Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravicko ludia moje úaz do teraz/ verne auto zacalo z nicoho nic strajkovat asi to bude tou zimou alebo ja neviem tak mi prosim poradte nieco :

1 neide mi zamok na soferovej strane neide otocit klucom na druhej strane len tazko - nejaky pripravok bez vyberania?

2 mam tam plyn no na cital som tu nieco o filtry nejakom nemate foto ako vyzera alebo kde presne je??? auto je z NL dovoz a je tam AG splynovac??? zacalo to trhat LEN na plyne ...ako je to s vymenou nadrze po 10 rokoch??? robi sa to??? ci len by malo??? mozem tam mat vzduch???

3 dymi mi dost brutalne na bielo voda sa mi nestraca cim to moze byt?????

Dik za odpovede

Odesláno

1. Prostříknout WD,lepší asi rozebrat a pořádně vyčistit a namazat

2. To trhání můžou dělat třeba svíčky,dělá to i na benzín? Výměna nádrží,pokud vím,je po 10 letech,pouze u systému Vialle jde nádrž prodloužit 2x o pět let. Bez platné tlakové zkoušky nádrže neudělaj tehnickou,tedy pokud tam někoho nemáš.

3. A co olej? Ten se taky nestrácí?

Odesláno

1 WD skusal som asi ho fakt budem musiet vytiahnut len sa bojim ze tam nieco odpojim alebo mi nebudu pekne sediet diely na dverach...........

2 sviecky nove no ta nadrz je tam isto od nova a ja prejdem mne skor ide o bezpecnost

3 no to som nepozeral ak to bude olej tak je to nejake tesnenie???

Odesláno

na LPG jde z vyfuku dost pary, daleko vice nez pri provozu na benzin, nemusi to byt nutne nejaka zavada, pokud se voda neztraci a nejsou tvrdy hadice k chladici. Kdyby se palil olej, bude to hulit modre

na druhou stranu samozrejme muze byt v haji tesneni pod hlavou, pripadne specialne u auta s LPG se muze dostavat chladici kapalina pres zpuchrelou membranu ve vyparniku LPG do sani, ale to by ta kapalina mizela.

jinak u AG jsou vicemene jen dve moznosti proc to cuka (tedy pokud se bavime o cukani pri studenem nebo malo prohratem motoru) bud je zaneseny ventil na vysokotlakem privodu LPG do vyparniku, nebo v horsim pripade je praskla membranka ve vstrikovaci a do motoru jde pak nekontrolovane mnozstvi LPG cili prilis bohata smes, membrana ma zivotnost cca 100tis km a nelze ji sehnat jako samostatny ND, zbyva pak jedine moznost vymenit cely vstrikovac za cca 12 000Kc, nebo neoficialni cesta nahrazeni membrany doma vyrobenou z membranoveho platna viz

k vymene nadrze jiz bylo napsano, proste bez platne nadrze nelze udelat ani emise ani STK, proste po 10 letech je treba ji vymenit, zda vydrzi sama o sobe dele, nikdo neresi a nikdo se tim nezabyva

[upravil dne 23/11/09 Ferry]

Odesláno

asi by som v prvom rade skusil vymeniť sviečky no ale napada ma či si nahodou netankoval plyn niekde inde ako tam kde zvičajne??? inak si myslim presne to iste co ferry a toho by som sa drzal....

nadrz je povinna hlavne CR mne to este nekontrolovali tu na tom az tak nebaziruju dôlezity je hlavne ten pap. ktorý ti vyda pri ročnej kon. plynu.:papa

Odesláno

tak ja sa na to pozriem ............ to s tou nadrzou je tak mne to nikto nekontroloval len mi dali papier a isiel som kedze plyn nikde neunikal ............ inak auto sa mi zohrieva na 75 stupnov asi to je dost malo co??? ............... no problem je prave v tom ze na ten plyn to necuka velmi len niekedy alebo stojim na semafore a autu zakolise volnobeh a zdochne ked nastartujem tak pohoda robi to niekedy no tie membrany neviem kolko maju auto ma teraz 315 000km takze to uz aspon raz menene bolo .....ok di za rady obzriem a dam vediet

Odesláno

ja taky jezdim kolem 75- 80 stC ve meste pri poskakovani se to ohreje na 90

zkus jeste vycistit krokovy moturek na vzduchove klapce (dej si tady vyhledat napr. slovo krokac) prip procti

jinak ty membrany tezko zkontrolujes, bez repasovaci sady bych se do toho nepoustel, neda se to rozebrat bez poskozeni tech starych membran a tesneni reduktoru

Odesláno

ja som mal rovnaky problem na Mi16 tam som aj tie krokove motorceky vymenil a spravil som aj repas splynovača chvilku to pomohlo ale dalej sa to postupne zhorsovalo a potom som nasiel predrane kable a odysiel jeden IO v RJ nebol to teda AG ale tartarini ale to neva tie sys. su si potobne vsetky ........:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...