dodino Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 zdravim vas.mam taky problem a myslim ze aj vacsina majitelov auta peugeot.koroduje mi vyfukova rura pri spoji s tlmicom vyfuku.je to zaujimave lebo inde je ta rura bez korozie a prave tam kde je ten natrubok a tam je to aj zosilnene ak sa nemylim tak tam to koroduje.to iste mi robilo aj na 205-ke,ktora bola o 10 rokov starsia ako 306-ka ktoru mam teraz.to fakt nevedel vyrobca tuto zavadu odstranit?zaujimalo by ma ako by ste vyriesili tento problem. Citovat
ozzy56 Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 koroduje proto,že je tam svar té rozšířené koncovky--vyřešíš to jen tak,že navaříš kousek nové trubky,nebo vymeníš celou trubku--prostě výfuk nevydrží věčně,je to spotřební díl Citovat
tagorarichard Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 lepsi vymenit protoze uhnije I ta trubka co je vevnitr a potom to zacne chrasit a case zacne praskat celni strana tlumice Citovat
dodino Odesláno 23. listopad 2009 Autor Odesláno 23. listopad 2009 takze ten natrubok odrezat a navarit druhy.lenze kde ho zozenem kedze je specialne vyformovany?na vrakoviskach budu urcite tiez skorodovane.alebo si ho vyrobit doma?a z akeho materialu aby bol vhodny na vyfuk?nerez,med,hlinik,zelezo? Citovat
ozzy56 Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 http://www.evyfuk.cz/doplnky/opravne-dily/ Citovat
dodino Odesláno 23. listopad 2009 Autor Odesláno 23. listopad 2009 vsetko jasne.diky.uz len zistit ci to posielaju aj na slovensko. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 Dodino, ten natrubok sa odtrhol aj mne, a normalne som ho tam navaril, bez nejakeho medzikusa, je to uz ROK a v pohode. Teraz pred nedavnom mi uhnyl zase pri stredovom tlmici, tak som ho daval zvarat znova. Ten pan co to zvaral mi povedal, ze neni problem ten natrubok objednat, a ze mi ho tam navari keby mi znova odpadaval. V kazdom pripade som to neriesiel, to ty zvaria hocikde za par korun. Ja som to mal prvy krat za flasku vina, druhy krat som flasku vina nemal, tak som dal 5 Eur [upravil dne 23/11/09 Lubk0] Citovat
Qcko Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 To muselo byt ale tuhe \"vyno\":D A ja som tiez iba dal navarit ten natrubok, prisiel tipek, mal ich plno tasku, vybral ten spravny tvar a o chvilu som sa uz vozil:cool: Citovat
JoseA Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 Před rokem mi urezla trubka těsně před koncovým tlumičem, tak sem tam nadvařil novou. Před týdnem mi to urezlo v tom spojení potrubí středního tlumiče s koncovým, tak sem vytáhnul celý koncový tlumič, v práci ho rozřezal a vevnitř byla z vnitřní strany trochu porezlá i ta děrovaná trubka, tak sem udělal novou, druhá venkovní část byla o.k. nacpal tam novou vatu, čelo tlumiče sem udělal taky nové, k tomu novou trubku a doma sem se pohrál s osazením. K tomu nerez trubku na koncovku, zbytek sem natřel silikonovou vypalovací barvou a hotovo. Myslím že to minimálně rok vydrží a pak už koupím nový tlumič, teď sem měl jiné výdaje. Akorát teda ještě k tomu spojení, vyrobil sem ten kroužek, který jde do te příruby a stáhne se svorkou, ale pro jistotu sem do trubky ještě dal malinko menší trubku, aby tama neunikaly splodiny, kdyby to netěsnilo, obalil teflonovou páskou a stáhnul. Jenže ta trubka co sem dal dovnitř měla minimální vůli a ikdyž byla na koncové potrubí navařená, tak při couvání nebo rozjezdu při poklesu otáček to trochu rachotí v tom potrubí. Citovat
dodino Odesláno 23. listopad 2009 Autor Odesláno 23. listopad 2009 i ja mam momentalne trubku v trubke pri spoji koncovy tlmic--rura.skoda ze firma ktora dodava natrubky posiela tovar iba od 500kč.a viac.a ten natrubok stoji 100kč.asi to dam zatial zavarit a ked odide koncovy tlmic tak si ho od nich kupim aj s natrubkom. Citovat
Jindras Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Tam je vesměs problém s tím prstencem,když to vyrezne tak se to uřízne a prodává se konec na navaření kolem 120 Kč....nebo celý nový díl... Citovat
JoseA Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Dají se koupit oba prstence? myslím celý spoj, měl sem to totiž rezavé z obou stran kolem té objímky, pak ještě trubku uplně u tlumiče, jinak to vypadá dobře. Citovat
dodino Odesláno 24. listopad 2009 Autor Odesláno 24. listopad 2009 treba pozriet stranku ktoru odporucit ozzy56 ale na tlmic vyfuku opatrne je to dost tenky plech. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.