát po sebe. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 Presne tak, nezaoberal by som sa tym... Zober 500 korun (sorry 15 az 20 Eur) a emisnu kontrolu ty da kazdy druhy ... To ci to pred tym spravilo emisie, moze byt len dohad. Keby si predaval auto niekomu cudziemu, tiez mu nepovies ze si uplatil majstra na emisnej ... Na tvojom mieste, pokial to nema ziadny iny problem, by som mu alebo inemu dal do vacku par korun, a jazdil dalej Citovat
automale Odesláno 23. listopad 2009 Autor Odesláno 23. listopad 2009 to sa nakoniec aj udialo - este ma caka aj STK asi podobnym sposobom nalozil mu nieco cez 4700 otacok 2x posebe a prezil. Ale je to normalne ze to hadze take hodnoty ked ten motor nezere olej, olej bol asi hodinku predtym meneny za novy, filter je tiez ok? GO motoru sa mi tam moc nechce robit kedze mechanik niesom, teraz rozmyslam co stym - ak autu nic nebude tak si ho zatial nechat a pri vacsej zavade kupit ine alebo aj nadalej chodit cez EK a STK za priplatok? Brzdy su ok, prevodovka zatial v poho spojka mozno uz pojde po par tisicoch, kasna je zdrava, podvozok ale buchoce. Neda sa mi nastavit jedno svetlo takze na STK problem a zacina mi hrdzaviet vin :-( pozeram aj stranky bazarov ale sak ani neviem co ine by som namiesto tohto kupil, vpodsatane mi vyhovovalo ale starnutie nezastavis :-) okrem toho moc velkym rozpoctom nedisponujem [upravil dne 23.11.2009 automale] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 Auto by som na tvojom mieste jazdil dalej, robil jen nutne opravy, a setril bych na nieco ine ... Ono nemyslim si ze ten motor jen tak skape, kdyz moc nedymi, startuje dobre, olej nezere. Pokud se nemylim, tenhleten byl jeden s tych nesmrtelnych nebo ne ? Co ine kupit zalezi na tebe. Pokial nemas moc penazi, a chces nieco na lacny servis, nie velku spotrebu, a lacne opravi tak kup feliciu . Ako tu bolo 1000 krat pisane, normalne auto s lacnejsim servisom asi nezozenies. S STK si nic nedelej, ja mam na aute vsechno v cajku, nic nebuchoce, vse je OK, emise sem mal vytecne, na podvozku ziadna hrdza, a z stk ma nepustili bez uplatku kvoli tomu za na rucke mi brzdilo prave koleso menej. Prevadzkove brzdy boli OK, ale nemal som chut tam znova vystavat radu, tak som 500 stofku dal ... Citovat
automale Odesláno 23. listopad 2009 Autor Odesláno 23. listopad 2009 felda by bola fajin ale ja jazdim aj v zime a cely rok to mam na parkovisku, nechce sa mi za 2 roky zohanat niekto kto mi prevari celu kasnu, navyse a to sa budes asi cudovat sa mi zda felda moc velka rozmyslal som nad nejaky fiatom v benzine ale to hadam az tak za pol roka - rok. dovtedy hadam pegan vydrzi. kazdopadne chcem nieco co najnovsie za rozumnu cenu na ukor vybavy - esteze som nenarocny. len uz vazne neviem kde kupit auto - v bazare kde to ma uz urobenu KO, EK, STK - a verit ze to preslo legalne bez platenia navyse alebo risknut nejakeho obcana co predava a ani nevie co tomu autu vobec je. [upravil dne 23.11.2009 automale] Citovat
oddie Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 Kolikrát se budete ptát na to samý??? Vždyť se tu na totéž odpovídá co tejden! Pokud diesela před měřením pořádně neprotáhnete po dálnici, a jen s ním poskakujete, při prvních pár vytočeních se vyfoukává to, co se usadilo ve výfuku. Já když s normálně nekouřícím HDIčkem poskakuju dva tejdny po Praze, a pak vyjedu na dálnici, pro prvním oplynu do podlahy a vytočení na 3 tis z toho vyletí takový briketa, že mám strach o čelní sklo toho za mnou. Běhěm čtvrt minuty už z toho žádnej kouř nejde. A přeběhové otáčky jsou těsně přes 5000, jen tak mezi námi... Citovat
Přema Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 No mě omezovač běžně vypíná při 5200ot:D Citovat
automale Odesláno 23. listopad 2009 Autor Odesláno 23. listopad 2009 to viem ze sa to ma poriadne prehnat - preto som rano na tom isiel po zahrati slusny kus 110 na 4 prevodovom stupni - otackomer nemam ale myslim ze boli dost vysoke podla toho jak to rucalo. ale hadzalo to 3 nasobne vyssie hodnoty aj tak. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.