Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim vas.mam taky problem a myslim ze aj vacsina majitelov auta peugeot.koroduje mi vyfukova rura pri spoji s tlmicom vyfuku.je to zaujimave lebo inde je ta rura bez korozie a prave tam kde je ten natrubok a tam je to aj zosilnene ak sa nemylim tak tam to koroduje.to iste mi robilo aj na 205-ke,ktora bola o 10 rokov starsia ako 306-ka ktoru mam teraz.to fakt nevedel vyrobca tuto zavadu odstranit?zaujimalo by ma ako by ste vyriesili tento problem.

Odesláno

koroduje proto,že je tam svar té rozšířené koncovky--vyřešíš to jen tak,že navaříš kousek nové trubky,nebo vymeníš celou trubku--prostě výfuk nevydrží věčně,je to spotřební díl

Odesláno

takze ten natrubok odrezat a navarit druhy.lenze kde ho zozenem kedze je specialne vyformovany?na vrakoviskach budu urcite tiez skorodovane.alebo si ho vyrobit doma?a z akeho materialu aby bol vhodny na vyfuk?nerez,med,hlinik,zelezo?

Odesláno

Dodino, ten natrubok sa odtrhol aj mne, a normalne som ho tam navaril, bez nejakeho medzikusa, je to uz ROK a v pohode.

Teraz pred nedavnom mi uhnyl zase pri stredovom tlmici, tak som ho daval zvarat znova.

Ten pan co to zvaral mi povedal, ze neni problem ten natrubok objednat, a ze mi ho tam navari keby mi znova odpadaval.

V kazdom pripade som to neriesiel, to ty zvaria hocikde za par korun. Ja som to mal prvy krat za flasku vina, druhy krat som flasku vina nemal, tak som dal 5 Eur :)

[upravil dne 23/11/09 Lubk0]

Odesláno

To muselo byt ale tuhe \"vyno\":D

A ja som tiez iba dal navarit ten natrubok, prisiel tipek, mal ich plno tasku, vybral ten spravny tvar a o chvilu som sa uz vozil:cool:

Odesláno

Před rokem mi urezla trubka těsně před koncovým tlumičem, tak sem tam nadvařil novou. Před týdnem mi to urezlo v tom spojení potrubí středního tlumiče s koncovým, tak sem vytáhnul celý koncový tlumič, v práci ho rozřezal a vevnitř byla z vnitřní strany trochu porezlá i ta děrovaná trubka, tak sem udělal novou, druhá venkovní část byla o.k. nacpal tam novou vatu, čelo tlumiče sem udělal taky nové, k tomu novou trubku a doma sem se pohrál s osazením. K tomu nerez trubku na koncovku, zbytek sem natřel silikonovou vypalovací barvou a hotovo. Myslím že to minimálně rok vydrží a pak už koupím nový tlumič, teď sem měl jiné výdaje. Akorát teda ještě k tomu spojení, vyrobil sem ten kroužek, který jde do te příruby a stáhne se svorkou, ale pro jistotu sem do trubky ještě dal malinko menší trubku, aby tama neunikaly splodiny, kdyby to netěsnilo, obalil teflonovou páskou a stáhnul. Jenže ta trubka co sem dal dovnitř měla minimální vůli a ikdyž byla na koncové potrubí navařená, tak při couvání nebo rozjezdu při poklesu otáček to trochu rachotí v tom potrubí.

Odesláno

i ja mam momentalne trubku v trubke pri spoji koncovy tlmic--rura.skoda ze firma ktora dodava natrubky posiela tovar iba od 500kč.a viac.a ten natrubok stoji 100kč.asi to dam zatial zavarit a ked odide koncovy tlmic tak si ho od nich kupim aj s natrubkom.

Odesláno

Dají se koupit oba prstence? myslím celý spoj, měl sem to totiž rezavé z obou stran kolem té objímky, pak ještě trubku uplně u tlumiče, jinak to vypadá dobře.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...